Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
neyini eleştirdilerki yama olarak yayımlayamaz mısın peki? Hatası filan mi var belki onun için eleştirmişlerdir?

ben kullandım ayıp olmasın diye cfw nin ismini söylemeyeyim cfw yabancı cfw benim arki dede 5800 var onun teli aldım fw yuklemek için benimkini ona verdim fazla kurcalamasın diye şarjını bitirip verdim bu eve gitmiş şarja takmış sürekli yeşil ışık yanıyo hayran kalmış felan guzel bişe yani
varsa yamayı verirmisin rambo

killer78

Üye
ben kullandım ayıp olmasın diye cfw nin ismini söylemeyeyim cfw yabancı cfw benim arki dede 5800 var onun teli aldım fw yuklemek için benimkini ona verdim fazla kurcalamasın diye şarjını bitirip verdim bu eve gitmiş şarja takmış sürekli yeşil ışık yanıyo hayran kalmış felan guzel bişe yani
varsa yamayı verirmisin rambo

yama olarak verirse iyi olur aslında ...

23palulu23

23palulu23

Üye

Begenilerinizi bekliyoruz

anılbaran

anılbaran

Üye
iyi durumda oda seni soruyordu

semihh95

semihh95

Üye
ne zamana gelıyor test ıcın sabırsızlandm,d

---------- Eklendi @ 14:01:39 ---------- Yazıldı @ 14:00:37 ----------

rambo eray veya anıl bana n97 klavye sorunu cozulmus bı fw versenıze 2 harf hatalıda sag alt kosede dokunmatık 1cm yanls algılıyor acıl denemem lazım fw

anılbaran

anılbaran

Üye
ne zamana gelıyor test ıcın sabırsızlandm,d

---------- Eklendi @ 14:01:39 ---------- Yazıldı @ 14:00:37 ----------

rambo eray veya anıl bana n97 klavye sorunu cozulmus bı fw versenıze 2 harf hatalıda sag alt kosede dokunmatık 1cm yanls algılıyor acıl denemem lazım fw

bugün göndereyim aksilik çıkmaz ise.

---------- Eklendi @ 14:12:19 ---------- Yazıldı @ 14:09:08 ----------

cevapda vermedin ki?

iyi durumda az sabır

semihh95

semihh95

Üye
tmm anıl cok saol o zaman dırek senn atacagını yukleyem bu arada sp2mı gondereceksın

---------- Eklendi @ 14:15:09 ---------- Yazıldı @ 14:12:32 ----------

n97 classıc rm505

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Elfemsi44

Üye