Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

hasanyangel

hasanyangel

Üye
dur bi googleye sorem ben :) trip atma hemen rambo abi :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bu kadar asabı olmayın ya bugun ayın 10 u kardeşim :D 4 gün kaldı diyebilir. 15ine. saat 11 :D

hasanyangel

hasanyangel

Üye
;) ;) ;) ;) ;)

çomolokko

Üye
Yine stillerde karışıklık olmasın millet stil 1i indirip sonra stil 2 veya 3 çıkmasın upload eden dikkat etsin lütfen saygılar .d

killer78

Üye
rambo belirtmek istediğim bi kaç küçük sıkıntı var cfwde 1) mediabardaki bluetooth ikonu çalıştırıldığında yaklaşık 7-8 saniye bekleyerek açılıyor ve aynı şekilde bluetooth geç kapanıyor. 2) menüde tema efektleri açıkken ayarlara yaklaşık 3 sn gecikmeyle giriyor ilgilenilebilinecek problemler mi bilmiyorum ama bluetoothun geç acılıp kapanması gerçekten çok gıcık

killer78

Üye
rambo bu arada mod arşivini indirdim mod arşivin rar dan çıkmiyor yüzde 60 civarında isim çok uzun diye uyarı alıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@killer78: Bu sorunlar SP2 de yok.

killer78

Üye
sp 1de bluetoothun geç açılma sorunu sendede varmıydı peki mediabardan normal bluetooth menüsünden hızlı açılıyor

hakan2131

Üye
slm emeğin için teşekkürler. ben klavye modu yükleyip flashladım güzel oldu ama bu seferde fm transmitter çalışmıyor. desteklenmeyen özellik yazıyor nasıl halledebilirim

killer78

Üye
rambo bide haritalarin v3.06 11wk07b11 (anna ikonlu) sürümü var onu kullanacak mısın cfwde

Auglia

Auglia

Üye
n97 klavye sorununu tamamen hatasız düzelten yamayı nerden indirebilirim, yardımıcı olursanız sevinirm

hakan2131

Üye
slm emeğin için teşekkürler. ben klavye modu yükleyip flashladım
güzel
oldu ama bu seferde fm transmitter çalışmıyor.
desteklenmeyen
özellik
yazıyor nasıl halledebilirim

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Furkan veya ben akşama kadar Klavye+FM Transmitter Fix'ini yayınlayacağız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt