Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
aga tam ne zaman çıkar ya dayanamıyorum artık :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97 Classic (RM-505) TR Region için Fiziksel Klavye, FM Transmitter ve Tam ekran qwerty klavye düzeltilmiştir.

Arkadaşlar ek olarak Swype ve Swype'ın Türkçe eklentisini kurmanız gerekiyor. Tüm herşeyi hazırladım paketledim. Denemek isteyen olursa burdan indirebilir. Kurulum anlatımıda mevcuttur

Furkan bu linke bakıp Anıl'a verirsen harika olur :)

Harikasın dostum :alkis Seninle çalışmak büyük bir onur :oke:

---------- Eklendi @ 16:37:38 ---------- Yazıldı @ 16:30:52 ----------

aga tam ne zaman çıkar ya dayanamıyorum artık :)

Anıl bilgisayarını daha almadı bilgisayarcıdan.

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta
semihh95

semihh95

Üye
anıl hangı sehırde?

semihh95

semihh95

Üye
buralarda olsaydı bende 2 pc var laptopu verrdm upload etmesı ıcın

semihh95

semihh95

Üye
onemlı degıl bız tesekkur ederız abıcım ugrasınız ıcın

anılbaran

anılbaran

Üye
Sagolasın Semih,

Çıkış tarihi 15 Mayıs . Merak etmeyin anılbaran ne yapar eder yetiştirir. Sonuçta bir söz verdik tutucaz:oke:

ringsa

Üye
yeniyaptıgınız versiyonda ses komutları iyileştirmesi olsa iyi olurdu aylinin yanina bide ahmet olsa iyi olurdu ve istedigini sece bilsek iyi olurdu ve rehber komutları biraz tanima sıkıntılı daha iyileştirme olsa fena olmazdi arama sırasında ses kesiliyor kapanıyor stl 5 kullanıyorum 5800 xm kullanıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yeniyaptıgınız versiyonda ses komutları iyileştirmesi olsa iyi olurdu aylinin yanina bide ahmet olsa iyi olurdu ve istedigini sece bilsek iyi olurdu ve rehber komutları biraz tanima sıkıntılı daha iyileştirme olsa fena olmazdi arama sırasında ses kesiliyor kapanıyor stl 5 kullanıyorum 5800 xm kullanıyorum

Ses komutlarını daha fazla RAM için biz iptal etmiştik. SP2'de tekrar çalışır hale getirdik.

ringsa

Üye

Ses komutlarını daha fazla RAM için biz iptal etmiştik. SP2'de tekrar çalışır hale getirdik.

bide aylin arayan ismini okuyor ama orj daha guzer okuyordu bunu iki secim olarak olsa daha iyi olurdu sanki bide rehberde sadece isim soy isimleri okusa daha iyi olur takma isimleri okuyur begenmedim ben aylini ben begenmedim orj daha guzeldi
bide sp2 nezaman cikar bilgi vere bilirmisin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arayanın ismini okuyan kişiyi seçme diye bir ayar mıydı önceden? Yoksa bunda da olması mümkün değil. Sistem hangisiyle okutursa o.

ringsa

Üye
peki aylin olacakmı bu versiyonda

anılbaran

anılbaran

Üye
erkek sesimi :hmmm nfc olacak mı ?

anılbaran

anılbaran

Üye

:kop2: Hayır şu ses komutlarındaki erkek sesi :kop2:

bazı dostlarımız Ahmet istemiş. 2 seçenek olacakmış İsteyen Ahmet isteyen Aylini seçecek.
Bilmiyolar ki durumları . Aylin İle Ahmet ayrılar. Daha dogrusu ayrıldılar. Ahmet sonradan fandroidçi olunca Aylin tabi agrasif biri (mesajları okumasından anlarsınız zaten agresif ters biri oldugunu) Bunca yıllık emeklerimize nasıl flash atarsın dedi ve terk etti . Ahmet amann başlarım ya dedi oda ayrıldı başka bi yeşil robot buldu.
İşte bu yüzden Ahmet sadece ses komutlarında ayrılmasalar mesaj okuyucu içinde çalışacak tı olmadı işte nasip kısmet işleri Ahmet yeşil robotu ile mutlu Aylin de bekarlık sultanlık diyor

• Beğen
Tepkiler: bensenbiz
semihh95

semihh95

Üye
ANIL PC N HALLOLDUMU?
ne zaman upload ediyorsun acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bazı dostlarımız Ahmet istemiş. 2 seçenek olacakmış İsteyen Ahmet isteyen Aylini seçecek.
Bilmiyolar ki durumları . Aylin İle Ahmet ayrılar. Daha dogrusu ayrıldılar. Ahmet sonradan fandroidçi olunca Aylin tabi agrasif biri (mesajları okumasından anlarsınız zaten agresif ters biri oldugunu) Bunca yıllık emeklerimize nasıl flash atarsın dedi ve terk etti . Ahmet amann başlarım ya dedi oda ayrıldı başka bi yeşil robot buldu.
İşte bu yüzden Ahmet sadece ses komutlarında ayrılmasalar mesaj okuyucu içinde çalışacak tı olmadı işte nasip kısmet işleri Ahmet yeşil robotu ile mutlu Aylin de bekarlık sultanlık diyor

:kop2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt