Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ihsanca

Üye
birde nokianın ve diğer fw oluşturanların hiç dokunmadığı şey rehber ayarlarında rehber gösterimi olarak;
soyisim - isim
soyisim - isim (bence isim - soyisim + numara gösterimi olmalı)
isim- soyisim

keşke samsung daki gibi çağrıştıran numaraları ararken ekranda yardımcı olsa bize

anılbaran

anılbaran

Üye
birde nokianın ve diğer fw oluşturanların hiç dokunmadığı şey rehber ayarlarında rehber gösterimi olarak;
soyisim - isim
soyisim - isim (bence isim - soyisim + numara gösterimi olmalı)
isim- soyisim

keşke samsung daki gibi çağrıştıran numaraları ararken ekranda yardımcı olsa bize

olsa güzel olur ama malesef yok :oke:

ihsanca

Üye
birde rehber ayarlarında nokianın düzeltmediği bir hata var bence;
soyisim-isim
soyisim-isim (eski telefonlarda bu isim-soyisim+numara gösrerimi şeklindeydi) ?????
isim-soyisim

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

ihsanca

Üye
keşke samsun telefonlardaki gibi numara arama yaparken rehberdeki çağrıştıran numaralar çıkıyo ya öyle yapılabilse

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
birde rehber ayarlarında nokianın düzeltmediği bir hata var bence;
soyisim-isim
soyisim-isim (eski telefonlarda bu isim-soyisim+numara gösrerimi şeklindeydi) ?????
isim-soyisim
Öyle daha güzel olur.

ihsanca

Üye
neyse bunlar temenni ...
gerçekten fw lere büyük emeğiniz geçiyor . birde benim gibi bu konulardan yüzde yüz anlamayanlarla uğraşmak sizi bir hayli yoruyor olmalı hakkınızı helal edin

anılbaran

anılbaran

Üye
neyse bunlar temenni ...
gerçekten fw lere büyük emeğiniz geçiyor . birde benim gibi bu konulardan yüzde yüz anlamayanlarla uğraşmak sizi bir hayli yoruyor olmalı hakkınızı helal edin

yok dostum bizden direk ögrenmedik bizde acemıydık halden anlarız ,ayrıca yormadın yardım etmek görevimiz zaten helal olsun :oke:

ihsanca

Üye
peki anıl kardeş bu cfw lere farklı ev ekranları (4-5 adet )yüklenmiyormu . yani canımız sıkılınca samsung-i-phone-htc gibi ekranlara kolayca geçiş yapmak zormu.

anılbaran

anılbaran

Üye
peki anıl kardeş bu cfw lere farklı ev ekranları (4-5 adet )yüklenmiyormu . yani canımız sıkılınca samsung-i-phone-htc gibi ekranlara kolayca geçiş yapmak zormu.

malesef bu mümkün degil anca flash tipi ev ekranı gibi bişiler oluyo ya anca onlar olur :oke:

ihsanca

Üye
[h=2]Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile[/h]
bu arkadaş yapmıştı zamanında yükledim ama görsel açıdan prk beğenmediğim için değiştirdim.

anılbaran

anılbaran

Üye
[h=2]Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile[/h]
bu arkadaş yapmıştı zamanında yükledim ama görsel açıdan prk beğenmediğim için değiştirdim.

olabilir :oke:

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl sen telefonun kullanımını kolaylaştırmak için program kullanıyor musun?Kullanıyorsan isimlerini verebilir misin?

anılbaran

anılbaran

Üye
Anıl sen telefonun kullanımını kolaylaştırmak için program kullanıyor musun?Kullanıyorsan isimlerini verebilir misin?

kullanımı kolaylaştırmak derken ? Ya şimdilik öyle uygulama kullanmıyom :oke:

ihsanca

Üye
bu arada ovi yi güncelledim telefondan oviye girmiyor

Üst Alt