Emekleriniz için teşekkürler ben 5800 için stil 3 kurdum kaldırılanlarda göremedim ama ses komutları yok
tamam biz uygun bi zamanda konrtol edicez 
bence tek stil yapın bu kadar dertten de kurtulun ⡒ ayrıca N97 final beta paylaşabilir misiniz bi arkadaşımın telefonuna kurcamda anlaşılan final de baya sorun var en iyisi betayı kurmak sorunsuz ⠶
Emekleriniz için teşekkürler ben 5800 için stil 3 kurdum kaldırılanlarda göremedim ama ses komutları yok
5800 stil 5 i yükledim ama stil 1 açıldı yalnış upload olmasın
kardeş 5230 stil 3 ü yükledim internete bağlanırken bağlantı hatası diyor
çalışmalarınız sürer umarım5250 stil 3 ü kullanıyorum şu an verdiğiniz t9 u indirdim denilen yere attım ancak t9 kelime haznesi değişmedi. Birde gömülen programların ne ise yaradığını bilmeyenler olabilir benim gibi bunların ne ise yaradığını açıklarsanız sevinirim onun dışında ovi store güncellerken bilişim hatası verdi.
---------- Eklendi @ 18:24:44 ---------- Yazıldı @ 18:22:34 ----------
ayrıca emeğiniz için teşekkür ederimçalışmalarınız sürer umarım

Rambo kardeş still 1 de tuşları kilitleyince siyah ekran var yaa hani siyah boşluuk içinde bi işaret var onu sürüyüp tuş kilidini açıyoruz. Onun renginin siyah değil de still 4 teki gibi mavi olsaydı süper olurduu diyorum..
T.C.K v2 ile kendi özgün modlarımızı yapmaya başlıyoruz. O zaman olabilir 
Dün konu açıldıgında 5800için olan 5.cfwyi indirdim bugün kurdum fakat 1 cfw çıktı ve ram en fazla 52 mb gördüm. Ekran aydınlığını artıran sensör de çalışmıyor yardım eder misiniz ?
ama cfw çok güzel olmuş elinize sağlık
Ekran aydınlığını arttıran sensör, eğer ayarlarda yapılan hassas parlaklığı diyorsan, Anılbaran'a sor. Ancak, ışık gördüğünde ekranın parlamasını diyorsan, ekran parlaklığını %100 yaparsan olmaz diye biliyorum
Onun dışında ışık sensörü ayarı var, ancak çalışmıyorsa C6v40'ta çalışmıyor demektir (başka açıklaması yok
)Öncelikle emeğiniz için takdir ediyorum. Ortaya çıkan ürün için de teşekkür ediyorum.
5800 için stil 2 kurdum. Şu an gayet memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım.
Çalışmalarınızın devamını diliyorum.![]()

ustad elıne saglık 2 sefer yuklememe ragmen stıl 3 5800 ulke adı kısmı yerıne dırek telefon ekranına gecıyor bır sorun yaratırmı acaba
5800 stil 3 kurdum beğendim ..eline emeğine sağlık.![]()

Bu arada konu DM'deki Blaze'in konusunu geçecek.![]()