anılbaran
Üye
bir hata buldum galiba telefondan webe girerken hafıza dolu diyor şuan lık yok ama![]()
ümit ilgilenecektir

bir hata buldum galiba telefondan webe girerken hafıza dolu diyor şuan lık yok ama![]()

ümit ilgilenecektir![]()
sagolasın abiKonuya "Performans Testleri ve İncelemeler" başlığı altında Anılbaran'ın RAM testi eklendi.

ben o hatayı hiç almadım ya peki arka planda açık uygulama kalmış olabilir mi?
----------Eklendi @ 17:58:39 ---------- Yazıldı @ 17:58:13 ----------
ben o hatayı hiç almadım ya peki arka planda açık uygulama kalmış olabilir mi?

pitbull; yeni versiyonu 4 gözle bekliyorum. Su internet telefonu özelliğinide sorunsuz çalıştırırsak omega gibi bu cfwyi uzun süre kullanır ve sürekli duaciniz olurum =)
çok ısrar ettin yeni versiyona koymak isterim grup izin verirse 
İlk basta Aliyodum Artik Almiyorum Belki Basta Bir Sorun Vardi Simdi Düzeldi![]()

yalnız fw kuruldu ve çalışıyor fakat bu işlemleri yapmamışım nasıl yapıldığını da bilmiyorum .
(Arşivin içindeki sistem klasörlerini (sys, system, resource, private vs.), NFE ile açtığınız Rofs2 dosyasının içine atın ve değiştirilme sorularına Evet deyin.)
----------Eklendi @ 18:22:31 ---------- Yazıldı @ 18:19:57 ----------
şu an telefonda bu klasörler yok ((sys, system, resource, private vs.) ama telefon gayet hızlı çalışıyor
fw de bi sorun var mı sen onu anlat donma takılma falan hizlimı ? çok mu hizli ? yoksa az mı hızlı ?eskisine göre çok hızlı teşekkürler . yani sytem-private felan olmasa bir problem yoksa sorun yok .ben çok beğendim elinize emeğinize sağlık hele
telefon süper hızlı açılıyor.
internet çok hızlı.
dokunmatik hassasiyeti süper .
ekran dönüşleri çok hassas .
yalnız benim önceki fw de arama ekranında tuşlardan isim bulunuyordu bunda onu göremedim
bak düzgün kullanan işi biliyor .numaralardan isim bulma olayı dedigin yani ? biraz açarmısın ? 
o konuda bilgim yok malesef 
önceki fw de arama ekranıda rehberdeki numaralar bulunuyordu 4(İ)4(H)7(s)2(a)6(n) tuşlayınca ihsan çıkıyordu rehberle kayılı isim olduğu için

anıl benimkinde çıkıo ya seninkindede çıkması lasımo konuda bilgim yok malesef
----------Eklendi @ 18:55:11 ---------- Yazıldı @ 18:53:24 ----------
hıım peyki biz ona bakalım bi![]()

birde bu rom pacther deki lerin hangisi aktif olacak hangisi olmayacak. c2z - 5230 ne işe yarıyo aktif edince telefonu kapatıyo.

Anıl senin cfw dede oluyoro iş.o konuda bilgim yok malesef
----------Eklendi @ 18:55:11 ---------- Yazıldı @ 18:53:24 ----------
hıım peyki biz ona bakalım bi![]()
Anıl senin cfw dede oluyoro iş.