Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Cfw Güzel Yapmışısnız Hata Bulamadım her Yere Baktm
xhelalim
Üye
anılbaran kayar kapak .d
anılbaran
Üye
ne kayar kapaga girilmiyoki ayarlaraa
xhelalim
Üye
yo giriyor
anılbaran
Üye
girmiyorrrrr . Ayarlar/telefon/ telefon yönetimi .
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Evet yeni gördüm ama çok şaşırdım bu hataya. Menü >> Ayarlar >> Telefon >> Telefon yönetimi'ne girilmiyor. Yapabilirsem telefondan yüklenebilir bir yama hazırlayacağım.
xhelalim
Üye
herşey iyi güzel. Rambo kardeşim %100 hatalı bile olsa emeğine binlerce kez teşekkurler. Fakat hoşuma gitmeyen bişi oldu yeni tema yukleyince ikonlar dgşmiyor
Alesyus_97
Üye
Başarı ile yükledim neyse babam geldi iyi akşamlar
rambo bende telefon yonetımine giriliyor sorun yok hatta telefon yonetimindeki tüm ayarları kullanıyorum 5800 model
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Hangi telefon? Az önce yaptığım upload'ı mı yükledin?
xhelalim
Üye
yok sabah yukledim 5800
efsane1980
Üye
üstadlar ellerinize ve emeğinize sağlık gerçekten çok güzel cfw olmuş afınıza sığınarak dün ilk yayınladıgınız gibi indirip kurdum rompatcer ve otoinstaler görünmüyor ve yükleyince dahili bileşen hatası veriyor birde cfw deki ikonlar çok şık linkini verebilirmisiniz teşekürler
üstadlar ellerinize ve emeğinize sağlık gerçekten çok güzel cfw olmuş afınıza sığınarak dün ilk yayınladıgınız gibi indirip kurdum rompatcer ve otoinstaler görünmüyor ve yükleyince dahili bileşen hatası veriyor birde cfw deki ikonlar çok şık linkini verebilirmisiniz teşekürler