Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

optimus33

Üye
arkadaşlar şu anki linkler sp 2 nin mi acaba . ama sp 2 fena yakıyor hacılar. şimdiden muhteşem diyebilirim

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır sp1 linkleri.

tayfunhan

Üye
arkadaşlar elinize sağlık muhteşem olmuş :)
ben 5800 kullanıyorum cfw de kullansam spb shell kullanma alışkanlığımdan vazgeçemedim ekranın her yerini kullanmabilme ve görsellik ve kullanışlılık açısından :) tabi bu alışkanlık insana 40 mg dan fazla ram göstermiyor :) sizden spb shell benzeri bir cfw yapamazmısınız yada o tarz bir şey hem görsellik hem ekranın her alanını ayrı ayrı kullanabilme ve widgetlerinayrıcalığı ile :)
tabi yapılabilirse çok güzel olur

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
STİLL 1 de niye beyaz tuşa bastığımızda değilde kapama tuşuna bastığımızda tuş kilidi ekranı karşımıza geliyor ? Birde kinetik kaydırma olsa daha iyi olurdu bir kaydırdınız mı listenin sonuna ulaşıyorsunuz. Daha mantıklı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
STİLL 1 de niye beyaz tuşa bastığımızda değilde kapama tuşuna bastığımızda tuş kilidi ekranı karşımıza geliyor ? Birde kinetik kaydırma olsa daha iyi olurdu bir kaydırdınız mı listenin sonuna ulaşıyorsunuz. Daha mantıklı.

Kinetik kaydırmayı herkes öyle kullanmıyor. Örneğin ben. Bir kere kaydırdım mı sadece kısıtlı kaymasını istiyorum.
Ev ekranına basıldığında aramaları sonlandırsın diye ev ekranına atma özelliğini kaldırmamıştık. SP2 ile kaldırdık.

semihh95

semihh95

Üye
ramboo başka yama varsa acil bi atsan hemen deneyelim her seferinde fw yükledikten sonra e yi biçimlendirip hard format atmak zorundamıyım?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ramboo başka yama varsa acil bi atsan hemen deneyelim her seferinde fw yükledikten sonra e yi biçimlendirip hard format atmak zorundamıyım?

Hayır, onu sadece telefonu kullanmaya başladıktan sonra yapman yeterlidir.

---------- Eklendi @ 20:12:15 ---------- Yazıldı @ 20:07:28 ----------

Başka yama yok.

semihh95

semihh95

Üye
tmm yani hemen başlayınca klavye sorunumuz bellı olur yane m.taha ya deneyeceğin bissürü yama var diyordun ya istersen onları deneyeyim yoksa prolarımı yükleyeceğim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tmm yani hemen başlayınca klavye sorunumuz bellı olur yane m.taha ya deneyeceğin bissürü yama var diyordun ya istersen onları deneyeyim yoksa prolarımı yükleyeceğim

Taha'ya varyasyonları verdim belki bir tanesi tutar diye.

Sana verdiğim kesin yama. Çalışmazsa çalışmıyor demektir.

semihh95

semihh95

Üye

Taha'ya varyasyonları verdim belki bir tanesi tutar diye.

Sana verdiğim kesin yama. Çalışmazsa çalışmıyor demektir.
inşallah bi yanlışlık yapmamışımdır.
tahada deniyecek değişlmi bunu

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye

Buyur:

Furkan PtiKeymappings_505_*.dll' i silmem gerekiyormu yoksa direk dosyaları atıp mı deniyeyim?

edit;
Dailymobile'daki guide'da okuduğum kadarıyla tüm PtiKeymappings_XX_XX.dll leri sil demiş..
Hafiza kartımdaki yedekleri alıp hemen deneyeceğim 15-20 dk'ya kadar.. umarım olur :/

M. tAHA

M. tAHA

Üye
beyler kısaca sunu soyleyım n97 mını adına ya klavye ya c6 port bundan bırınden vazgecmek gerekıyor. benım anladıgım o.

---------- Eklendi @ 21:15:59 ---------- Yazıldı @ 21:09:02 ----------

ama bu ısı bırakmamakta kararlıyım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler kısaca sunu soyleyım n97 mını adına ya klavye ya c6 port bundan bırınden vazgecmek gerekıyor. benım anladıgım o.

---------- Eklendi @ 21:15:59 ---------- Yazıldı @ 21:09:02 ----------

ama bu ısı bırakmamakta kararlıyım

Elinde klavyeli telefonu olan nadir üyelerden birisin :) Ancak sen test edebilirsin. Umarım ilerde de olsa bu sorun çözülür :)

---------- Eklendi @ 21:29:42 ---------- Yazıldı @ 21:29:03 ----------

Furkan PtiKeymappings_505_*.dll' i silmem gerekiyormu yoksa direk dosyaları atıp mı deniyeyim?

edit;
Dailymobile'daki guide'da okuduğum kadarıyla tüm PtiKeymappings_XX_XX.dll leri sil demiş..
Hafiza kartımdaki yedekleri alıp hemen deneyeceğim 15-20 dk'ya kadar.. umarım olur :/

Evet NFE arama penceresinde PtiKeymappings* diye aratıp çıkan tüm dosyaları silmen gerekiyor. Sonra modu uygulamalısın. Bunu söylemeyi unuttum.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
inşallah çözülür.

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Malesef telefon açılmadı logo'dan sonra uyarı geliyor ve kendini resetliyor..

zaza_58

Üye
sp2 de mi düzeltildi titreşim sorunu

---------- Eklendi @ 21:51:40 ---------- Yazıldı @ 21:50:42 ----------

@semih: Zaten Taha 7 adet klavye testi yapacak. Onlardan hangisi çalışırsa, onu N97'de de kullanacağım. Klavye sorunu düzelmiş olacak :)

@taha: Özelden göreyim resmi.

Dokunmatik titreşimi mi? Evet düzeltildi. N97'de çalışmıyordu.
sp2 de mi düzeltildi titreşim sorunu

zaza_58

Üye
sp2 linkleri verildi mi acaba

Üst Alt