Stil 1'i yükledim, yazı tipini beğenmemiştim ama verdiğiniz videoya göre düzenledim.Şuan telefon gayet güzel oldu elinize sağlık.![]()

eline sağlık ustamGüle güle kullan
---------- Eklendi @ 22:03:14 ---------- Yazıldı @ 20:46:03 ----------
N97 ve N97 Mini hazır. Şimdi upload ediliyorlar.
Nokia X6'da Accel Switch çalışmıyormuş. Mediabar modunu iptal eden yamayı yayınlayacağım.
---------- Eklendi @ 22:13:05 ---------- Yazıldı @ 22:03:14 ----------
N97'de FM Transmitter çalışıyor.
Yamalara '[T.C.K] Mediabar eski haline getirme + Çevirimiçi Paylaşım Geri Getirme + BTSwitch & Accel Switch Silme' yaması eklenmiştir.
---------- Eklendi @ 22:48:03 ---------- Yazıldı @ 22:13:05 ----------
N97 Mini tüm Stillerin linkleri konuya eklenmiştir. İşte N97'lerin Servis Pakedi 1 ile çözülen sorunları:
- [Sadece N97] FM Transmitter çalışıyor.
- [Sadece N97] Tuş ve ekran ışıkları düzgün çalışıyor.
- [Sadece N97] Tuş kilidi ekranı düzgün çalışıyor.
- [Sadece N97/N97 Mini] BTSwitch (Bluetooth Aç Kp) ve Accel Switch (Sensör Aç Kp) CFW'den çıkarıldı, sonradan kolayca yükleniyor.
- [Sadece N97 Mini / Çözülemedi!] Klavyede simgelere basıldığında bazıları işlev görmüyor.

) 5800 için stil 3 paketini yükledim. fakat gözüme birşey takıldı. ekran koruyucu aktifken mesaj geldiğinde mesaj simgesi çıkmıyor. yani ekranda büyük saat çıktığı zaman diyeyim. whatsapp dan gelen mesaj simgesi çıkıyor fakat normal mesaj simgesi çıkmıyor. her hangi bi ayarı falan varmıdır?Güle güle kullan
---------- Eklendi @ 22:03:14 ---------- Yazıldı @ 20:46:03 ----------
N97 ve N97 Mini hazır. Şimdi upload ediliyorlar.
Nokia X6'da Accel Switch çalışmıyormuş. Mediabar modunu iptal eden yamayı yayınlayacağım.
---------- Eklendi @ 22:13:05 ---------- Yazıldı @ 22:03:14 ----------
N97'de FM Transmitter çalışıyor.
Yamalara '[T.C.K] Mediabar eski haline getirme + Çevirimiçi Paylaşım Geri Getirme + BTSwitch & Accel Switch Silme' yaması eklenmiştir.
---------- Eklendi @ 22:48:03 ---------- Yazıldı @ 22:13:05 ----------
N97 Mini tüm Stillerin linkleri konuya eklenmiştir. İşte N97'lerin Servis Pakedi 1 ile çözülen sorunları:
- [Sadece N97] FM Transmitter çalışıyor.
- [Sadece N97] Tuş ve ekran ışıkları düzgün çalışıyor.
- [Sadece N97] Tuş kilidi ekranı düzgün çalışıyor.
- [Sadece N97/N97 Mini] BTSwitch (Bluetooth Aç Kp) ve Accel Switch (Sensör Aç Kp) CFW'den çıkarıldı, sonradan kolayca yükleniyor.
- [Sadece N97 Mini / Çözülemedi!] Klavyede simgelere basıldığında bazıları işlev görmüyor.

benim telefon 5800 xm yazılımı V.40 hiç cfw atmadım.hemen final sürümünü atsam tck nın bir sorun olur mu?
---------- Eklendi @ 05:02:26 ---------- Yazıldı @ 04:54:57 ----------
Son olarak efendim 5800 ın yazılım veya cfw ile ilgili bir makale var mı çünkü kafamdaki soruları atmalıyım.

furkan şimdi x6 için ben hangi stili kullanyaım kardeşim bak media bar çalışmıyor dedim ben sana neyise ee sen o modu yayınlayacaksın tamamda biz mediabar kullanamayacakmıyız
[T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün mod yayınlamışsın menude görünsünde media barda çalıştıramıyacağız öylemi
birde bu hangi tuş kilidi modunu uygularsak farketmez onun kısayolu telde gözükmez değilmi yani kilitlemek için değil açmak için kullanabiliyoruz sadece
furkan anladı ben sana sormadım asıl sende nasıl bir düz mantık varki her furkanı kendin sanıyorsunOrijinal Porttan Private\10008d9 klasörünü tck fw'sine atıp bi deneyin
---------- Eklendi @ 07:52:45 ---------- Yazıldı @ 07:50:40 ----------
menüde görünmemesiyle mediabar'da kullanılamamasının ne alakası var? nasıl bi düz mantığın var ?
+hangi tuş kilit modunu uygularsak dediğin keylockdan mı bahsediyon?
iyi geceler) 5800 için stil 3 paketini yükledim. fakat gözüme birşey takıldı. ekran koruyucu aktifken mesaj geldiğinde mesaj simgesi çıkmıyor. yani ekranda büyük saat çıktığı zaman diyeyim. whatsapp dan gelen mesaj simgesi çıkıyor fakat normal mesaj simgesi çıkmıyor. her hangi bi ayarı falan varmıdır?
gelen mesajlar direk c7 deki gibi sohbette mi açılıyor yoksa gelen kutusunda mi bilgisi olan var mi ?
gelen mesajlar direk c7 deki gibi sohbette mi açılıyor yoksa gelen kutusunda mi bilgisi olan var mi ?