Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuya "Performans Testleri ve İncelemeler" başlığı altında Anılbaran'ın RAM testi eklendi.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
pitbull; yeni versiyonu 4 gözle bekliyorum. Su internet telefonu özelliğinide sorunsuz çalıştırırsak omega gibi bu cfwyi uzun süre kullanır ve sürekli duaciniz olurum =)

berk2010_2

Üye

ben o hatayı hiç almadım ya peki arka planda açık uygulama kalmış olabilir mi?

----------Eklendi @ 17:58:39 ---------- Yazıldı @ 17:58:13 ----------

ben o hatayı hiç almadım ya peki arka planda açık uygulama kalmış olabilir mi?

İlk basta Aliyodum Artik Almiyorum Belki Basta Bir Sorun Vardi Simdi Düzeldi :)

ihsanca

Üye
yalnız fw kuruldu ve çalışıyor fakat bu işlemleri yapmamışım nasıl yapıldığını da bilmiyorum .
(Arşivin içindeki sistem klasörlerini (sys, system, resource, private vs.), NFE ile açtığınız Rofs2 dosyasının içine atın ve değiştirilme sorularına Evet deyin.)

----------Eklendi @ 18:22:31 ---------- Yazıldı @ 18:19:57 ----------

şu an telefonda bu klasörler yok ((sys, system, resource, private vs.) ama telefon gayet hızlı çalışıyor

pitbull16

pitbull16

Üye
pitbull; yeni versiyonu 4 gözle bekliyorum. Su internet telefonu özelliğinide sorunsuz çalıştırırsak omega gibi bu cfwyi uzun süre kullanır ve sürekli duaciniz olurum =)

internet telefonu ne işe yarıyor hacı :D çok ısrar ettin yeni versiyona koymak isterim grup izin verirse :)

----------Eklendi @ 18:25:49 ---------- Yazıldı @ 18:25:34 ----------

İlk basta Aliyodum Artik Almiyorum Belki Basta Bir Sorun Vardi Simdi Düzeldi :)

tmm dostum :)

----------Eklendi @ 18:26:16 ---------- Yazıldı @ 18:25:49 ----------

anıl dostum lafınada senden alıştım dostum :D :good:

anılbaran

anılbaran

Üye
yalnız fw kuruldu ve çalışıyor fakat bu işlemleri yapmamışım nasıl yapıldığını da bilmiyorum .
(Arşivin içindeki sistem klasörlerini (sys, system, resource, private vs.), NFE ile açtığınız Rofs2 dosyasının içine atın ve değiştirilme sorularına Evet deyin.)

----------Eklendi @ 18:22:31 ---------- Yazıldı @ 18:19:57 ----------

şu an telefonda bu klasörler yok ((sys, system, resource, private vs.) ama telefon gayet hızlı çalışıyor

sen benim fw yi amıştın dimi ? dostum onlar başka bişi için :oke: fw de bi sorun var mı sen onu anlat donma takılma falan hizlimı ? çok mu hizli ? yoksa az mı hızlı ?

ihsanca

Üye
eskisine göre çok hızlı teşekkürler . yani sytem-private felan olmasa bir problem yoksa sorun yok .ben çok beğendim elinize emeğinize sağlık hele
telefon süper hızlı açılıyor.
internet çok hızlı.
dokunmatik hassasiyeti süper .
ekran dönüşleri çok hassas .
yalnız benim önceki fw de arama ekranında tuşlardan isim bulunuyordu bunda onu göremedim

fixana1

fixana1

Üye
Modder kardesler eyer mumkunse pitbull16 yahut anılbaran kardesin FW sine Bulgarca dil ve klavye ekleseniz cok memnun olurum. Simdiden tessekurler

anılbaran

anılbaran

Üye
eskisine göre çok hızlı teşekkürler . yani sytem-private felan olmasa bir problem yoksa sorun yok .ben çok beğendim elinize emeğinize sağlık hele
telefon süper hızlı açılıyor.
internet çok hızlı.
dokunmatik hassasiyeti süper .
ekran dönüşleri çok hassas .
yalnız benim önceki fw de arama ekranında tuşlardan isim bulunuyordu bunda onu göremedim

maxi-modder anılbaran nın cfw sine en iyi yakışan yorum işte yorum dedigin böyle olur :oke: bak düzgün kullanan işi biliyor .numaralardan isim bulma olayı dedigin yani ? biraz açarmısın ? :)

• Beğen
Tepkiler: ysatxE

ihsanca

Üye
önceki fw de arama ekranıda rehberdeki numaralar bulunuyordu 4(İ)4(H)7(s)2(a)6(n) tuşlayınca ihsan çıkıyordu rehberle kayılı isim olduğu için

anılbaran

anılbaran

Üye
Modder kardesler eyer mumkunse pitbull16 yahut anılbaran kardesin FW sine Bulgarca dil ve klavye ekleseniz cok memnun olurum. Simdiden tessekurler

:hmmm o konuda bilgim yok malesef :oke:

----------Eklendi @ 18:55:11 ---------- Yazıldı @ 18:53:24 ----------

önceki fw de arama ekranıda rehberdeki numaralar bulunuyordu 4(İ)4(H)7(s)2(a)6(n) tuşlayınca ihsan çıkıyordu rehberle kayılı isim olduğu için

hıım peyki biz ona bakalım bi :hmmm

pitbull16

pitbull16

Üye
:hmmm o konuda bilgim yok malesef :oke:

----------Eklendi @ 18:55:11 ---------- Yazıldı @ 18:53:24 ----------

hıım peyki biz ona bakalım bi :hmmm
anıl benimkinde çıkıo ya seninkindede çıkması lasım

----------Eklendi @ 18:59:06 ---------- Yazıldı @ 18:56:46 ----------

benim cfwmi kullanan arkadaşlara söylüyorum benden kaynaklanan bi modlama hatası vardır program yüklerken dahili bileşen hatası alıyosunuz onu bidahaki versiyonda düzelticem. böyle bi sorun yapcanı bilmiyordum tecrübe oldu ilk cfwm ne de olsa kızmazsınız inş :)
bir de ram düşük olabilir onuda yükseltmeye çalışcam dostlarımla :)

fixana1

fixana1

Üye
:ağlarım: Caniniz sagolsun kardesler elinize ve emeyinize saglik.

ihsanca

Üye
birde bu rom pacther deki lerin hangisi aktif olacak hangisi olmayacak. c2z - 5230 ne işe yarıyo aktif edince telefonu kapatıyo.

anılbaran

anılbaran

Üye
birde bu rom pacther deki lerin hangisi aktif olacak hangisi olmayacak. c2z - 5230 ne işe yarıyo aktif edince telefonu kapatıyo.

rompatcher hıc bır yamasını aktif etmene gerek yok zaten aktıf etmesende tüm uygulamalar yuklenebiliyor.Ama sana bir yama tavsıye edicem turn off light yaması tuş ışıklarını kapatır eger tus ışıklarını kapatmak istiyosan o yamayı kullanabilirsin :oke:

Üst Alt