Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
CFW İNDİRMEDİM KENDİ GÜNCELLEMESİ GELMİŞTİ GECEN AY ONU YAPTIM BAK BİRŞEY DİCEM

SEN TELEFONDA nokia phonix falan klosoru diyor o bende yok kendimmi olusturayım :?

ama indirdim demiştin :hmmm yoksa kendin oluştur o klasörleri

gkhn321

Üye
bak once sen bi ilk sayfaya git ordan pitbul un 2. cfw sini indir sonra devam edelim bnce

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
force teamviever ıd ni ver yapayım

ysatxE

ysatxE

Üye
Karar verdim, 5230 umu satmayacağım, onun yerine CFW de 5230'un sınırlarını zorlayacağım. Madem ki ikinci telefonum olacak :oke: . Özellikle çok boş vaktim olduğunda A dan Z ye büyük bir araştırma yapacağım. CFW leri indirip içindekileri çalmayacağım, kendim OmegA da olduğu gibi dağ gibi bir CFW yapmayı düşünüyorum. Daha sonra sınırsız versiyon güncelleme ve çeşitlendirmeleriyle sunacağım. Bu da benden olsun :good:

İşte Bu :) BakmakLa Görmek Arasındaki Farkı Yaratıyorsun... Biz Sadece Bakıyoruz Ama Sen Görüyorsun... Tebrik Ederim Emeğinde BaşarıLar...

anılbaran

anılbaran

Üye
siz bilirsiniz ;) benin gitmem lazım yardım etcek arkadaşlar var zaten hadi görüşürüz

kaptan933

Üye
ya jafladım ama realplayerde bi sorun var youtube de video akışı yapıyorum videoyu açıyor ama ses gelmyor .s

xforcex22

Üye
hallettim arkadaslar herkeze teşekürler bbeerrkkaann arkadasımız 2 dk da yaptı vallah :D

gkhn321

Üye
berkan hangi cfw yi krdun force ye ?

----------Eklendi @ 21:45:17 ---------- Yazıldı @ 21:43:51 ----------

2. fwmi indir onda düzelttim

ümit nerden geldi aklina bu petrol mavisi super bise ya :D

pitbull16

pitbull16

Üye

ne bileyim ya vardı zaten :D

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye

Anıl'ın cfw yi indirmiş bende Anıl'ın cfw'yi kurdum.

gkhn321

Üye
ei bu sorunda cozulmus :D

anılbaran

anılbaran

Üye
sizlere bir kaç soru soracagım arkadaşlar n8 ikon mu ? Anna ikon mu ? yoksa default ikon mu ? (default ikon yüksek performans için ideal ) ;)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
pitbull16 sana birşey soracagım son çıkarmış olduğun cfw çok süper tam aradığım özellikler var çok başarılı olmuş fakat arada bir sistem tamamen donuyor tek çaresi ise sadece bataryayı çıkarıp tekrar takmam oluyor bu nedir ? sendede oluyor mu ?

pitbull16

pitbull16

Üye
pitbull16 sana birşey soracagım son çıkarmış olduğun cfw çok süper tam aradığım özellikler var çok başarılı olmuş fakat arada bir sistem tamamen donuyor tek çaresi ise sadece bataryayı çıkarıp tekrar takmam oluyor bu nedir ? sendede oluyor mu ?

bende bazaen beyaz ekran oluyo ama kırmızı tuşla çıkıp dewam ediyorum hiç pili çıkarttığım olmadı

Üst Alt