Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sürüklemeli tuş kilidi tema efektleriyle uyumsuz çalışıyor haberiniz olsun.

Maynard

Maynard

Üye
c5 tus kilidi daha stabil calisiyor zaten

frknkyhn

frknkyhn

Üye
müzik çalar şarkıları görmüyor napıcaz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
peki nasıl kırmızı tuşu etkinleştirebilirim ?

SP2 ile birlikte yayınlayacağım yama ile etkinleştirebilirsin. Bir tane SIS yaması yapacağım, flaşsız kullanabileceksin.

---------- Eklendi @ 20:02:49 ---------- Yazıldı @ 20:01:36 ----------

müzik çalar şarkıları görmüyor napıcaz

Müziklerini E:\Music içine taşımalısın.

---------- Eklendi @ 20:03:39 ---------- Yazıldı @ 20:02:49 ----------

c5 tus kilidi daha stabil calisiyor zaten

Haklısın, 4 stil sürüklemeli, 1 stil dokunmatik tuş kilitli. Nedeni ise, sürüklemeli çeşidinin fazla olmasıydı.

semihh95

semihh95

Üye
f musıc dekılerıde gormuyo onları baro gorseydı

semihh95

semihh95

Üye
her yerı taramasını saglamak veya ıstedıgımız yerlerı taramasını nasıl halledrblrz,,

sw33tking

sw33tking

Üye
V2 ile yazılım güncelleştirmelerini yapabiliyor muyuz? Yani nokia messaging v10 gibi...

polik123

Üye
rambo belle bar eklesen sıkıntı yaratıyor mu secenekler yazısı gibi basit seyler goruntu kirliliği yaratıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
her yerı taramasını saglamak veya ıstedıgımız yerlerı taramasını nasıl halledrblrz,,

Yama yapabilirim S2 ile birlikte.

V2 ile yazılım güncelleştirmelerini yapabiliyor muyuz? Yani nokia messaging v10 gibi...

Evet.

rambo belle bar eklesen sıkıntı yaratıyor mu secenekler yazısı gibi basit seyler goruntu kirliliği yaratıyor

Telefonu ilk aldığında görüntü kirliliği yapmıyor muydu? Belle barı unut.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Önemli bir sorun söyleyeyim mi ? Belki yazılımla alakalı belki CFW ile bilmiyorum.Ama şuan düzgün kullanabildiğim mesajları yasaklamak veya parola koymak için hiçbir koruma programı yok.Yanılıyor muyum ? Keşke öyle olsam.Şuan hiçbir mesajıma parola koyamıyorum.Mesajlara girerken parola sorsun istiyorum.Programlar denedim. soruyor giriyorsun ama ardından mesajlar klasörü açılmıyor.CFW ile ilgili bir sorun mu acaba ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önemli bir sorun söyleyeyim mi ? Belki yazılımla alakalı belki CFW ile bilmiyorum.Ama şuan düzgün kullanabildiğim mesajları yasaklamak veya parola koymak için hiçbir koruma programı yok.Yanılıyor muyum ? Keşke öyle olsam.Şuan hiçbir mesajıma parola koyamıyorum.Mesajlara girerken parola sorsun istiyorum.Programlar denedim. soruyor giriyorsun ama ardından mesajlar klasörü açılmıyor.CFW ile ilgili bir sorun mu acaba ?

Başkalarıda aynı sorunu yaşarsa genel bir sorun, sadece sen yaşıyorsan geçici bir sorun olmuş.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye

Başkalarıda aynı sorunu yaşarsa genel bir sorun, sadece sen yaşıyorsan geçici bir sorun olmuş.

Bir de Siz deneyin.? Başka yaşayan var mı acaba ? Hard format attım hafıza kartını tamamen formatladım CFW'yi baştan kurdum.Yine fayda etmedi ?

killer78

Üye
rambo c503 tuş kilidinin 2 stili var 2 sinide yama şeklinde yayınlar misin birisi anahtar resimli diğeri kilit resimli

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir de Siz deneyin.? Başka yaşayan var mı acaba ? Hard format attım hafıza kartını tamamen formatladım CFW'yi baştan kurdum.Yine fayda etmedi ?

Kilit programları kullanmıyorum. Hangi programda hata alıyorsun, bir de ben deneyeyim. Link at buraya.

rambo c503 tuş kilidinin 2 stili var 2 sinide yama şeklinde yayınlar misin birisi anahtar resimli diğeri kilit resimli

Kilit ve anahtar resimleri yama haline getirilemiyor. Kabuk temanın değişmesi gerekiyor. O da stilleri bozar.

killer78

Üye

Kilit programları kullanmıyorum. Hangi programda hata alıyorsun, bir de ben deneyeyim. Link at buraya.

Kilit ve anahtar resimleri yama haline getirilemiyor. Kabuk temanın değişmesi gerekiyor. O da stilleri bozar.

peki c503 tuş kilidinde tarih genel yazısini ortalamanin bi yolu yok mu peki

çomolokko

Üye
T9a kelime eklenmeye devam ediyo mu acaba ?

killer78

Üye
rambo birde yaptığın(ız) 5 stil cfwde hoşuna giden en güzel tema efekti ve tuş kilidi stili hangileridir?

Üst Alt