Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Karar verdim, 5230 umu satmayacağım, onun yerine CFW de 5230'un sınırlarını zorlayacağım. Madem ki ikinci telefonum olacak . Özellikle çok boş vaktim olduğunda A dan Z ye büyük bir araştırma yapacağım. CFW leri indirip içindekileri çalmayacağım, kendim OmegA da olduğu gibi dağ gibi bir CFW yapmayı düşünüyorum. Daha sonra sınırsız versiyon güncelleme ve çeşitlendirmeleriyle sunacağım. Bu da benden olsun
pitbull16 sana birşey soracagım son çıkarmış olduğun cfw çok süper tam aradığım özellikler var çok başarılı olmuş fakat arada bir sistem tamamen donuyor tek çaresi ise sadece bataryayı çıkarıp tekrar takmam oluyor bu nedir ? sendede oluyor mu ?
pitbull16 sana birşey soracagım son çıkarmış olduğun cfw çok süper tam aradığım özellikler var çok başarılı olmuş fakat arada bir sistem tamamen donuyor tek çaresi ise sadece bataryayı çıkarıp tekrar takmam oluyor bu nedir ? sendede oluyor mu ?