Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle barı ile ilgili çalışmalarımız TCK v2 ile olacak. Şimdilik v1 sezonu ve henüz CFW'lerimiz gelişme aşamasında. CFW'lerimizi olabildiğince uç noktalara taşıdıktan sonra diğer işlere (belle barı, n97 portu, ofw editleri vs) el atacağız.

TCK v2 ile olabildiğince belle görünümlü CFW yapma niyetindeyiz. O yüzden belle çalışmalarının BETA (test/deneme/proje) aşamasından çıkıp Final versiyonlarına ulaşmasını bekliyoruz. Belle barını telefonun heryerinde kullanacağız. Yanlız şöyle bir durum var: 5800 için yapılan belle modu sadece 5800'da, 5230 için yapılan belle modu da sadece 5230'da düzgün çalışıyor. Kendim, 5800 için yapılan belle modunu 5230'a uygulayıp denedim, yarım yamalak uygulandı. Bizde 5230 ve 5800 ile başlayacağız, belki TCK v2'nin Servis Paketlerinde diğer telefonlarıda katabiliriz.

@killer78: İlgin için teşekkür ederiz :good: Sayende hataları çözüyoruz. Ben demin programları (NDrive, Garmin) indiremeden elektrik gitti. Şimdi tekrar indirip kurup hatalarına bakıyorum ve çözüyorum. Basit çözümleri var fakat bugüne kadar hiç kimse TCK CFW'leri altında bu programlardan/hatalarından bahsetmemişti.

Ah keşke öyle bir durumda olsaydım. Suyumuz ve elektriğimiz kesilmişti.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Belle barı ile ilgili çalışmalarımız TCK v2 ile olacak. Şimdilik v1 sezonu ve henüz CFW'lerimiz gelişme aşamasında. CFW'lerimizi olabildiğince uç noktalara taşıdıktan sonra diğer işlere (belle barı, n97 portu, ofw editleri vs) el atacağız.

TCK v2 ile olabildiğince belle görünümlü CFW yapma niyetindeyiz. O yüzden belle çalışmalarının BETA (test/deneme/proje) aşamasından çıkıp Final versiyonlarına ulaşmasını bekliyoruz. Belle barını telefonun heryerinde kullanacağız. Yanlız şöyle bir durum var: 5800 için yapılan belle modu sadece 5800'da, 5230 için yapılan belle modu da sadece 5230'da düzgün çalışıyor. Kendim, 5800 için yapılan belle modunu 5230'a uygulayıp denedim, yarım yamalak uygulandı. Bizde 5230 ve 5800 ile başlayacağız, belki TCK v2'nin Servis Paketlerinde diğer telefonlarıda katabiliriz.

@killer78: İlgin için teşekkür ederiz :good: Sayende hataları çözüyoruz. Ben demin programları (NDrive, Garmin) indiremeden elektrik gitti. Şimdi tekrar indirip kurup hatalarına bakıyorum ve çözüyorum. Basit çözümleri var fakat bugüne kadar hiç kimse TCK CFW'leri altında bu programlardan/hatalarından bahsetmemişti.

Ah keşke öyle bir durumda olsaydım. Suyumuz ve elektriğimiz kesilmişti.
elektiriksiz olmuyo susuz hiç....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne şartlar altındayım :D

killer78

Üye
rambo en azından 5230 sp2nin yanında sadece ev ekranıni belle bar yapan yama yayınlayamaz mısın peki hem milletin fikirlerini alırsın.

---------- Eklendi @ 23:24:35 ---------- Yazıldı @ 23:23:09 ----------

sadece seçenekler arama rehber çubuğu belle bar olsun ne olur yalvarıyorum resmen ya ☺

killer78

Üye
rambo zor birşey değil sadece ev ekranı için belle bar yapmak valla cfw nin bütün özelliklerine doydum sp2 için belleyide yapıver

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TCK v1'de olmaz. 4 çeşit yazı tipi, farklı dil dosyaları falan var. Her stile teker teker belle modu uygulamamız lazım. Her birinde ayrı ayrı sorunlar çıkacak. Hazır bir mod yok elimizde. TCK v2'yi beklemelisin.

---------- Eklendi @ 23:39:00 ---------- Yazıldı @ 23:38:34 ----------

ben paylaşım yapayım sana :D

Teşekkür ederim, ben alıştım :D

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

killer78

Üye
sadece 5230 için yapamaz mısın o yamayı☹

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim (benim olduğu için ekibiminde) felsefesi budur: Telefonumuzu nasıl kullanıyorsak, sizlerede aynısını sunarız. Her telefon için eşit çalışma yaparız. Böyle iş gücü ve zaman kaybı olmaz. Senin dediğini sadece 5230 için yapacak olsam, sadece 5230'a ek zaman ayırmam gerekecek. SP2 ile birlikte TCK v2 çalışmaları uzayacak.

Bu arada SP2'de Ndrive resimleri görünmeyecektir. Düzelttim.

----------

Bu arada ekibimize bir slogan bulalım artık :hmmm

killer78

Üye
bide sp2nin bu ihtimali % kaç?

---------- Eklendi @ 23:59:24 ---------- Yazıldı @ 23:58:52 ----------

bide sp2nin bu hafta çıkma ihtimali % kaç?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yüzde sıfır. TTNet sayesinde hızım düşmüştü, onun yükselmesini bekliyorum. Ayrıca telefonlara uygulamak en az 2 hafta alıyor.

killer78

Üye
b1110.hizliresim.com/11/10/9/22370.jpg
stil 2nin media barı bu şekildeki gibi yapılabilir mi linkteki gibi anna ikonlu temaya gerçekten çok yakışıyor

---------- Eklendi @ 00:31:52 ---------- Yazıldı @ 00:30:24 ----------

stil 2nin mediabarı biraz dandik gibi :-)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
n97 fiziksel klavye sorunuyla ilgili konu açtım duyurulur

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta ve Silinen Üye 94869
turkishield

turkishield

Üye
:oke:

---------- Eklendi @ 19:42:10 ---------- Yazıldı @ 19:41:27 ----------

yamalarda olması lazım;)

bu iki oldu bakıyorum yok android efektleri var sadece yoksa ben mi görmüyorum bi kontrol edin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
b1110.hizliresim.com/11/10/9/22370.jpg
stil 2nin media barı bu şekildeki gibi yapılabilir mi linkteki gibi anna ikonlu temaya gerçekten çok yakışıyor

---------- Eklendi @ 00:31:52 ---------- Yazıldı @ 00:30:24 ----------

stil 2nin mediabarı biraz dandik gibi :-)

Sen dandik diyorsun ama adamlar bir ikon pakedi için kaç gün uğraşıyorlar.

n97 fiziksel klavye sorunuyla ilgili konu açtım duyurulur

Teşekkür ederiz :oke:

bu iki oldu bakıyorum yok android efektleri var sadece yoksa ben mi görmüyorum bi kontrol edin

Yamaların indirilme sayıları çok. Görünmemeleri tarayıcı kaynaklı olabilir. adresinde aradığın yamaları bulabilirsin.

killer78

Üye
hayır hayır parıldayan anna ikonlar gerçekten çok güzel sadece mediabar ikonları güzel değil stil 2nin media bar ikonlarıda verdiğim resimdeki gibi olursa gerçekten müthiş bir is çıkar ortaya.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende beğenmiyorum mediabar'ı. Ancak ikon pakedine gömülmüş durumdalar. Ancak başka bir ikon pakedi kullanırsam değişirler. O da mümkün görünmüyor.

semihh95

semihh95

Üye
en kisa zamanda cikar insallah.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Klavye sorununu da çözmeden yayınlamayacağız. Bence böyle klavye sorununu öne almak daha mantıklı ;)

semihh95

semihh95

Üye
evet klavyede kobay olabilirm

---------- Eklendi @ 11:36:32 ---------- Yazıldı @ 09:57:22 ----------

n97de

---------- Eklendi @ 11:37:28 ---------- Yazıldı @ 11:36:32 ----------

n97de

Üst Alt