Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1 saatten fazladır Nokia 5800 Türkçe sürümünü upload yapmışım. Resme bakar mısınız:

Sadece buraya yazanlar değil, hiçkimse indiremiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya hemen 5800 için bi mediafireye uploud edebilirmsin :D

Maynard

Maynard

Üye
5235 icin olanı kurdum. Mediabar daki btswitch çalışmıyor. Kendim kurayım dedim dahili bileşen hatası veriyor. Ayrıca mesaj yazma ekranında alttaki 3 butondaki gönder butonu yanındaki kişi ekle butonu ile aynı olmuş. Basınca mesajı gonderiyor ama ikonu yanlış olmuş. Widget menüsünde de wlan sihirbazı var. Accel switch araçlar klasöründe görünüyor. Gerisi harika olmuş. Tema ve efektler cok uyumlu olmuş. Ana ekranın tamamen şeffaf olması da güzel.

Indirme sitesi olarak ben de mediafire tavsiye ederim, o olmazsa rapidshare.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
anılı destekliyorum :D

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
rambo valla mediafire'a yüklermisin benim pc uploaded den free olarak bile indirmiyor yardım :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
mediafire en iyisidir ben bütün upload larımı mediafiredan yaparım

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ciwciw sende navbar modu var mı :D varsa link at ya ben bulamadım bozuk linkler

anılbaran

anılbaran

Üye
beklemekten öldüm

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
rambo suan meraklı gözlerle senden gelecek haberleri bekliyoruz :) ağac olduk bea :)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
valla rambo helal olsun akrdeşim süpersin ama ben x6 için göremedim linkleri kardeşim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Upload devam ediyor. Bu aralar çok sık kesildi. Biraz ara verdim. Yarın diğer linklerle beraber mediafire'a upload yapacağım. Ayrıca linkleri eklesem bile indiremeyecektin, sitenin ücretsiz indirme slotları dolmuş :(.

anılbaran

anılbaran

Üye
:(.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1 kişi sadece 5800'dan indirme yapabilmiş. Sanırım bu simge içimden geçenleri sessizce size anlatır: :off:

anılbaran

anılbaran

Üye
:vur:

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
coğu kişi uploaded sitesinden indiremiyor fazla kafaya takma hani indiren bile olsa aksam vakti fazla acan olmayabilir ondandır. en iyisi linki yenilemek simdiden tesekkürler o indiremeyenler arasında bende varım :)

virus19

virus19

Üye
rambo kardes 5250 ingilizceyi de denedim sonuc ayni ek olarak web tarayici acilmamakta bilgin olsun umarim bunlarin hepsi sabaha son bulucak :)

agun35

Üye
Ben indirdim kurdum 5800 tr olanı güzel olmuş elinize sağlık ama üzerinde biraz daha çalışılması lazım galiba gördüğüm haritalar ikonu bozuktu telefondan güncelleyince düzeldi sözlükte tr yoktu indireyim dedim dahili bileşen dedi kayar kapak ayarları duruyo kaldırılmamış birde hiç bir program gömülmemiş rompacher dahil hack klasörüde boş telefon hack yapılmışmı bilmiyorum gördüklerim bunlardı fazlada incelemeden kullandığım cfw me döndüm çalışmalarınızda başarılar dilerim kolay gelsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
coğu kişi uploaded sitesinden indiremiyor fazla kafaya takma hani indiren bile olsa aksam vakti fazla acan olmayabilir ondandır. en iyisi linki yenilemek simdiden tesekkürler o indiremeyenler arasında bende varım :)

İndirme sayısını takmıyorum, bu kadar zahmetle upload ettiğime yanıyorum :).

rambo kardes 5250 ingilizceyi de denedim sonuc ayni ek olarak web tarayici acilmamakta bilgin olsun umarim bunlarin hepsi sabaha son bulucak :)

Birazdan düzenlemelere başlıyorum.

Ben indirdim kurdum 5800 tr olanı güzel olmuş elinize sağlık ama üzerinde biraz daha çalışılması lazım galiba gördüğüm haritalar ikonu bozuktu telefondan güncelleyince düzeldi sözlükte tr yoktu indireyim dedim dahili bileşen dedi kayar kapak ayarları duruyo kaldırılmamış birde hiç bir program gömülmemiş rompacher dahil hack klasörüde boş telefon hack yapılmışmı bilmiyorum gördüklerim bunlardı fazlada incelemeden kullandığım cfw me döndüm çalışmalarınızda başarılar dilerim kolay gelsin

İyi bari. 1 kişi indirip deneyip sonuçları yazmış. Sorunları düzeltip öyle Mediafire'a upload yapacağım.

--------

Arkadaşlar, sadece Türkçe versiyonları düzenleyip upload yapacağım için zaman kaybımız en aza inecektir.

Maynard

Maynard

Üye
rompatcher da kuramadım :(

Üst Alt