slm ben 5800 xm kullanıyorum T.C.K v1 Final Nokia 5800 V60.0.003 Stil 5 yükledim ses komutları yok bu versiyonda ses komutları yokmu yoksa benim tel de mi bi problem var bana bir yardimci olursanız sevinirim aylin sadece rehberdekileri soyluyor yesil tuşa basınca rehberdekileri söleyince arıyordum yeşil tuş hic calişmıyor şimdi bende bunu kullanan birisiyim aylini de degiştirmek istiyorum nasıl yapacagım hakkında bana bi yardım ederseniz cok sevinirim

mrb lar arkadaşlar Cfw yi yeni keşfettim Ve ne olduğunu yeni yeni anladım.Telefonuma tarifteki gibi jaf ile kurulum yaptım.
T.C.K v1 Final Nokia 5800 V60.0.003 Stil 1 i yükledim ve gerçekten çok memnunum.Ekran Parlaklık hassasiyet ayarı resimdeki gibi diil.Kamera da fotoğraf çektikten sonra sil dediğimde kamera zaten kullanılıyor hatası aldım ikinci kez denedim ve oldu.Ram Blow Pro programında kullanılan bellek 51 ile 58 arasında farklılık gösteriyor.T9 yamasını da yaptım gerçekten büyük bi zahmetten kurtarmış çalışma yapan arkadaş.Genelinde Güzel Ama eminim sonraki çalışma bundan daha güzel olucak.Ve bencede Gerçekten Çok güzel bi cfw Hazırlamışlar.Ciddi bi emek harcanmış ve emeğin karşılığı da teşekkürle ödenmez arkadaşlara bağış yapmayı unutmayın.5TL gibi küçük bir bağış emek karşılığı diil ama herkes 5 TL bağış yaparsa geçrekten arkadaşların daha werimli çalışma yapmalarına olanak sağlanacağnı düşünüyorum ve çalışmalar için çok tşk ediyorum Bütün Emeği Geçen arkadaşlara çok çok tşk ederim.Ben Çok beğendim Ellerinize Sağlık Kardeşlerim.Yapıcanız Çalışmalarda Yüce Allah yar ve de yardımcınız olsun dua ile Allah a emanet olun.
Merak ettimmrb lar arkadaşlar Cfw yi yeni keşfettim Ve ne olduğunu yeni yeni anladım.Telefonuma tarifteki gibi jaf ile kurulum yaptım.
T.C.K v1 Final Nokia 5800 V60.0.003 Stil 1 i yükledim ve gerçekten çok memnunum.Ekran Parlaklık hassasiyet ayarı resimdeki gibi diil.Kamera da fotoğraf çektikten sonra sil dediğimde kamera zaten kullanılıyor hatası aldım ikinci kez denedim ve oldu.Ram Blow Pro programında kullanılan bellek 51 ile 58 arasında farklılık gösteriyor.T9 yamasını da yaptım gerçekten büyük bi zahmetten kurtarmış çalışma yapan arkadaş.Genelinde Güzel Ama eminim sonraki çalışma bundan daha güzel olucak.Ve bencede Gerçekten Çok güzel bi cfw Hazırlamışlar.Ciddi bi emek harcanmış ve emeğin karşılığı da teşekkürle ödenmez arkadaşlara bağış yapmayı unutmayın.5TL gibi küçük bir bağış emek karşılığı diil ama herkes 5 TL bağış yaparsa geçrekten arkadaşların daha werimli çalışma yapmalarına olanak sağlanacağnı düşünüyorum ve çalışmalar için çok tşk ediyorum Bütün Emeği Geçen arkadaşlara çok çok tşk ederim.Ben Çok beğendim Ellerinize Sağlık Kardeşlerim.Yapıcanız Çalışmalarda Yüce Allah yar ve de yardımcınız olsun dua ile Allah a emanet olun.

sizce stıl 2mı 3mu 5mı kararsızım yardm
Bu versiyonda yok ; yani SP1'de, fakat SP2'de geri eklenecek![]()
Anılbaran; ışık ayarı hassas değil mi?Merak ettim
Allah böyle düşündüğünüz için sizden kat ve kat razı olsun
Stil 2. En çok o indiriliyor.
---------- Eklendi @ 09:30:22 ---------- Yazıldı @ 09:12:06 ----------
Müjedeler olsun! N97 Mini'de klavye sorunu çözülmüştür.
ben bu versiyona bunu ekleyememmi aracta cok işime yarıyordu eger olmuyorsa orjinali yukleyecegim
ya da SP2'yi bekle. Senin kararın 
n97 dede cozuldumu
rambo rica etsem djraz fontuna 6 sayfa mesaj karakteri eklermisin senin arşivinde var ama ben nasıl yapılacağını bilmiyorum
rambo ricaetsem ses komutlarını mod olarak bana gondere bilirmisin ve ses mumkunse erkek olsun aylini begenmedim orjinalinde daha iyi idi sanki 5800 xm kullanıyorum bide nasil tel uzerinde ygularım
5800 kullananlar hangi stili kullandıklarını ve hiç program çalışmadan ram değerlerini söyleyebilir mi acaba ?![]()
hangi konudaki link göremedim ?Bu konudaki videoyu izle. O da aynen öyle
uygulanıyor.