Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Müzik çalarda şarkıların az görünmesi sorununu anlamış bulunmaktayım. Müzik çalar benim 425 adet şarkımı 278 adetmiş gibi görmüş. Fakat kütüphaneden baktığımda bütün şarkılarım var görünüyor. Demekki müzik çalar az dosya sayısı gösteriyor ama hepsini görüyor.

Yazı tipi çeşitleride koyacağız finale, kilit aç çeşitleride
İçin rahat olsun.
Banada müzik lazım![]()
Hafıza kartını biçimlendircektim bilgisayara müzik dosyasıyla sis dosyaları bide videoları kopyaladım. ama benimki akıllı pc kopyalamış gibi gösterip koyalamamış (asıl pc bozuldu 15 yıllığı kullanıyorum) gitti 115 müzik ona yanıyorum diğerleri önemli değil
![]()

ah be dostum kurarken hiç dikkat etmemişim..
meğersem 5530 için v40 mış..
v32 olan başka bi cfw kurayım dedim tel açılmaz oldu tırstım.
navi firm dede v40 a ait benim kodda olan firm bulamdım..
mecburen yine senin tck yı yukledim.
birde 2 tavsiyem var. metin boyutu çok küçük hareket halindeyken goremek okumak çok zor.
yazı tipi ayarıdna büyük seçtim halen o bi küçük. şu yazı tipi boyutuna bir dokundur biraz daha büyük olsun.
diğer bir husus allah aşkına sürükle açtan kurtul. her seferinde tırnağım ekranı çiziyor sürüklerken. bas aç olalyı daha ideal yaf..
Yazı tipi çeşitleride koyacağız finale, kilit aç çeşitleride
İçin rahat olsun.
Hafıza kartını biçimlendircektim bilgisayara müzik dosyasıyla sis dosyaları bide videoları kopyaladım. ama benimki akıllı pc kopyalamış gibi gösterip koyalamamış (asıl pc bozuldu 15 yıllığı kullanıyorum) gitti 115 müzik ona yanıyorum diğerleri önemli değil