Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

turkishield

turkishield

Üye
bence tek stil yapın bu kadar dertten de kurtulun ⡒ ayrıca N97 final beta paylaşabilir misiniz bi arkadaşımın telefonuna kurcamda anlaşılan final de baya sorun var en iyisi betayı kurmak sorunsuz ⠶

agun35

Üye
Emekleriniz için teşekkürler ben 5800 için stil 3 kurdum kaldırılanlarda göremedim ama ses komutları yok

optimus33

Üye
5800 stil 5 i yükledim ama stil 1 açıldı yalnış upload olmasın

anılbaran

anılbaran

Üye
Emekleriniz için teşekkürler ben 5800 için stil 3 kurdum kaldırılanlarda göremedim ama ses komutları yok

olması lazım .

---------- Eklendi @ 17:41:25 ---------- Yazıldı @ 17:40:46 ----------

@optimus33 ne oluyo böyle ya :hmmm tamam biz uygun bi zamanda konrtol edicez :pc:

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kardeş 5230 stil 3 ü yükledim internete bağlanırken bağlantı hatası diyor

optimus33

Üye
5800 stil 1 ile stil 5 uploadı aynı .

turkishield

turkishield

Üye
allahım internet bağlantı hatasını bile yazanlar var :) yazık bu kadar emeğe ya

---------- Eklendi @ 17:55:57 ---------- Yazıldı @ 17:55:10 ----------

N97 final beta istemiştim ilgilenen olacak mı acaba ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[/SIZE]
bence tek stil yapın bu kadar dertten de kurtulun ⡒ ayrıca N97 final beta paylaşabilir misiniz bi arkadaşımın telefonuna kurcamda anlaşılan final de baya sorun var en iyisi betayı kurmak sorunsuz ⠶

Beta'yı mı verelim? N97'yi (mini değil) tamamen paylaşımlarımdan kaldırmak üzereyim az kaldı. Biz sizler için çalışalım gördüğümüz karşılığa bakar mısın? Bu tür cevaplar artarsa N97 için çalışmalarımızı tamamen durduracağız.

Ses komutlarını kaldırmadık ama açılışta RAM performansı için çalışmasını engelledik. Çalışmasını istiyorsan yama yayınlayabilirim.

5800 stil 5 i yükledim ama stil 1 açıldı yalnış upload olmasın

Evet bunda da aynı hata varmış. Onuda düzeltip şimdi upload yapıyorum.

kardeş 5230 stil 3 ü yükledim internete bağlanırken bağlantı hatası diyor

Hafıza kartını biçimlendir, telefona format at.

virus19

virus19

Üye
5250 stil 3 ü kullanıyorum şu an verdiğiniz t9 u indirdim denilen yere attım ancak t9 kelime haznesi değişmedi. Birde gömülen programların ne ise yaradığını bilmeyenler olabilir benim gibi bunların ne ise yaradığını açıklarsanız sevinirim onun dışında ovi store güncellerken bilişim hatası verdi.

---------- Eklendi @ 18:24:44 ---------- Yazıldı @ 18:22:34 ----------

ayrıca emeğiniz için teşekkür ederim :) çalışmalarınız sürer umarım

yated

Üye
hocam elinize sağlık. ama stil 5 in 5800 linki ölmüş. yardımcı olursanız sevinirim.

not:
mesajnızı görmemiştim

tarikkeriman

Üye
5800 stil 3 indiriyom bakalım.:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
hasanyangel

hasanyangel

Üye
Rambo kardeş still 1 de tuşları kilitleyince siyah ekran var yaa hani siyah boşluuk içinde bi işaret var onu sürüyüp tuş kilidini açıyoruz. Onun renginin siyah değil de still 4 teki gibi mavi olsaydı süper olurduu diyorum..

• Beğen
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Dün konu açıldıgında 5800için olan 5.cfwyi indirdim bugün kurdum fakat 1 cfw çıktı ve ram en fazla 52 mb gördüm. Ekran aydınlığını artıran sensör de çalışmıyor yardım eder misiniz ?
ama cfw çok güzel olmuş elinize sağlık

• Beğen

ossquen

Üye
Öncelikle emeğiniz için takdir ediyorum. Ortaya çıkan ürün için de teşekkür ediyorum. :tşk:
5800 için stil 2 kurdum. Şu an gayet memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım. :oke:
Çalışmalarınızın devamını diliyorum. :alkis

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5250 stil 3 ü kullanıyorum şu an verdiğiniz t9 u indirdim denilen yere attım ancak t9 kelime haznesi değişmedi. Birde gömülen programların ne ise yaradığını bilmeyenler olabilir benim gibi bunların ne ise yaradığını açıklarsanız sevinirim onun dışında ovi store güncellerken bilişim hatası verdi.

---------- Eklendi @ 18:24:44 ---------- Yazıldı @ 18:22:34 ----------

ayrıca emeğiniz için teşekkür ederim :) çalışmalarınız sürer umarım

"Oğuzhan, onları, bildirimlerini, bide" kelimelerini yazmayı dene. Eğer yazıyorsa T9 haznesi değişmiştir. Gömülen program olmadığı için açıklayacak birşey yok. Sensör Aç Kp ve Bluetooth zaten açıklanmış konuda :)

Rambo kardeş still 1 de tuşları kilitleyince siyah ekran var yaa hani siyah boşluuk içinde bi işaret var onu sürüyüp tuş kilidini açıyoruz. Onun renginin siyah değil de still 4 teki gibi mavi olsaydı süper olurduu diyorum..

Onu yapmak bir hayli zor :) T.C.K v2 ile kendi özgün modlarımızı yapmaya başlıyoruz. O zaman olabilir :)

Dün konu açıldıgında 5800için olan 5.cfwyi indirdim bugün kurdum fakat 1 cfw çıktı ve ram en fazla 52 mb gördüm. Ekran aydınlığını artıran sensör de çalışmıyor yardım eder misiniz ?
ama cfw çok güzel olmuş elinize sağlık

5800 Stil 5 linki düzeltildi, tekrar flaşlayabilirsin :oke: Ekran aydınlığını arttıran sensör, eğer ayarlarda yapılan hassas parlaklığı diyorsan, Anılbaran'a sor. Ancak, ışık gördüğünde ekranın parlamasını diyorsan, ekran parlaklığını %100 yaparsan olmaz diye biliyorum :) Onun dışında ışık sensörü ayarı var, ancak çalışmıyorsa C6v40'ta çalışmıyor demektir (başka açıklaması yok :bilmm)

Öncelikle emeğiniz için takdir ediyorum. Ortaya çıkan ürün için de teşekkür ediyorum. :tşk:
5800 için stil 2 kurdum. Şu an gayet memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım. :oke:
Çalışmalarınızın devamını diliyorum. :alkis

Güle gülle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: hasanyangel ve ossquen

neron 1

Üye
ustad elıne saglık 2 sefer yuklememe ragmen stıl 3 5800 ulke adı kısmı yerıne dırek telefon ekranına gecıyor bır sorun yaratırmı acaba

• Beğen

tarikkeriman

Üye
5800 stil 3 kurdum beğendim ..eline emeğine sağlık.:tşk:

• Beğen
fLuke!

fLuke!

Üye
Bu arada konu DM'deki Blaze'in konusunu geçecek.:oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada konu DM'deki Blaze'in konusunu geçecek.:oke:

Daha hiçbir yerde duyurmadık. T.C.K v1 Final Düzeltilmiş Versiyon halini elimden geldiğince çok siteye konusunu açacağım. Diğer sitelerdeki hiçbir sorunla ilgilenmeyeceğim. Sorunu olan Maxiye gelecek :eller:

Üst Alt