merhabalar Anılbaran bey;
Sizin yapmış oldugunuz cfw'yi kullanıyorum, bu cfw'ye ingilizce dil desteği yükleyebilirmiyim, nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim... iyi günler dilerim..
Merhaba;içinde ingilizce dil destegi var diye biliyom. Ayarlardan ingilizceyi seçicen ingilizce olcak![]()
Merhaba;
Kontrol ettim, sadece, "Türkçe ve Otomatik" seçeneği var... Bi soru daha sorayım, tema efektlerini açtığımız zaman telefonda menu geçişlerinde bi yavaşlama oluyor, tema efekti çok güzel kapatmak istemiyorum, bu menu geçişlerini biraz daha hızlandırma imkanı varmı, siz bu konuda bi çalışma yapacakmısınız... Teşekkür ederim.. kolay gelsin...
Teşekkür ederim, iyi günlerport bıze geldıgınde Türkçe oldugu için bilemicem. Tema efektınde zaten öyle olur yani çok dogal bişi .
anılbaran kardes kayar kapak ayarları cf de kaldırıldımı ?
kardes flas atarkne bu cıkıyo bun cözümü nE?
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Error sending Secondary binary data to Boot Server, 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
Unable to get PHONE_INFO for Algos. 0x84009427
Unable to get phone info from update server 0x8401F163
Unable to get phone information from Update Server
All operations completed
Product flashing failed.
burda simdi benim 5800 çökme riski ne peki rambo onu bi açıklık verelim hem sana nasıl ulaşa biliriz bi mail hesabı yada face hesabı çok acil
Kardesim baska usb portu derken anlayamadm bunu phoneix den yaptı. N70 e bu pro dan attm sknttı olmamstı bana bi yardmcı ol sana zahmet![]()
Bilgisayarın başka bir USB girişini kullan.
tekrar açık yapıp kapalı yaptımmı ses kesiliyo
nerde yanlış yapıom başka nereyi düzeltmem lazım o txt dosyasında 
Normalde kesilmesi lazım. Bu hatayı yaşamadığım için çözemeyeceğim. Hard format ile çözülmesi lazım.

Bakmam lazım. Bugünler öyle yoğunum ki siteye bile vakit ayıramıyorum.
bide hadi soruyodum ya mesajlarda rapor alı nasıl ewet yapıcam diye onun hangi dosyada olduğunu buldum