Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Belle barı ile ilgili çalışmalarımız TCK v2 ile olacak. Şimdilik v1 sezonu ve henüz CFW'lerimiz gelişme aşamasında. CFW'lerimizi olabildiğince uç noktalara taşıdıktan sonra diğer işlere (belle barı, n97 portu, ofw editleri vs) el atacağız.
TCK v2 ile olabildiğince belle görünümlü CFW yapma niyetindeyiz. O yüzden belle çalışmalarının BETA (test/deneme/proje) aşamasından çıkıp Final versiyonlarına ulaşmasını bekliyoruz. Belle barını telefonun heryerinde kullanacağız. Yanlız şöyle bir durum var: 5800 için yapılan belle modu sadece 5800'da, 5230 için yapılan belle modu da sadece 5230'da düzgün çalışıyor. Kendim, 5800 için yapılan belle modunu 5230'a uygulayıp denedim, yarım yamalak uygulandı. Bizde 5230 ve 5800 ile başlayacağız, belki TCK v2'nin Servis Paketlerinde diğer telefonlarıda katabiliriz.
@killer78: İlgin için teşekkür ederiz
Sayende hataları çözüyoruz. Ben demin programları (NDrive, Garmin) indiremeden elektrik gitti. Şimdi tekrar indirip kurup hatalarına bakıyorum ve çözüyorum. Basit çözümleri var fakat bugüne kadar hiç kimse TCK CFW'leri altında bu programlardan/hatalarından bahsetmemişti.
Ah keşke öyle bir durumda olsaydım. Suyumuz ve elektriğimiz kesilmişti.
TCK v2 ile olabildiğince belle görünümlü CFW yapma niyetindeyiz. O yüzden belle çalışmalarının BETA (test/deneme/proje) aşamasından çıkıp Final versiyonlarına ulaşmasını bekliyoruz. Belle barını telefonun heryerinde kullanacağız. Yanlız şöyle bir durum var: 5800 için yapılan belle modu sadece 5800'da, 5230 için yapılan belle modu da sadece 5230'da düzgün çalışıyor. Kendim, 5800 için yapılan belle modunu 5230'a uygulayıp denedim, yarım yamalak uygulandı. Bizde 5230 ve 5800 ile başlayacağız, belki TCK v2'nin Servis Paketlerinde diğer telefonlarıda katabiliriz.
@killer78: İlgin için teşekkür ederiz
Sayende hataları çözüyoruz. Ben demin programları (NDrive, Garmin) indiremeden elektrik gitti. Şimdi tekrar indirip kurup hatalarına bakıyorum ve çözüyorum. Basit çözümleri var fakat bugüne kadar hiç kimse TCK CFW'leri altında bu programlardan/hatalarından bahsetmemişti.Ah keşke öyle bir durumda olsaydım. Suyumuz ve elektriğimiz kesilmişti.