Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
bir zamanlar bir cfw yüklemiştim klavyede türkçe 4 satırdı. hem de ingilizce f kalvye ve türkçe q arasında geçiş butonu vardı. şimdiki klavyelerde türkçe 4 satır yok. neden koyulmuyor? şahsen daha rahattı.
bir de bu modlarda e-posta var mı?
bir zamanlar bir cfw yüklemiştim klavyede türkçe 4 satırdı. hem de ingilizce f kalvye ve türkçe q arasında geçiş butonu vardı. şimdiki klavyelerde türkçe 4 satır yok. neden koyulmuyor? şahsen daha rahattı.
bir de bu modlarda e-posta var mı?
Kardeşim kendinde misin sen? Hem Q hem F klavye geçişini nerde gördün? 4 satırlı klavyeyi anladım, ben yapmıyorum. Onun yerine değişik bir klavye kullanıyorum. Daha hoşuma gitti.
kardeş 5228 olana stil 4u yükledik sensor ayarlarını 2 defa0gösteriyor birde haritalar programı var bu Gerçekten çalışıyor mu yada nasıl çalıştırabiliriz konuyu takip edemiyorum pek pm atarsanız sevinirim genel olarak iddali güzel olmuş eline sağlık
kardeş 5228 olana stil 4u yükledik sensor ayarlarını 2 defa0gösteriyor birde haritalar programı var bu Gerçekten çalışıyor mu yada nasıl çalıştırabiliriz konuyu takip edemiyorum pek pm atarsanız sevinirim genel olarak iddali güzel olmuş eline sağlık
rambo kırmızı tuşa basıldığında uygulamaların kapanmasını sağlayan yamayıda yayınlar mısın?
th3_king
Üye
arkadaşlar belle'deki gibi yazılar yerine ikon olmuyormu bunlara? örnek ana ekranda seçenekler yerine ikon olsa yada rehber geri vb. yazılar yerine ikonlar olsa daha hoş olur bence mesela birde saat widgeti gömülse büyük saat belle gibi çok harika olur..
ogzhnoTr
Üye
Olacak zaten v2 ile gelecek.
Nedensiz-Sebebsiz
Üye
yani v5 icin bisey olmayacak mı
killer78
Üye
[T.C.K Özel Modu] Telefonun kırmızı (no) tuşuna basınca programları kapatmıyor, ev ekranına atıyor.
Böylece programlar arkaplana atılmış oluyor. bunu yamayla kaldırma olasılığı yok mu kırmıza tuşa basınca programların kapanmasını istiyorm.