bu arada geçmiş olsun rambo 
arama yaparken ki ışık sensörümü hani kulağına koyunca ışıklar kapanıyo filan oysa çalışıo bendeHassas parlaklık ayarı yapıldığında ışık sensörü bozuluyordu.O sorunu çözdünüz mü yoksa çalışmayacak mı ?
aynen abi çakışıyo onlar tv çıkışı kullancam ben![]()
Hassas parlaklık ayarı yapıldığında ışık sensörü bozuluyordu.O sorunu çözdünüz mü yoksa çalışmayacak mı ?
bu arada geçmiş olsun rambo![]()
Güzel. Baksana üyeler arasında bu modu isteyenler oldukça azımsanmayacak sayıda. Böylece gerçekten işe yarar birşeyler ortaya çıkacak.
Hassas parlaklık ile ışık sensörü çalışır bozulmaz. Tv-çıkışı kullanan CFW de hassas parlaklık ayarı yapılamıyor.
Teşekkür ederim.

Merhabalar Modder Kardeşlerim ;
Öncelikle [ Rambo ] sınavlar için geçmiş olsun bende bilirim o duyguyu
Şimdi Bizim 58oo için Cfw Cumartesi Hazırmı onu soracaktım
Ha birde biliyorsunuz malum bu internet üzerinden java oyunları veya java uygulamaları [web tabanlı] açmak istiyoruz skyfire vardı tabi o da gitti.Java nasıl yüklenecek bir yolu varmı gömülümü olacak?
tekrar kolay gelsin.
Düşüncen için teşekkür ederim.
Sınavları biliyorsan neler çektiğimide bilirsinDüşüncen için teşekkür ederim.
Java 2 gömülünce çok fazla yer kaplıyor. Ben kendi telefonumda Javayı gömebiliyorum. Ancak önemli olan 5800 için çalışan arkadaşlarımız neler yapabiliyor. Malum benim test edebileceğim tek telefon 5230![]()

rambo mesaj attım ilgilenırsen sevınırm
Anladım haklısınız tabi sizde
O halde siz anlatırmısınız 5800'a Java Gömmeyi acaba ? En azından yer kaplamasını isteyenler kaplatır
Ben pek bilmiyorum açıkcası o kadar araştırmama rağmen bulamadım ve çok lazım oluyor gerçekten![]()
yaw beyler bu fwde mesajlardaki sohbetlere kinetic scroll ozelligi atabilr misiniz hic bi yerde bulamadim ben
rambo mesaj attım ilgilenırsen sevınırm
Rofs2 dosyasında yer kaplıyor telefonda değil. Rofs2 de gerekli boş alan yoksa gömülemez zaten. Yani modder arkadaşlar gömmediyse siz hiç bulaşmayın
Sohbetler uygulamalası 3. parti bir uygulama. Kendisi böyle birşey geliştirmezse yapılacak birşey yok.
Aldım mesajını, cevabını ilettim.

5800 Modder sensin galiba Anıl Kardeşim.
Java gömülecekmi cfw de ?
gömülmeyecekse bir anlatım varmı 5800a java kurulumu için [ web tabanlı java]
CFW nin çıkış tarihi kesin değil ve özellikle 00:01 gibisaatler koymayın
Java 1.4 zaten CFW de mevcut bu arada.

Aha nokia değiliz dedin ama Nokia olma yolundasınız![]()