Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

mnspll

Üye
ellerinize sağlık yalnız bnm şöle bi sorun var şarj olurken ana ekran ışığı sönmüyor ne yapablirim

bensenbiz

bensenbiz

Üye
tamam anil 5800 stil 1 kulaniom ben bi sorun yokda o yuzden sordum :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Zeynell

Üye
hocam stil 1 5800 link gitmiş yenilersenz ??

• Beğen

ertosun

Üye
Daha da sorunsuz Final geliyor. Service Pack 1 hazırlıyoruz.

kardes Sp1 de n97 (mini degil) tuş kilidi sorunu hallolabilecekmi Ben sizin yaptıgınız cfw yi kullanmak ıstiyorum. Ama tuş kılıdı ve tuş ısıkları problemi vardı.

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
N97 men edilecek.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardes Sp1 de n97 (mini degil) tuş kilidi sorunu hallolabilecekmi Ben sizin yaptıgınız cfw yi kullanmak ıstiyorum. Ama tuş kılıdı ve tuş ısıkları problemi vardı.

Hem ışık hem de tuş kilidi sorununu düzelten bizzat Binh24'ün hazırladığı yamayı kullandım. Umarım faydası olur.

N97 men edilecek.

Onu bir anlık sinirle söyledim. N97'nin hatalarının çıkması ve kullanıcıların "Final betadan kötü" çıktı demesi üzerine bende N97 yapımını durduracağımı söyledim. Sonra vazgeçtim. Sadece N97 de hatalar çıktı ve bu çok normal, çünkü ilk defa N97'ye el attık.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hem ışık hem de tuş kilidi sorununu düzelten bizzat Binh24'ün hazırladığı yamayı kullandım. Umarım faydası olur.

Onu bir anlık sinirle söyledim. N97'nin hatalarının çıkması ve kullanıcıların "Final betadan kötü" çıktı demesi üzerine bende N97 yapımını durduracağımı söyledim. Sonra vazgeçtim. Sadece N97 de hatalar çıktı ve bu çok normal, çünkü ilk defa N97'ye el attık.

Tester'i varmi N97'nin ? Boylece sorunlari daha aza indirgemis oluruz.

ertosun

Üye

Allah senden razı olsun rambo_ft

---------- Eklendi @ 23:24:18 ---------- Yazıldı @ 23:22:42 ----------

ben denerim arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve M. tAHA
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Koduğun gücülük manyak olmuş :ehe

constantine3

constantine3

Üye
v1 Final'in 5800 Stil 1 linki bozuk düzeltirseniz sevinirim. :)

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Evet :ehe

v1 Final'in 5800 Stil 1 linki bozuk düzeltirseniz sevinirim. :)

Bozuk olmasının sebebi:

Arkadaşlar, tüm telefonların Stil 1,2,3,4 linklerini sildim.
T.C.K v1 Final Servis Pakedi 1 hazırlıyorum. Linkler hazır olduğu gibi konuya ekleyeceğim. En geç yarın sabaha hazır olacaktır eğer bir aksilik (uploadların yarıda kesilmesi vs.) olmazsa.

Yarın sabaha düzelteceğim.

sergeykiss

Üye
ben bunun betasını kullanıyorum gercekten elinize saglık betasından ne farkı var?cunku gercekten artık 5230ma baska hic bisi gerekmeksizin super bicimde kullanıyorum daha iyi olamazdı.sonuc olarak betayı bununla degistirmelimiyim?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben bunun betasını kullanıyorum gercekten elinize saglık betasından ne farkı var?cunku gercekten artık 5230ma baska hic bisi gerekmeksizin super bicimde kullanıyorum daha iyi olamazdı.sonuc olarak betayı bununla degistirmelimiyim?

Hayır, beta 3 zaten sorunsuzdu. Biz Finalde farklılık olsun diye özellikle görsel çeşitliliğe önem verdik.

bensenbiz

bensenbiz

Üye
rambo gercekten merak ettim. 5800 stil 1 de ozellikle ne gibi sorun vardıda sen sp yapmayı dusundun

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo gercekten merak ettim. 5800 stil 1 de ozellikle ne gibi sorun vardıda sen sp yapmayı dusundun

Beta 3'ten kalan bir sorun. Qt sorununu çözdüğümüz için uygulamalar dahili bileşen hatası veriyordu. Beta 3'te sadece birkaç programın dahili bileşen hatasını gidermiştik. Finalde ise, aklımıza gelen gelmeyen programların bütün artıklarını bütün stillerden temizledim. Bir işi yapıyoruz tam olsun değil mi:)

Yani şöyle de yapabilirdim: Sorunları kökünden halletmek yerine, dahili bileşen hatası veren uygulamaları yüklemeyin derdim veya bir sürü yama verirdim. Siz yapardınız. Direkt sorunu kökünden hallettim.

---------- Eklendi @ 00:46:07 ---------- Yazıldı @ 00:44:45 ----------

SP1 yapmamızın diğer sebepleri:

- Tüm telefonlarda Stil 4'te Ovi Mağaza bozuk.
- N97'lerde bazı hatalar var. Önceden tester yoktu, tespit edemedik. Şimdi hallediyoruz.
- Nokia 5235 Stilleri tamamen bozuktu, yeniden yapıldı.

Üst Alt