Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Harf harf girdikten sonra kaydedildiğini biliyorum :) Ne muhteşem insanım bee :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Harf harf girdikten sonra kaydedildiğini biliyorum :) Ne muhteşem insanım bee :D

Kaydetmeden, arkadaşın verdiği Predic klasörünü kullanarak, bide yazdım oldu. Sende bide yazmamış. Demekki proje tahminimiz tuttu ve moda dönüştü. Bu aynen bir hipotezin teoriye dönüşmesi gibi bir durum :)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Anladımda allah allah doğru yazdığımada eminim neyse anlaşılır . Benim sayemde bir moda ulaştın insan bi teşekkür eder yaa :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mod zaten vardı ama bir tahmin yürüttüm. Onun tutup tutmadığını kesin olarak bilmiyordum. %70 emindim ama yinede %30 emin değildim. Sen %30'luk şüphemi giderdin. Yine de teşekkürler.

anılbaran

anılbaran

Üye
Ne T9 muş ya kaç sayfadır bitmedi :ehe

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Şaka şaka :) % 100 iyi iyi finalde görürüz :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Çözülür umarm :)

Mrt045

Üye
50 kelime daha ekledim haberiniz olsun :)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
herkese iyi pazartesiler :)

mustafa4t

Üye
ya ben bunu kurdumda nokianın orjinalınden farkı yok gene hafıza dolu hatası alıyorum arkadaslarım hafızayı hafıza kartı olarak gösteren cfw varmış onu öerdiler denicem olursa sizinle paylasırım

anılbaran

anılbaran

Üye
ya ben bunu kurdumda nokianın orjinalınden farkı yok gene hafıza dolu hatası alıyorum arkadaslarım hafızayı hafıza kartı olarak gösteren cfw varmış onu öerdiler denicem olursa sizinle paylasırım

haa artış diyosun :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
aslında mümkün h.kart dosyalarinı silip ram dosyalarını karta atarsan :D

---------- Eklendi @ 16:19:57 ---------- Yazıldı @ 16:18:38 ----------

o zaman telefon kartı ram gibi görür 8gb ramm :D

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Kaydetmeden, arkadaşın verdiği Predic klasörünü kullanarak, bide yazdım oldu. Sende bide yazmamış. Demekki proje tahminimiz tuttu ve moda dönüştü. Bu aynen bir hipotezin teoriye dönüşmesi gibi bir durum :)

bu T9 ilk kelimeyi hafızaya almıyor haberiniz olsun

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kelime ekle'den ekleyince oluyor :oke:

BaranASYA

BaranASYA

Üye

Sen Fabrika Ayarlarına Dönmüşsün Dosyaları Tek Tek Kontrol Et Mesela Yüklenen v01 der dosya olarak ama senin yüklemek istediğin dosya v05 ile biten bi isme sahiptir ;) :D

lazoin35

Üye
bnm hosuma gıtmedı bu swf eskısıne nasıl gerı dondurebılırım ?

Üst Alt