Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

dielife123

Üye
Bırak sadece Nokia tabanlı olmasını biz S60v5 in bile özelliklerini birleştiremiyoruz. Yani en fazla C6 işletim sistemi portlanabiliyor. Onun dışındaki tüm özellikler benzetmelerle elde ediliyor.

Anladım. Hazırlağın cfwdeki menü efektleri geçişler görsel yapı videodaki gbimi yoksa klasik 5800 tarzımı

Uqur5445

Üye
c5-03 e neden cvf yok

dielife123

Üye
belrgin bi hta ile krşılaştınmı cfw de sennkiyle bu işe bi griş ypmyı dşünyorum rambo_ft.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
belrgin bi hta ile krşılaştınmı cfw de sennkiyle bu işe bi griş ypmyı dşünyorum rambo_ft.

Bu CFW lerden birini flaşladıktan sonra beğenmezsen geri dönüşü var. Yani çok riskli bir iş değil. Ama çok tedirginsen tavsiyem hiç girme bu işlere :D

----------Eklendi @ 02:29:18 ---------- Yazıldı @ 02:28:29 ----------

Belirgin hatalar kişiden kişiye göre değişir. Mesela ben hiç ovi mağaza kullanmıyorum. Bazı kullanıcılar burada hata alıyor ancak ben kullanmadığım için beni ilgilendirmiyor.

cemkaya

cemkaya

Üye
Bu CFW lerden birini flaşladıktan sonra beğenmezsen geri dönüşü var. Yani çok riskli bir iş değil. Ama çok tedirginsen tavsiyem hiç girme bu işlere :D

----------Eklendi @ 02:29:18 ---------- Yazıldı @ 02:28:29 ----------

Belirgin hatalar kişiden kişiye göre değişir. Mesela ben hiç ovi mağaza kullanmıyorum. Bazı kullanıcılar burada hata alıyor ancak ben kullanmadığım için beni ilgilendirmiyor.

ben senin cfw flasladıktan sonra ovi den dosya indirdim yuklerken yazılım hatası verdi. hafıza kartı yandı ne yaptıysam düzeltemedim :D ben de yeni kart aldım :D o kadar yani.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Neler neler yapmış ovi mağaza :D. Hafıza kartının ne suçu varmış :ehe. Yani yapacak birşey yok, ben kaç defa denedim sorun çıkmadı ;)

dielife123

Üye
ovi mağazaysa sorun değil. Ama programlrda vrsa sıkıntı ozmn fena. Ovideki uygulmaları bşka byerden indrsek gne sıkntı çıkartırmı. Maçkolik vs tarzı

----------Eklendi @ 11:45:24 ---------- Yazıldı @ 11:43:24 ----------

bide flash üzerine flash atılablirmi yoksa orjnale dnülüpmü atılması grekiyo ?

cemkaya

cemkaya

Üye
ovi mağazaysa sorun değil. Ama programlrda vrsa sıkıntı ozmn fena. Ovideki uygulmaları bşka byerden indrsek gne sıkntı çıkartırmı. Maçkolik vs tarzı

----------Eklendi @ 11:45:24 ---------- Yazıldı @ 11:43:24 ----------

bide flash üzerine flash atılablirmi yoksa orjnale dnülüpmü atılması grekiyo ?
evet ovi de ki call manager programı nı yuklerken yaktım kartı.

flash üzeri flash atılıo en azından ben öle atıoyurm.

dielife123

Üye
denednmi dğer fwleride sen

Uqur5445

Üye
cvf yazıma cfw dıcegını bılıyordum :)uykuluydum oyle yazmısım ama cıksa keske:(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Modder olsa çıkar da, modder yok. C5-03 için baba yiğit yok :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
c5 için c6 portu yok diye biliyom :hmmm ve nıye çıkmıyor ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW güvenlik kilidi var.

anılbaran

anılbaran

Üye
o kırıldı ki :hmmm konu açılmıştı hatta :hmmm ofw edit yapmıslardı. Forumda kullananlarda var dıye bilıyom :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kırılmadı, UDA (bizim CFW lerde ayar dosyası) kullanılarak OFW ler yapıldı. Yani izin verilen ve kilidi olmayan tek dosya UDA idi. Yani Rofs1,2,3 teki dosyalar UDA da olunca, UDA daki dosyalar geçerli oluyor ve telefon bunları tanıyor. Böylece OFW ler çıkıyor. Eğer bu şekil OFW yükleyen biri hard format atarsa OFW edit tamamen siliniyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
haa tamam o zaman :hmmm bende kırıldı falan diye biliyodum. Peki brhn24 amca yapamaz mı bişiler :ehe yani hiç mi imkanı yok. 5800 a symbian belle yüklemek kadarmı imkansız ? Başka hangi telefonlarda var bu koruma ? C5 için modder/tester alsakta bişi olmucakmışki zaten format attın mı bitti işte :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güvenlik kilidi kırılamıyor maalesef. Profesyonel yazılımcı hacker olursa belki kırar o da uğraşmaz bu işler için. Modder almak istememin sebebi kıran birinin ortaya çıkması :D

cemkaya

cemkaya

Üye
v52.06.002de c6 portun da navigasyon çalışmıyor. Rambo cfw sine geri döneceğim

dielife123

Üye
şuan anıl baranın cfwsni kullnmktym dün akşm bu işede bi giriş yaptım gayet başarılı olmuş. Tek grdüğm sorun bazı temalarda klavye yan iken diyelimki yazının bi kısmını seçicez. Yazıyı seçiyo ama nekdrını seçtiğini göremiyoruz bu bitek mesajlar kısmında var sanırsam

Üst Alt