o neQt'dendir.

bir hata daha gelen mesajlar listesinin altında 2 tane silme butonu var. biri yeni mesajalr olacak snaırnm.
Arkadaşlar T.C.K v1 Beta 2'den sonra rapor ettiğiniz sorunlar:
- Tema değişince ikonlar değişmiyor.
- Rehber arkaplanda çalışmıyor bu yüzden hızlı girmiyor.
- Kulaklık takıp çıkardıktan sonra kulaklık takılı görünüyor ve gitmiyor.
- File Browser dahili bileşen hatası veriyor.
- Tuş kilidi titreşimi yok.
- Qt kurulurken pips hatası veriyor, kurulum devam edip yüklüyor. GPS yerini tam göstermiyor.
- Müzik çalar müziklerin tamamını görmüyor.
- Telefonun kırmızı tuşuna basınca programları kapatıyor.
- Dokunmatik titreşimi hissedilmiyor.
- 'çift ok sürüklemeli tuş kilidi' modunda, arama geldiğinde 'Kilit aç sürüklenen işaret' görünmüyor.
- Güç düğmesine basınca programları, aramaları kapatmıyor.
Sorunların çoğalmasını bekliyoruz...
Anıl, kaç kez şu 'tuş kilidi mandalını aşağıya çektiğinde' tuşların kilitlenip hemen ardından açılması sorununa çözüm bulmaya çalıştım olmadı. Sanırım sorun .dll soyalarında ve bizde onların içeriğini göremiyoruz :S
Anıl, kaç kez şu 'tuş kilidi mandalını aşağıya çektiğinde' tuşların kilitlenip hemen ardından açılması sorununa çözüm bulmaya çalıştım olmadı. Sanırım sorun .dll soyalarında ve bizde onların içeriğini göremiyoruz :S
bende yok öyle bi sorun![]()
Ne yani, sen tuşları kilitleme mandalını aşağıya çektiğinde telefon kilitlenip tekrar geri açılmıyor mu?
Not: Kilitleme mandalını aşağıya çekip basılı tutacaksın.

Ama anılbaran bende o sorun yok deyince 
Şimdi biraz daha şarkı atıp deniyorum. Müzik çalar şarkıların bazılarını görmüyor diyorlar 
Yok sorun C6 portlarından kaynaklanıyor. OFW de hiçbir sorun yok zatenAma anılbaran bende o sorun yok deyince
----------Eklendi @ 15:21:42 ---------- Yazıldı @ 15:20:08 ----------
Bu arada müzik çalar benim şarkılar 68 tanesini görüyor sandım. Meğerki müzik dosyalarım zaten 68 tane imişŞimdi biraz daha şarkı atıp deniyorum. Müzik çalar şarkıların bazılarını görmüyor diyorlar
![]()
Hafıza kartını biçimlendircektim bilgisayara müzik dosyasıyla sis dosyaları bide videoları kopyaladım. ama benimki akıllı pc kopyalamış gibi gösterip koyalamamış (asıl pc bozuldu 15 yıllığı kullanıyorum) gitti 115 müzik ona yanıyorum diğerleri önemli değil