Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Eğer sen BTSwtich simgesine bastıktan 1-2 sn sonra bluetooth açılıyor diyorsan, o da sorun mu
Adiljan
Üye
Writing cmt...
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00...
Sending CMT HASH for ADA
Sending CMT HASH for KEYS
Sending CMT HASH for PRIMAPP
Sending CMT HASH for RAP3NAND
Sending CMT HASH for PASUBTOC
cmt->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected
cmt->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected, sending...
cmt->PAPUB keys already sent...
Sending CMT HASH for SOS*UPDAPP
Sending CMT HASH for SOS*ENO
Sending CMT HASH for SOS*DSP0
Sending CMT HASH for SOS*ISASW
Sending CMT HASH for SOS+CORE
Sending CMT HASH for SOS+ROFS1
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05...
Sending CMT HASH for SOS+ROFS2
Write result 27: 1701
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Rebooting...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
sorunum bu win7 32bit kullanıyorum. yerdım edersen sevinirim.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Telefonun pilini çıkart-tak. Telefonu aç.
Adiljan
Üye
usta dediğini yaptım ancak bu seferde eksiklikler var . hack dosyası telefonda gözükmüyor.
anılbaran
Üye
Hack dosyası derken
Adiljan
Üye
su resimde 4x4 menüde görmüş oldugum dosyadan bahsediyorum menu 4x4 ancak en alt bolum 3 lu sorun orda orda bir eksik var resimlere baktıgımdada sadece hack dosyası yok onunla beraber eksikler oldugunu düşünüyorum.
İkon pakedini anna yapma yanlısı değilim. Olursa N8 ikonu kullanırız. Temalardaki ikonları ayrıştırabilsek çok güzel olurdu. Bu alana yoğunlaşmalıyım belki güzel ve özgün ikonlar elde edebiliriz.
su resimde 4x4 menüde görmüş oldugum dosyadan bahsediyorum menu 4x4 ancak en alt bolum 3 lu sorun orda orda bir eksik var resimlere baktıgımdada sadece hack dosyası yok onunla beraber eksikler oldugunu düşünüyorum.