N97 Classic (RM-505) TR Region için Fiziksel Klavye, FM Transmitter ve Tam ekran qwerty klavye düzeltilmiştir.
Arkadaşlar ek olarak Swype ve Swype'ın Türkçe eklentisini kurmanız gerekiyor. Tüm herşeyi hazırladım paketledim. Denemek isteyen olursa burdan indirebilir. Kurulum anlatımıda mevcuttur
Furkan bu linke bakıp Anıl'a verirsen harika olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Seninle çalışmak büyük bir onur 
aga tam ne zaman çıkar ya dayanamıyorum artık![]()
anıl hangı sehırde?
buralarda olsaydı bende 2 pc var laptopu verrdm upload etmesı ıcın
onemlı degıl bız tesekkur ederız abıcım ugrasınız ıcın
yeniyaptıgınız versiyonda ses komutları iyileştirmesi olsa iyi olurdu aylinin yanina bide ahmet olsa iyi olurdu ve istedigini sece bilsek iyi olurdu ve rehber komutları biraz tanima sıkıntılı daha iyileştirme olsa fena olmazdi arama sırasında ses kesiliyor kapanıyor stl 5 kullanıyorum 5800 xm kullanıyorum
Ses komutlarını daha fazla RAM için biz iptal etmiştik. SP2'de tekrar çalışır hale getirdik.
peki aylin olacakmı bu versiyonda
erkek sesiminfc olacak mı ?
Hayır şu ses komutlarındaki erkek sesi 
Hayır şu ses komutlarındaki erkek sesi
![]()
bazı dostlarımız Ahmet istemiş. 2 seçenek olacakmış İsteyen Ahmet isteyen Aylini seçecek.
Bilmiyolar ki durumları . Aylin İle Ahmet ayrılar. Daha dogrusu ayrıldılar. Ahmet sonradan fandroidçi olunca Aylin tabi agrasif biri (mesajları okumasından anlarsınız zaten agresif ters biri oldugunu) Bunca yıllık emeklerimize nasıl flash atarsın dedi ve terk etti . Ahmet amann başlarım ya dedi oda ayrıldı başka bi yeşil robot buldu.
İşte bu yüzden Ahmet sadece ses komutlarında ayrılmasalar mesaj okuyucu içinde çalışacak tı olmadı işte nasip kısmet işleri Ahmet yeşil robotu ile mutlu Aylin de bekarlık sultanlık diyor