anılbaran
Üye
rambo dosum sp1 cikarma gereksinimi nie duydunuz. Sorunlar mi var cfwde
yarın sabah ögrenirsin

rambo dosum sp1 cikarma gereksinimi nie duydunuz. Sorunlar mi var cfwde

hocam stil 1 5800 link gitmiş yenilersenz ??
Arkadaşlar, tüm telefonların Stil 1,2,3,4 linklerini sildim.
T.C.K v1 Final Servis Pakedi 1 hazırlıyorum. Linkler hazır olduğu gibi konuya ekleyeceğim. En geç yarın sabaha hazır olacaktır eğer bir aksilik (uploadların yarıda kesilmesi vs.) olmazsa.
Daha da sorunsuz Final geliyor. Service Pack 1 hazırlıyoruz.
kardes Sp1 de n97 (mini degil) tuş kilidi sorunu hallolabilecekmi Ben sizin yaptıgınız cfw yi kullanmak ıstiyorum. Ama tuş kılıdı ve tuş ısıkları problemi vardı.
N97 men edilecek.
Hem ışık hem de tuş kilidi sorununu düzelten bizzat Binh24'ün hazırladığı yamayı kullandım. Umarım faydası olur.
Onu bir anlık sinirle söyledim. N97'nin hatalarının çıkması ve kullanıcıların "Final betadan kötü" çıktı demesi üzerine bende N97 yapımını durduracağımı söyledim. Sonra vazgeçtim. Sadece N97 de hatalar çıktı ve bu çok normal, çünkü ilk defa N97'ye el attık.
Hem ışık hem de tuş kilidi sorununu düzelten bizzat Binh24'ün hazırladığı yamayı kullandım. Umarım faydası olur.
Onu bir anlık sinirle söyledim. N97'nin hatalarının çıkması ve kullanıcıların "Final betadan kötü" çıktı demesi üzerine bende N97 yapımını durduracağımı söyledim. Sonra vazgeçtim. Sadece N97 de hatalar çıktı ve bu çok normal, çünkü ilk defa N97'ye el attık.
Allah senden razı olsun rambo_ft
---------- Eklendi @ 23:24:18 ---------- Yazıldı @ 23:22:42 ----------
ben denerim arkadaşlar
h:Koduğun gücülük manyak olmuş![]()

benim mi![]()

v1 Final'in 5800 Stil 1 linki bozuk düzeltirseniz sevinirim.![]()
Arkadaşlar, tüm telefonların Stil 1,2,3,4 linklerini sildim.
T.C.K v1 Final Servis Pakedi 1 hazırlıyorum. Linkler hazır olduğu gibi konuya ekleyeceğim. En geç yarın sabaha hazır olacaktır eğer bir aksilik (uploadların yarıda kesilmesi vs.) olmazsa.
Evet
[FONT]

ben bunun betasını kullanıyorum gercekten elinize saglık betasından ne farkı var?cunku gercekten artık 5230ma baska hic bisi gerekmeksizin super bicimde kullanıyorum daha iyi olamazdı.sonuc olarak betayı bununla degistirmelimiyim?
rambo gercekten merak ettim. 5800 stil 1 de ozellikle ne gibi sorun vardıda sen sp yapmayı dusundun