Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

semihh95

semihh95

Üye
başka fw denedm ekranmda sıkıntı yokmuş çok sevndmmm...
anıl bekliyorum teste hzırım.

---------- Eklendi @ 17:24:34 ---------- Yazıldı @ 17:23:38 ----------

baska fw derken stil gene t.c.k dan seçmeler

---------- Eklendi @ 17:31:08 ---------- Yazıldı @ 17:24:34 ----------

sp2 ye uygulanan halini değilmi eray

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo bu arada mod arşivini indirdim mod arşivin rar dan çıkmiyor yüzde 60 civarında isim çok uzun diye uyarı alıyorum

Mod arşivinin adında ne yazıyor? Sormana gerek olmayan şeyleride soruyorsun. Sıkıldım ama!

sp 1de bluetoothun geç açılma sorunu sendede varmıydı peki mediabardan normal bluetooth menüsünden hızlı açılıyor

Hayır bende öyle bir sorun yoktu.

slm emeğin için teşekkürler. ben klavye modu yükleyip flashladım güzel oldu ama bu seferde fm transmitter çalışmıyor. desteklenmeyen özellik yazıyor nasıl halledebilirim

Klavye yaması yayınlamamıştım. Nerden buldun?

rambo bide haritalarin v3.06 11wk07b11 (anna ikonlu) sürümü var onu kullanacak mısın cfwde

Zaten anna ikonlu sürümünü kullanıyoruz. Son iki rakam değişik diye bir üst versiyon olmuyor. 3.07 olsaydı onuda gömerdim. Aynı şeyi neden tekrar gömelim? Bir fark var mı diğerinden? Yok.

n97 klavye sorununu tamamen hatasız düzelten yamayı nerden indirebilirim, yardımıcı olursanız sevinirm

Onun üzerinde çalışıyoruz. Henüz öyle bir yama yok. SP2'de klavye sorunu olmadan kullanabileceksin.

slm emeğin için teşekkürler. ben klavye modu yükleyip flashladım
güzel
oldu ama bu seferde fm transmitter çalışmıyor.
desteklenmeyen
özellik
yazıyor nasıl halledebilirim

Kardeşim 10 defa yazmışsın :@

Furkan veya ben akşama kadar Klavye+FM Transmitter Fix'ini yayınlayacağız.

Hayır bu yamayı açıktan yayınlamayacağım. Sende yayınlama, sadece CFW'de olacak bu özellik.

killer78

Üye

Mod arşivinin adında ne yazıyor? Sormana gerek olmayan şeyleride soruyorsun. Sıkıldım ama!

Hayır bende öyle bir sorun yoktu.

Klavye yaması yayınlamamıştım. Nerden buldun?

Zaten anna ikonlu sürümünü kullanıyoruz. Son iki rakam değişik diye bir üst versiyon olmuyor. 3.07 olsaydı onuda gömerdim. Aynı şeyi neden tekrar gömelim? Bir fark var mı diğerinden? Yok.

Onun üzerinde çalışıyoruz. Henüz öyle bir yama yok. SP2'de klavye sorunu olmadan kullanabileceksin.

Kardeşim 10 defa yazmışsın :@

Hayır bu yamayı açıktan yayınlamayacağım. Sende yayınlama, sadece CFW'de olacak bu özellik.

rambo bluetoothun geç açıldığıni nasıl ispatlayacağım hatta openstara sordum bluetooth fix diye mi mod var onu uygula dedi 8 saniye geç açılıyor bluetooth mediabardan tema efektleri açıkken :(

killer78

Üye
tema efektleri açıkken 8 saniye bekliyor tema efektleri kapalıyken anında çalışıyor allah allah

semihh95

semihh95

Üye
bende düzgünce ofw cfw attım ekranmda en ufak sorun yokmus acaip mutlu oldum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tema efektleri açıkken 8 saniye bekliyor tema efektleri kapalıyken anında çalışıyor allah allah

Şuan telefonumda tema efektleri AÇIK.
Bluetooth simgesine Mediabar'dan basıyorum. 1sn içinde açılmış oluyor.
Tekrar Mediabar'daki simgesine tıklıyorum. Anında kapanıyor.

killer78

Üye

Şuan telefonumda tema efektleri AÇIK.
Bluetooth simgesine Mediabar'dan basıyorum. 1sn içinde açılmış oluyor.
Tekrar Mediabar'daki simgesine tıklıyorum. Anında kapanıyor.

rambo aynı 5230 bendede var sen sp2 mi kullanıyorsun? Ya 5800da sorun yok 5230da var acaba sp2de mi düzeldi?

---------- Eklendi @ 18:08:35 ---------- Yazıldı @ 18:07:03 ----------

sp1 kurupta dene bana hak vereceksin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O zaman SP2'de bu sorun yok. SP1 için flaşlama yapmam.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne için?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
o sorun sp1de var miymıs diye 5 dkde flaşlarsın zaten☺

Sırf bluetooth geç açılıyor mu açılmıyor mu öğrenmek için flaşlama mı yapacağım? Üstelik SP2'de bu sorun yokken? Dalga mı geçiyorsun. Senin soru sorma tarzın rezalet zaten. Sen kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun. Bir psikiyatriste görün bence.

killer78

Üye

Sırf bluetooth geç açılıyor mu açılmıyor mu öğrenmek için flaşlama mı yapacağım? Üstelik SP2'de bu sorun yokken? Dalga mı geçiyorsun. Senin soru sorma tarzın rezalet zaten. Sen kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun. Bir psikiyatriste görün bence.

☹ ne yaptım ben ya...

Elfemsi44

Üye
@killer78 kardeşim adamlar zaten yorgun. 55 cfw yı yapmak bi yana. Bunları test etmek o kadar zorken sen hala sp1 e bak diyosun. Ki zaten sp2 çıktı çıkacak. Flashlarsın sp2 yi. Ohh rahat rahat açıp kapatırsın bluetoothunu. Kasmana gerek yok yani. Azcık beklemeye tahammülünüz olsun kardeşim. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve DoomOcculta

killer78

Üye
@killer78 kardeşim adamlar zaten yorgun. 55 cfw yı yapmak bi yana. Bunları test etmek o kadar zorken sen hala sp1 e bak diyosun. Ki zaten sp2 çıktı çıkacak. Flashlarsın sp2 yi. Ohh rahat rahat açıp kapatırsın bluetoothunu. Kasmana gerek yok yani. Azcık beklemeye tahammülünüz olsun kardeşim. :)

ben birşey demiyorumki böyle bi sorun var diyorum bende yok diyo bu nasıl bi cevapki simdi.

efsane1980

efsane1980

Üye
arkadaşlar kolay gelsin sp2 yi sabırsızlıkla bekliyorum bide mediafire de sorun var galiba bağlanılmıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
zaten yorgunum akşam akşamm ugraştırmayın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kezban yenge

Elfemsi44

Üye