Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

kemal_gs

Üye
c6 v41 portlu değilmi uymaası lazım dosyalardan mı acaba ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW olduğu için uymuyor. Yani içeriğinde değiştirilmiş birçok dosya var. O yüzden uymayabilir. Yakında C6v42'ye geçeceğiz, onda daha az uyum sağlar. Belle modunu işte kararsız olduğu için, böyle sorunlar doğurduğu için kullanmıyoruz.

kemal_gs

Üye
Hmmm tamam..

Carino

Üye
Merhabalar Rambo_FT ;
Ben Nokia 5800 kullanıyorum, ingilizce kullanırken sadece "Nokia Web Browser"da hata veriyor, yani çalışmıyor, türkçe kullanırken bu sorun yok... Format işlemlerinin hepsini yaptım ama olmadı... Bilginize, final sürümünde bu konuyada bakabilirseniz sevinirim...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Peki mutlaka İngilizce versiyonunu da ayrıntılı kontrol edeceğiz. Böyle bir hata rapor eden olmamıştı. Dikkat ederiz artık ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
benim anlamadıgım telefonu niye ingilizce dilin de kullanıyorsun :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kendine göre bir nedeni vardır :). Hem finali ingilizce sitelerde de duyurmayacak mıyız, o yüzden ingilizce işini sıkı tutacağız.

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

Carino

Üye
Merhabalar Rambo_FT, anılbaran;
İngilizce kullanmayı seviyorum, türkçede kullanıyorum ama diğer dil seçeneğininde ekli olması güzel, ayrıca öneri ve tavsiyeleri dikkate aldığınız için teşekkür ederim... iyi çalışmalar dilerim:alkis...

anılbaran

anılbaran

Üye
rica ederiz :)

yated

Üye
merhabalar sizin daha önceki bir konunuzda dördünüzün ayrı ayrı vermiş oldukları cfw ler vardı. Onlardan anılbaran a ait olanı indirdim ve uzunca süredirde kullanıyorum. Ancak şimdi konuyu göremiyorum. Konu kapatıldımı acaba?

anılbaran

anılbaran

Üye
maxipowerı diyorsun sanırsam :) hayır kapatılmadı . O konu bu konu. İsim ve cfw ler ve cfw planlarımız en baştan degişti :)

yated

Üye
maxipowerı diyorsun sanırsam :) hayır kapatılmadı . O konu bu konu. İsim ve cfw ler ve cfw planlarımız en baştan degişti :)

Evet onu kastediyorum. O zaman doğru yerdeyim demek ki. Değişti derken??? Eski yazılımlarınıza teknik desteğiniz devam ediyordur umarım.

Benim kullamakta olduğum sizin yazılımınızla ilgili bir kaç sıkıntım vardı. Cihazım Nokia 5800 xpress music

1. rehberde türkçe "İ" karakterinde sadece "I" taşıyan ismler listeleniyor.
2. Totalrecall programınıda geri dediğimde programdan atıyor.
3. Telefonun arama, arama sonlandırma ve menü tuşlarının ışığı yanmıyor.
4. Dokunmatik kilit nasıl devreye giriyor.

teşekkürler. iyi çalışmalar

anılbaran

anılbaran

Üye
Evet onu kastediyorum. O zaman doğru yerdeyim demek ki. Değişti derken??? Eski yazılımlarınıza teknik desteğiniz devam ediyordur umarım.

Benim kullamakta olduğum sizin yazılımınızla ilgili bir kaç sıkıntım vardı. Cihazım Nokia 5800 xpress music

1. rehberde türkçe "İ" karakterinde sadece "I" taşıyan ismler listeleniyor.
2. Totalrecall programınıda geri dediğimde programdan atıyor.
3. Telefonun arama, arama sonlandırma ve menü tuşlarının ışığı yanmıyor.
4. Dokunmatik kilit nasıl devreye giriyor.

teşekkürler. iyi çalışmalar

hayır onla ilgli bi çalışam yok.O eski cfw idi.Artık tckv1 var. Bunu kur derim. Degişti yani cfw ler ve planlarımız :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni C6 V42.0.004 portlarını temel alacağız. Bu yüzden bu temiz portu yapıp bitirmeden yeni T.C.K v1 Final çalışmalarına başlayamayız.

kemal_gs

Üye
T.C.K v1 Final bekliyoruz en kısa zamanda...

thelarts26

thelarts26

Üye
OF OF HERKES İÇİN Bİ ARALAR SYİMBİAN^3 HALAYDİ ANNA İMKANSIZ DENİLİYORDU OLDU AMA NEDEN BELLE OLMUOYR :( İNŞALLAH YAKINDA BELLEYİDE S60v5 TE GÖRMEK DİLEĞİYLE :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Belle gelmeyecek :oke:

symbianlover

symbianlover

Üye
N97 mini içinde portlayabilirseniz, iyi bir bağış atardım size :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer yapabilirsek N97 ve C6 için de CFW çıkarırız.

Üst Alt