pitbull16
Üye
yaa normalde herkes kullanmaz bunu.. bu özellik telefonunla internet üzerinden görüşme yapmana yarar.. mesela ben NetGSM diye bi operatör firmasında yazılımcıyım.. bizim VoIP sistemlerimiz var.. kredi yüklüyosun.. sana bir numara veriliyor.. mesela NetGSM'de numara bloğu 0850 30X XX XX gibi.. atıyorum sabit hatları bu internet phone üzerinden çok daha ucuza arayabiliyosun.. aynı şekilde cepleri filanda arayabiliyosun.. benim çok kullandığım bi özellik.. Türkiye'de de gittikçe yaygınlaşan bi sektör.. mesleğim icabı da çok ihtiyacım oluyo.. o yüzden yeni versiyona koyarsan çoook memnun olurum.. ben Rambo nun izni ve yardımıyla omega 4.6ya eklemiştim kendimce ama çalışmadıo yüzden işinin erbabı birinin koyması çok iyi olur =) senden güzel haberler bekliyorum hocam..
bu konuyu grupla konuşmam lazım izin verirler ve yardım ederlerse senin sorununu çözerim

----------Eklendi @ 10:18:03 ---------- Yazıldı @ 10:16:11 ----------
Bende düzgün çalışıyor. pitbull16 ve anılbaran ın kendi telefonlarında da bu sorunu test etmeleri gerekiyor.
bende o sorun yoktur modunu uyguladım ama denemedim daha telefona şarkı atamadım
flassh artıp duruoz ondan