Alıntı yapıp cevap verirsem çok karışık olur. Bu yöntemi artık uygulayacağım:
@emirberkcelik: Mediabardaki çalışmayan uygulamalar varsa, bunları eski haline getirmeliydim. Başka ne yapabilirim ki? Mecburen mediabardaki Sensör Aç Kp uygulamasını eski Çevirimiçi Payl. uygulamasıyla değiştirmek en mantıklısı. Sen, sonradan Accel Switch yükleyip kısayol olarak ev ekranına atarsan, hiç yoktan çalışan versiyonunu elde edersin. Elimden birşey gelmiyor
Sonuç olarak, tek çare, mediabarı eski haline getirmektir
@Symbian Modder: Denedik, olmadı. 3 farklı çözüm denedim, hiçbiri fayda etmedi. Elimde N97 yok fakat Tester'a her gönderdiğim dosyada aynı hatanın olduğunu söyledi.
@sadeddin46: Bende çalışıyor:
Çalışan link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@5800ne: Dokunmatik tuş kilidinde bildirimler görünmüyor. Nasıl olmuşsa, bildirimsiz versiyonunu atmışım.
[T.C.K] C5-03 Dokunmatik Tuş Kilidi + Sensörle Dönebiliyor + Bildirimli yamasını ekledim, onunla bildirimleri tuş kilidi ekranında görebilirsin.
@openstar: Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapabildiklerimi esirgemiyoruz. "Off, sıkıcı, boşver, kim takar" demiyoruz. Kafayı taktık mı, üzerine sözde verdik mi biz yapmak zorundayız. Yaptığımız CFW'leri ortaya atıpta kaçmıyoruz, sorunlarıyla birebir ilgileniyoruz, gerekirse bir daha sıfırdan başlıyoruz. Sabır ve azim başarıyı getiriyor. Düşüncelerin için çok teşekkür ederim Levent abi. Senide ekipte görmekten büyük
gurur duyardım