Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
geriye basıyorum zaten .d

----------Eklendi @ 22:26:01 ---------- Yazıldı @ 22:24:59 ----------

dosyalara geri dönmuyor menuye atıyor

sorunu bildirdiginiz için teşekkür ederiz.Sorunuzu not aldım bir dahaki güncellemede sorunu çözmek için ugraşıcam :oke:

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
teşekkürler

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
her cfw de görüyorum bu sorunu. Yalnız bir cfwde görmedm

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar benim cfw karşılaştığınız sorunları yazın ve olması istediğiz şeyleri yazın güncellemeyi yaparken burdaki yorumlara göre yapıcam çünkü :oke:

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
arkadaşlar benim cfw karşılaştığınız sorunları yazın ve olması istediğiz şeyleri yazın güncellemeyi yaparken burdaki yorumlara göre yapıcam çünkü :oke:
Anıl q klavyede t9 olursa yap arkadaşları bilmem ama benim için çok makbule geçer.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
"Nokia 5230 RamboFT'nin CFW'si" diye geçen CFW nin aynısını 5800 için hazırladım. Uygun bir zamanda upload edip konuya linkini ekleyeceğim.

@Modderler: Sizlere ilerde vereceğim başka bir dökümanla sizlerde benim gibi diğer telefonlar için aynı CFW yi çıkarabileceksiniz. Çok zor değil ;)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
real playerda kısmen oynatılıyor hatası için çözümün olduğunu söylemiştin

anılbaran

anılbaran

Üye
"Nokia 5230 RamboFT'nin CFW'si" diye geçen CFW nin aynısını 5800 için hazırladım. Uygun bir zamanda upload edip konuya linkini ekleyeceğim.

@Modderler: Sizlere ilerde vereceğim başka bir dökümanla sizlerde benim gibi diğer telefonlar için aynı CFW yi çıkarabileceksiniz. Çok zor değil ;)

gerek yoktu abi 5800 a hazırlama :D ,Biz sen yorulma diye burdayız zaten :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yorulsaydım hazırlamazdım. Amacım CFW çeşitliliği. Ama isterseniz yayınlamam :) Emin olun 15 dk. mı almadı. Portlama yapmadım ki eğer yapsaydım bir sürü hata / eksik çıkardı. Mesela 5230 için yaptığım CFW de Wifi yok. Birde portladığımı düşün :D

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye
Yorulsaydım hazırlamazdım. Amacım CFW çeşitliliği. Ama isterseniz yayınlamam :) Emin olun 15 dk. mı almadı. Portlama yapmadım ki eğer yapsaydım bir sürü hata / eksik çıkardı. Mesela 5230 için yaptığım CFW de Wifi yok. Birde portladığımı düşün :D

Furkan kardeşim yatmayacağım bugün :D hemen upload edebilirsen beklerim :D 4 Göz :D

anılbaran

anılbaran

Üye
dogru :D fark etmez abi patron sensin :) (15 dk yöntemi biraz tahmin ediyorum ;) )

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl sen bana benim cfw de resimleri e/imagesten başka bir klasöre atarsan gözükmez demiştin başka klasöre attım şimdi yine gözüküyor.

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye

Ama 1sn Wifi yokmu :/

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
anıl 107. Sayfanın son mesajını sana attım

Üst Alt