Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl yeni cfw de telefona kronometre ve geri sayım sayacını yükleyebilir misn?

ysatxE

ysatxE

Üye
ArkadaşLar Facebook dan NormaL Bir ŞekiLde PayLaşım yapamıyorum... Ama omega'da yapıyorum. Bana Bu Facebook Fix Dosyasını vere bilirmisiniz ?? NokiaFirmwareEditorStd İLe YükLiyim Şu Dosyayı ...

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye

bende bazaen beyaz ekran oluyo ama kırmızı tuşla çıkıp dewam ediyorum hiç pili çıkarttığım olmadı

Bende beyaz ekran değilde sistem tamemen kilitleniyor.Kapat/aç tuşu bile işe yaramıyor 1 saat bekle fayda etmez veya bütün tuşlara bas fayda etmez tamamen donukluk yapıyor ama arada bir yani günde 1 kere görüyorum mesela.

----------Eklendi @ 22:21:55 ---------- Yazıldı @ 22:21:08 ----------

bakarız kardeşşş ;)

aynen kronometre ve gerisayım sayacı yararlı programlar olur.

anılbaran

anılbaran

Üye
Tabi sen ne istersen yap ben sadece öneride bulundum.

elbette dostum bende önerilerde bulunun diye yazdım :oke: ilginç bişi var rambo bu konuyu actıgında istekte bulunan arkadaşlardan bir çogu yok :hmmm onlardan bir çogu n8 ıkon geri kalanı anna istedi fakat istekte bulunanlar ortalıkta yok :hmmm

----------Eklendi @ 22:25:20 ---------- Yazıldı @ 22:23:42 ----------

ArkadaşLar Facebook dan NormaL Bir ŞekiLde PayLaşım yapamıyorum... Ama omega'da yapıyorum. Bana Bu Facebook Fix Dosyasını vere bilirmisiniz ?? NokiaFirmwareEditorStd İLe YükLiyim Şu Dosyayı ...

mobilim şuan :) nasıl yapamıyon ki nokia nın facebook uygulamasın dan mı bahsediyon dostum :)

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
elbette dostum bende önerilerde bulunun diye yazdım :oke: ilginç bişi var rambo bu konuyu actıgında istekte bulunan arkadaşlardan bir çogu yok :hmmm onlardan bir çogu n8 ıkon geri kalanı anna istedi fakat istekte bulunanlar ortalıkta yok :hmmm
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben konuyu onlar için açmıştım ama gerçekten görünmüyorlar. Yoksa geçerken uğramışlar mı :hmmm

ysatxE

ysatxE

Üye

----------Eklendi @ 22:25:20 ---------- Yazıldı @ 22:23:42 ----------

mobilim şuan :) nasıl yapamıyon ki nokia nın facebook uygulamasın dan mı bahsediyon dostum :)

Yok Hayır Nokia 'nın Mobil Uygulaması değiL m.facebook dan giriyorum Sonra En aLta Masa Üstü Facebook yazıyor onu Tıklıyorum Normal Pc deki Facebook cıkıyor ve istediğim müzikLeri PayLaşa biLiyorum.. Omega da bu oLar var meseLa :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Ben konuyu onlar için açmıştım ama gerçekten görünmüyorlar. Yoksa geçerken uğramışlar mı :hmmm
aynen abi baksana yeni arkadaşlar indirdi sadece istekte bulunanlar yok ee öyle oluncada bazı işler olmuyo tabi :hmmm

----------Eklendi @ 22:37:44 ---------- Yazıldı @ 22:36:21 ----------

Yok Hayır Nokia 'nın Mobil Uygulaması değiL m.facebook dan giriyorum Sonra En aLta Masa Üstü Facebook yazıyor onu Tıklıyorum Normal Pc deki Facebook cıkıyor ve istediğim müzikLeri PayLaşa biLiyorum.. Omega da bu oLar var meseLa :)
onun modu oldugunu bile bilmiyodum :)

ysatxE

ysatxE

Üye
:kop:Neyse Rambo Ya Sorarım :) Genede :tşk:

gkhn321

Üye

bende bazaen beyaz ekran oluyo ama kırmızı tuşla çıkıp dewam ediyorum hiç pili çıkarttığım olmadı

bnde daha bise olmadi yaklasik 20 saat oldu bise yok

----------Eklendi @ 22:48:34 ---------- Yazıldı @ 22:46:58 ----------

bakarız kardeşşş ;)

link ini verrsn kendi yukler bosu bosuna sistemde nie bulunsunki

----------Eklendi @ 22:50:46 ---------- Yazıldı @ 22:48:34 ----------

sizlere bir kaç soru soracagım arkadaşlar n8 ikon mu ? Anna ikon mu ? yoksa default ikon mu ? (default ikon yüksek performans için ideal )

belle ikon :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:kop:Neyse Rambo Ya Sorarım :) Genede :tşk:

Normalde Facebook fix modu uygulandığında sorunsuz çalışır. OmegA'da bu vardı. OmegA'ya ne olmuş öyle, gelen giden yeni CFW lerde hata bulunca OmegA ile karşılaştırıyor. Sanırım OmegA'da RAM sorunu olmazsa birdaha başka CFW kullanan olmaz sanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ysatxE
anılbaran

anılbaran

Üye
bnde daha bise olmadi yaklasik 20 saat oldu bise yok

----------Eklendi @ 22:48:34 ---------- Yazıldı @ 22:46:58 ----------

link ini verrsn kendi yukler bosu bosuna sistemde nie bulunsunki

----------Eklendi @ 22:50:46 ---------- Yazıldı @ 22:48:34 ----------

belle ikon :D

;).

ysatxE

ysatxE

Üye

Normalde Facebook fix modu uygulandığında sorunsuz çalışır. OmegA'da bu vardı. OmegA'ya ne olmuş öyle, gelen giden yeni CFW lerde hata bulunca OmegA ile karşılaştırıyor. Sanırım OmegA'da RAM sorunu olmazsa birdaha başka CFW kullanan olmaz sanıyorum :)

HaTasız CFW oLduğu İçin HerKes Onu Örnek Veriyor :) bunLarda Yapamıyorum O PAyLaşım Muhabbetini Şu anda Senin Yaptığın Fw Dönücem V60 ın Birde Ona Bakıcam :)

Üst Alt