Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Alesyus_97

Alesyus_97

Üye
Rambo_FT harikasın yaa ben indircektim baktım sorunlar belirtilmiş dedim bari bunlar düzeltisin sonra indireyim. Şimdiden kolay gelsin. Sorunsuz CFW ler dileğiyle İYİ ÇALIŞMALAR SANA...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Sorunlar şuan itibariyle çözülmüş durumda. Hâlâ kontrollerim devam ediyor :oke:

tayo01

tayo01

Üye
Hallettim Sorun yok Telin pilini çıkarıp taktım açtım çözüldü İlk Cfw mi Attım Cfw Çok Güzelmiş

anılbaran

anılbaran

Üye
telefondan cfw yi indirmeyi başardım hele şükürrr şuan iniyorr :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şükürler olsun :)

tayo01

tayo01

Üye
:D Kaç Saat Sürdü
:ehe

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Valla Bende Anca Telefondan İndirebildim Dün Gece

Alesyus_97

Alesyus_97

Üye
Rambo_FT kontrollerinizin biteceği zamanı ve cfw nin mediafire a upload edilmiş olcağı vakti açıklar mısınız?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu gece olur diye düşünüyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben hala indiremedim :D

Alesyus_97

Alesyus_97

Üye
Gece derken 12 yi geçermii

anılbaran

anılbaran

Üye
net giitiiiiiii :@ indirmiyom ya indirmiyom :@

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Son tespitlerimi yapıyorum. Ortlama 1 saatte upload yapmaya başlayacağım.

Bulgarca dilini çıkarmayı düşünüyorum. Böylece ek diller için ek rofs'lar oluşmayacak, tek rofs üzerinden 3 dil daha mantıklı geliyor bana. Bulgarca dilini bilgisayarımdan silmeyeceğim, ilerde bulgarca dil desteği isteyenler olursa ayrıca bu dil içinde rofs'lar yapıp uploadlayacağım.

Alesyus_97

Alesyus_97

Üye
Süpersin rambo sabırsızlıktan çatlıcam içim içime sığmıyoooo. VAllaha en TCK nin hayranıyımmmmm (Ama en çok senin)

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Hata ne ki takip edemedim konuyu 5800'dada varmı bu arada tebrikler güzel bir çalışma oldu indiriyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hata tespitlerim bitti. Herşey sorunsuz görünüyor. Hemen uploadlamaya başlıyorum.

Çalışmalarımı üstünde yürüttüğüm telefon 5230 olduğu için ilk önce 5230 ve 5235 için uploadlamaya başladım.

Ortalama 45 dk. sonra 5800 uploadına başlayacağım.

Sonra diğer telefonlar için yavaş yavaş uploadlamaya devam edeceğim.

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Sağol Usta konuyu inceledim arkadaşlar benim aldığım hataların hepsini yazmış bende 5800 kullanıyorum , Ancak bir isteğim olucak upload etmeden önce ana menüde oynama yapsan Seçenekler... Ahize ve Rehber güzel durmuyor , Belle paketlerinden birini uygulasan olmaz mı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu seferlik bu ikon modunu kullandım. Dediğini yapmak için ikon pakedini değiştirmek gerekir. E7 ikonlarına alışık olmadığın için sana hoş gelmiyor olabilir :) Anna ikonlarınıda ben ilk gördüğümde hiç sevmemiştim, alışınca hoşuma gitmeye başladı.

E7 ikon pakedini farklılık olsun diye koydum :oke: Ben upload ettikten sonra isteyen Rofs2'yi NFE ile açıp içerisine istediği ikon modunu uygulayabilir.

Carino

Üye
Merhaba Rambo;
Öncelikle tebrik ederim, güzel bir çalışma olduğu gözüküyor. Tek rofs üzerinden 3 dil desteği vermen daha güzel olur, bulgarca çok gereklimi bilmem ama ingilizceyi çoğu arkadaş kullanabilir diye düşünüyorum... İyi çalışmalar...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bulgarca'nın modlaması çok zor oluyor. Latin alfabesi kullanmıyor. Bu yüzden çıkardım.

Üst Alt