Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
C6 ya devam.

İşte CFW yapmak öyle sanıldığı gibi değil. Mesela sen kalkıp C6v40 a ait klavye modunu direkt Rofs2 ye atarsan telefon açılmaz. C6v41 ta ise senin dediğin modlar yama ile yapılıyor. Yani bir .exe uzantılı dosyayı açıyorsun. İçerisine Rofs2 de bulunan bir dosyayı sürükleyip, bu yamayı çalıştırıyorsun. Tabii yamayı uygulamak böyle kolay değil. Başka .bat dosyaları var. Onları önce çalıştırıp, Rofs2 den aldığın dosyanın yamalanabilir hale gelmesini sağlıyorsun.

Sadece bir mod uygulamak bile bu kadar zahmetli yani....

aynen :oke:

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Sağol :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
hakkınızı vermek lazım su ana kadar yukledıgım en sorunsuz cfw gerçekten çok uğraşılmış :alkis

anılbaran

anılbaran

Üye
Mücahit G

Mücahit G

Üye
tşk

Arisklaus

Arisklaus

Üye
şu an devam ettiğiniz bir çalışma var mı?

hasan0692

Üye
burası yeri değil ama birşey istesem olurmu ? 5800 a sadece hack ve samsung widget eklenmiş olarak cfw hazırlanabilirmi yada varmı v60 için teşekkürler

tahirozan

Üye
hocam başlıkta Cihazın Yazılım Sürümü: için Nokia X6: v40.0.003 yazıyor. bu gün güncelledim telefonu fakat telde
v40.0.002.c03.01 yazıyor. tele cfw atabilir miyim şimdi.
yoksa ekstra yapacağım bi şey var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
iyi akşamlar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özel versiyon değil, Versiyon yazan yerdekini buraya yazarsan söyleyebilirim. Şöyle yazması lazım: V 40.0.003

tahirozan

Üye
usta 40.0.002 yazıyor. sabahtan beri güncellemeye çalışıyorum vınn ovi suite ile sorun çıkarıyor da. software uplater ile güncelledim en son bunu güncelledi.ne yapmama lazım bi yol haritası gösterirsen bu akşam halledivereyim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
usta 40.0.002 yazıyor. sabahtan beri güncellemeye çalışıyorum vınn ovi suite ile sorun çıkarıyor da. software uplater ile güncelledim en son bunu güncelledi.ne yapmama lazım bi yol haritası gösterirsen bu akşam halledivereyim.

O zaman güncelleme. 002'den 003'e yükseltmiş olacaksın eğer yüklersen. Sonra orjinaline dönemezsin. C6'ım olmadığı için Türkiye için güncel versiyonun hangisi olduğunu bilmiyorum.

tahirozan

Üye
O zaman güncelleme. 002'den 003'e yükseltmiş olacaksın eğer yüklersen. Sonra orjinaline dönemezsin. C6'ım olmadığı için Türkiye için güncel versiyonun hangisi olduğunu bilmiyorum.

anlamadım ben şimdi senin hazırlamış olduğun cfw yi yükleyemeyecek miyim ?

yapma usta on numara cwf hazırlamışsın ot gibi ofw ile bırakma beni :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
S.A anılbaran kardeş bu senn cfw cok hosuma gitti bazı hatalar var demısn de ne gibi hataları var az aydınlat beni :) orjnal t9 yk mu? Birde benm tlfnn ürün kodu harf iceryor degstrdgm zaman garantı dısı olur mu aceb? Jaf win7 de kurulurken sorun weryo phonexden atsak fark yapar mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
S.A anılbaran kardeş bu senn cfw cok hosuma gitti bazı hatalar var demısn de ne gibi hataları var az aydınlat beni :) orjnal t9 yk mu? Birde benm tlfnn ürün kodu harf iceryor degstrdgm zaman garantı dısı olur mu aceb? Jaf win7 de kurulurken sorun weryo phonexden atsak fark yapar mı?
polarbit oyunları açılmıyor sanırsam. :hmmm onun dışında öyle bi sorun yok. Kişiye göre de degişebilir. Bence jafla at.

----------Eklendi @ 23:12:50 ---------- Yazıldı @ 23:11:39 ----------

jafı şurdan kur . http://www.maxicep.com/symbian-s60v...e-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html

LimePie

LimePie

Üye
güzel çalışma rambo :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Tamam kardes önerini dikkate alırm oyun oynayan bırısı dglm. :) sadece 58 i c6 ve c6-01 benzetmek ıstyrm o kadar. En son calsmanz ne zaman snuclanr.. Yazdklarınz heycan werci :D

Üst Alt