o zaman onu yükle dostumanıl baran kardes su lınktekı gıbı fw ıstıroum ama v52 ve ing birde anna okın olsa bana bu konu hakkında yardımcı olur musun??bu sekıl bır fw ıstıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kardeso zaman onu yükle dostum![]()
yapma be yardımcı olsan az anlamıyom bu ıslerdenkardesyapma be yardımcı olsan az anlamıyom bu ıslerden

rambonun fw sı lınkını attım fw ye benzıyor mu yazdım da pek ılgılenen olmadı kardesımöyle olmuyo işte. Sade bi cfw istiyon. Ama port yani o. Hiç bişi silinmesin istiyon. Anna ikon istiyon.Anna ikon pakedi atcak yer yokki. 10 mb o kaplıyo zaten Üstelik portun bi sürü sorunu oluyor istesende sade bi cfw pek çıkmıyor![]()
rambo nun bi işi vardır. Gelince cevaplayacaktır. Portu o paylaştıgı için onun cevaplaması daha dogru olur kardeşimrambonun fw sı lınkını attım fw ye benzıyor mu yazdım da pek ılgılenen olmadı kardesımişinras gelsın sen msj atıyon gene

rambonun temiz v41 portunda sohbet gömülü mü diger adıyla oturumlar baloncuk sekılınde kısıye ozel bi şekil klasorleme gröevi yapıyo sanırsam o özellık c6-01 de var cok hos programrambo nun bi işi vardır. Gelince cevaplayacaktır. Portu o paylaştıgı için onun cevaplaması daha dogru olur kardeşim![]()

Aman kardeş o fw skntıyms yukleyenlerdn okudm da ısklar yank kalıymussenin fw atacam. Phonex ten v60 naviyi atmayı denedm bugun h.Kartı hatası verdi nafrm den kaldrmslar mı ne bulamadm..H.Kartı ıcergnı yklemem icın kartı bicimlendrp mı kurmam gerekyo anlayamadm?
bende sıkıntı yok. tam ham haliyle kullanmıyorum tabi. rambo nun modlarıyla orjinalliğini fazla bozmadan düzenledim. benim isteğim; cfw de sadece Nokia Theme White kalması için hangi klasörleri silmem lazım, onu öğrenmek istiyorum.
bende sıkıntı yok. tam ham haliyle kullanmıyorum tabi. rambo nun modlarıyla orjinalliğini fazla bozmadan düzenledim. benim isteğim; cfw de sadece Nokia Theme White kalması için hangi klasörleri silmem lazım, onu öğrenmek istiyorum.
ROFS2\private\10207114\import klasöründeki 20022F28 klasörü hariç diğer klasörleri sil.
ROFS2\resource\skins klasöründeki 20022F28 klasörü hariç diğer klasörleri sil.
benim pek bilgim yok ama pc kullanmadan telefonu flashlama imkanımız var mı ?
Unuttuğum birşey var. Belirttiğim konumlardaki klasörleri silerken 101f84b9 isimli klasörüde silmeyeceksin.
senin paylaştığın temiz port ve modları kullanarak hazırladığım sade cfw ile orijinal c6 keyfi yaşıyorum. emeğine sağlık