Bir çok kişi kırmızı tuşa basıldığında uygulamalardan çıkmasın dedi bizde iptal ettik.
peki nasıl kırmızı tuşu etkinleştirebilirim ?
müzik çalar şarkıları görmüyor napıcaz
c5 tus kilidi daha stabil calisiyor zaten
f musıc dekılerıde gormuyo onları baro gorseydı
her yerı taramasını saglamak veya ıstedıgımız yerlerı taramasını nasıl halledrblrz,,
V2 ile yazılım güncelleştirmelerini yapabiliyor muyuz? Yani nokia messaging v10 gibi...
rambo belle bar eklesen sıkıntı yaratıyor mu secenekler yazısı gibi basit seyler goruntu kirliliği yaratıyor
Önemli bir sorun söyleyeyim mi ? Belki yazılımla alakalı belki CFW ile bilmiyorum.Ama şuan düzgün kullanabildiğim mesajları yasaklamak veya parola koymak için hiçbir koruma programı yok.Yanılıyor muyum ? Keşke öyle olsam.Şuan hiçbir mesajıma parola koyamıyorum.Mesajlara girerken parola sorsun istiyorum.Programlar denedim. soruyor giriyorsun ama ardından mesajlar klasörü açılmıyor.CFW ile ilgili bir sorun mu acaba ?
Başkalarıda aynı sorunu yaşarsa genel bir sorun, sadece sen yaşıyorsan geçici bir sorun olmuş.
Bir de Siz deneyin.? Başka yaşayan var mı acaba ? Hard format attım hafıza kartını tamamen formatladım CFW'yi baştan kurdum.Yine fayda etmedi ?
rambo c503 tuş kilidinin 2 stili var 2 sinide yama şeklinde yayınlar misin birisi anahtar resimli diğeri kilit resimli
Kilit programları kullanmıyorum. Hangi programda hata alıyorsun, bir de ben deneyeyim. Link at buraya.
Kilit ve anahtar resimleri yama haline getirilemiyor. Kabuk temanın değişmesi gerekiyor. O da stilleri bozar.
peki c503 tuş kilidinde tarih genel yazısini ortalamanin bi yolu yok mu peki
T9a kelime eklenmeye devam ediyo mu acaba ?