Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull16

pitbull16

Üye

yaa normalde herkes kullanmaz bunu.. bu özellik telefonunla internet üzerinden görüşme yapmana yarar.. mesela ben NetGSM diye bi operatör firmasında yazılımcıyım.. bizim VoIP sistemlerimiz var.. kredi yüklüyosun.. sana bir numara veriliyor.. mesela NetGSM'de numara bloğu 0850 30X XX XX gibi.. atıyorum sabit hatları bu internet phone üzerinden çok daha ucuza arayabiliyosun.. aynı şekilde cepleri filanda arayabiliyosun.. benim çok kullandığım bi özellik.. Türkiye'de de gittikçe yaygınlaşan bi sektör.. mesleğim icabı da çok ihtiyacım oluyo.. o yüzden yeni versiyona koyarsan çoook memnun olurum.. ben Rambo nun izni ve yardımıyla omega 4.6ya eklemiştim kendimce ama çalışmadı :D o yüzden işinin erbabı birinin koyması çok iyi olur =) senden güzel haberler bekliyorum hocam..

bu konuyu grupla konuşmam lazım izin verirler ve yardım ederlerse senin sorununu çözerim :)

----------Eklendi @ 10:18:03 ---------- Yazıldı @ 10:16:11 ----------

Bende düzgün çalışıyor. pitbull16 ve anılbaran ın kendi telefonlarında da bu sorunu test etmeleri gerekiyor.

bende o sorun yoktur modunu uyguladım ama denemedim daha telefona şarkı atamadım :D flassh artıp duruoz ondan :D

ihsanca

Üye
anılın fw sinde de : evet şarkıyı durdurdup geri desek de durdurmadan geri desek de menüden atıyor

pitbull16

pitbull16

Üye
rambo 5800 fwn hayırlı olsun farkı kapartır beni geçer seninki :D ama sana bi kaç şey sorucam özelden :)

ihsanca

Üye
tşk
:D

----------Eklendi @ 11:54:11 ---------- Yazıldı @ 11:17:25 ----------

birde tam ekran klavyede Qwerty yazdıklarımızı direk google arama ekranında görebilsek küçük Qwerty klavyede olduğu gibi mümküm olamaz mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
tşk
:D

----------Eklendi @ 11:54:11 ---------- Yazıldı @ 11:17:25 ----------

birde tam ekran klavyede Qwerty yazdıklarımızı direk google arama ekranında görebilsek küçük Qwerty klavyede olduğu gibi mümküm olamaz mı?
olmaz herhalde :)

ihsanca

Üye
ben nokiadan vazgeçmek istemiyorum ama oda samsung da var. ya onlar bunu yapıyorlar da koskoca nokia neden yapmıyor anlamıyorum

pitbull16

pitbull16

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
anıl kardeşim nasıl oldu bilmiyorum ama dünkü bahsettiğim arama ekranından rehberdeki isimleri bulma bugün çalışyor

----------Eklendi @ 09:04:25 ---------- Yazıldı @ 08:54:03 ----------

dün oviye giremiyordum hafıza kartına maxipower içine atmışsın yeni gördüm kurdum ve çok hızlı bir şekilde girdi oviye
bir kez daha söylüyorum

eline - emeğine sağlık mükemmel bir iş çıkartmışsın

**** mükemmel denecek kadar hızlı açılış
**** süper hızlı internet (beni tek rahatsız eden sadece 3 sayfa açılabilmesi)
**** menüler arası geçiş süper hızlı
benim tek beğenmediğim artık nokiamı değiştirdi programı bilmiyorum) önceden değişik tanımladığımız e postalar arasında bir e posta açıkken köşedeki simgeye tıklayınca o bölümden çıkmadan diğer e postalara geçiş yapılıyordu şimdi e posta menüsüne dönüp seçmek gerekiyor.
memmunsan ne güzel :)

karizmamb

Üye
Ben telefonuma ilk kez cfw yükleyeceğim. tüm gece forumda araştırdım ve bu cfw ile sunrıse fate rtl arasında kararsız kaldım. benim için en önemli şey cfw yüklediğimdede internete bağlanabilmek, şöyleki benim evimde kablolu net yok, cep telefonumu buluetoth modem olarak kullanıyorum ve nokia suite (eski ovi suite) üzerinden istediğim operatör vasıtası ile 3g den bilgisayarımı internete bağlıyorum ve tüm soru/cevaplarımı bu şekilde buluyorum. başka internete bağlanma imkanım yok. eğer ben bu cfw lerden birisini mesela bunu yüklersem gene aynı şekilde internete bağlanabilirmiyim, ekstra bi ayar yada program kurulumu gerekir mi. çünkü gerekirse cfw yüklemeden önce onları indirip pc de hazır bekletmem gerekecek. ikinci bir sorum telefonumu nokia suite ile yedeklesem cfw yükledim diyelim ve sonra tekrar orjinale dönmek istedim cfw kuruluyken yedeklediğim dosyadan telefona tekrar orjinal yükleme yapabilirmiyim. bilgisi olan arkadaşlardan arkadaşlar yardım.

anılbaran

anılbaran

Üye
Ben telefonuma ilk kez cfw yükleyeceğim. tüm gece forumda araştırdım ve bu cfw ile sunrıse fate rtl arasında kararsız kaldım. benim için en önemli şey cfw yüklediğimdede internete bağlanabilmek, şöyleki benim evimde kablolu net yok, cep telefonumu buluetoth modem olarak kullanıyorum ve nokia suite (eski ovi suite) üzerinden istediğim operatör vasıtası ile 3g den bilgisayarımı internete bağlıyorum ve tüm soru/cevaplarımı bu şekilde buluyorum. başka internete bağlanma imkanım yok. eğer ben bu cfw lerden birisini mesela bunu yüklersem gene aynı şekilde internete bağlanabilirmiyim, ekstra bi ayar yada program kurulumu gerekir mi. çünkü gerekirse cfw yüklemeden önce onları indirip pc de hazır bekletmem gerekecek. ikinci bir sorum telefonumu nokia suite ile yedeklesem cfw yükledim diyelim ve sonra tekrar orjinale dönmek istedim cfw kuruluyken yedeklediğim dosyadan telefona tekrar orjinal yükleme yapabilirmiyim. bilgisi olan arkadaşlardan arkadaşlar yardım.

indır pişman olmassın ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
Nokia 5800 Anılbaran'ın CFW'si RAM Testi:

vıdeosunu izleyebilirsiniz arkadaşlar gercekler orda

iyi seyirler....
:box

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Nokia 5800 Anılbaran'ın CFW'si RAM Testi:

vıdeosunu izleyebilirsiniz arkadaşlar gercekler orda

iyi seyirler....
:box
Anıl videoyu izledim yaptıklarının aynısını yaptım ve hemen hemen seninkinle aynı çıktı.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
rambonun cfw yi yukleyen oldu mu merak ediyorum nasıl :)

Üst Alt