Nokia bildirimleri biliyorum içerik eklede malesef o yok.. Wifi yok ama içerik ekle dediğimde Wlan sihirbazı çıkmakta silinmemiş yani.
Yinede testeriniz test etsin ama isterseniz kaldırın 5250 için görüntülerle hiçbir ilgisi yok çünkü. Anlıyorum pek kullanan olmadığı içim cfw konusunda çok sıkıntımz var. Birde ingilizceyi indirip deneyeceğim belki Türkçe paketinde sorun oluşuyordur.
smartgo nedir onu nasıl silebilirim ana menüden
Speedy i mi önerirsiniz TCK v1 beta yı mı ?
anılbaran ve Rambo_FT ?
Deneyip gör derim. Böylece hata varsa rapor edebilirsin. Bizde düzeltiriz.
smartgo'yu silmek için, smartgo'nun üzerini basılı tut 'Ayarlar'a gir. Ordan ayarlanıyor herşey. Sanırım Türkçe versiyonuna hiçbir mod uygulanmamış. Bilgisayardaki hatadan olabilir. Beta 2'de daha düzgün bir 5250 ile karşılacağın kesin. Bu hataları not aldım.
Peki İngilizce versiyonunda modlar uygulanmışmıdır? Malesef uploaded limitim dolmuş indirip deneyemiyorum.Şunlarıda yaz istersen kilit açma modu olmamış resimlerdeki gibi değil ve müzik çalardaki ovi müzik kalkmamış şimdilik gözüme çarpanlar bunlar ama sanırım hiç bir mod uygulanmamış diyebilirim.. Başını ağrıttım farkındayım kötülemek içinde yazmıyorum bunları yanlış anlamanı istemem işiniz zor gerçekten kolay değil bir cfw yapmako smart2go kısayolda değil oradan kalkıyor ana menüde mesajların altında simge halinde duruyor yapboz parçası simgesi durumunda açılmıyorda,silinmiyorda.

tüh ya 100mb üstü ücretliymiş indiremiyorum neyse emeğinize sağlık yinede
Teşekkür ederim Pm atmak istedim ama almıyorsun sanırımEvet buradan haber vereceğiz![]()
ortalama birgün verebilir misin ona göre orjinale döneceğim yarın falan yapıcaksan uğraşmayacağım kalsın şimdilik böyle tekrar uygulamaları indir yükle sonra tekrar silinsin tekrar yükle zor oluyor
eğer hemen olmayacaksa bana fw önerebilir misin bildiğinpremium paket al dedi bende "oldu görürsem söylerim" dedim![]()
Site cıvıtmış 
Teşekkür ederim Pm atmak istedim ama almıyorsun sanırımortalama birgün verebilir misin ona göre orjinale döneceğim yarın falan yapıcaksan uğraşmayacağım kalsın şimdilik böyle tekrar uygulamaları indir yükle sonra tekrar silinsin tekrar yükle zor oluyor
eğer hemen olmayacaksa bana fw önerebilir misin bildiğin
Bende İndirmede Sıkıntı Yaşıyorum Malesef Bekleyecez Artık