Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

NeroM

Üye
Herbiri çok güzel,Çok geniş ve kapsamlı bir konu olmuş.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
hasanyangel

hasanyangel

Üye
Teşekkürler Rambo herşey için :)

• Beğen

agun35

Üye
ses komutları aylinin yamasını verebilirmisiniz

• Beğen

agun35

Üye
yoktu daha önce belirmiştim menüden gizlenmiş mi ne ram için dosyalarını paylaşabileceğini belirtilmişti

---------- Eklendi @ 17:37:59 ---------- Yazıldı @ 17:34:17 ----------

Emekleriniz için teşekkürler ben 5800 için stil 3 kurdum kaldırılanlarda göremedim ama ses komutları yok
Ses komutlarını kaldırmadık ama açılışta RAM performansı için çalışmasını engelledik. Çalışmasını istiyorsan yama yayınlayabilirim.sayfa 439 da rambo yanıtlamıştı

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ses komutları aylinin yamasını verebilirmisiniz

Aylin mevcut. Ofis klasöründe Msj. okuyucu çalıştır veya Gelen mesajlarda Seçenekler > Dinle yapabilirsin.

Ses komutları ve diğer iptal edilen herşeyi tekrar geri çalıştırmak için Yamalara eklediğim [T.C.K] Başlangıçta İptal Edilen Programları Tekrar Çalıştırma (Ses Komt. vs) yamasını kullanabilirsin.

tdd46

tdd46

Üye
gelen mesajı direk sohbetten açılıyor mu ?

5800ne

Üye
Nokia 5800 için Stil 3 paketini indirip yükleyen varmı? + ve - leri hakkında küçük bi yorum yapabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
  • Beğen
Maynard

Maynard

Üye
5. Çeşitte bir değişiklik yok değil mi? Linkler aynı gözüküyor da.

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır yok

M. tAHA

M. tAHA

Üye
yavru n97 nin uploat ı ne zaman bitecek yarin sabah mi :)

5800ne

Üye
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

Bu hatanın sebebi nedir ? Yardım edebilecek var mı?

5800ne

Üye
programdan bahsediliyor indirip kurduktan sonra tekrar flashlamam gerekli mi telefonu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En iyisi sen telefonun pilini çıkar tak. Daha sonra telefonu aç. Ay yıldız görüntüsü gelirse kurulum tamamlanmıştır.

Üst Alt