Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Hassas parlaklık ayarı yapıldığında ışık sensörü bozuluyordu.O sorunu çözdünüz mü yoksa çalışmayacak mı ?

pitbull16

pitbull16

Üye
ben zaten istemiom tv çıkışı bize göre oldu bu iki mod :D bu arada geçmiş olsun rambo :D:D

----------Eklendi @ 16:51:28 ---------- Yazıldı @ 16:49:00 ----------

Hassas parlaklık ayarı yapıldığında ışık sensörü bozuluyordu.O sorunu çözdünüz mü yoksa çalışmayacak mı ?
arama yaparken ki ışık sensörümü hani kulağına koyunca ışıklar kapanıyo filan oysa çalışıo bende

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aynen abi çakışıyo onlar tv çıkışı kullancam ben :)

Güzel. Baksana üyeler arasında bu modu isteyenler oldukça azımsanmayacak sayıda. Böylece gerçekten işe yarar birşeyler ortaya çıkacak.

Hassas parlaklık ile ışık sensörü çalışır bozulmaz. Tv-çıkışı kullanan CFW de hassas parlaklık ayarı yapılamıyor.

bu arada geçmiş olsun rambo :D:D

Teşekkür ederim.

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye

Güzel. Baksana üyeler arasında bu modu isteyenler oldukça azımsanmayacak sayıda. Böylece gerçekten işe yarar birşeyler ortaya çıkacak.

Hassas parlaklık ile ışık sensörü çalışır bozulmaz. Tv-çıkışı kullanan CFW de hassas parlaklık ayarı yapılamıyor.

Teşekkür ederim.

Merhabalar Modder Kardeşlerim ;

Öncelikle [ Rambo ] sınavlar için geçmiş olsun bende bilirim o duyguyu :)
Şimdi Bizim 58oo için Cfw Cumartesi Hazırmı onu soracaktım
Ha birde biliyorsunuz malum bu internet üzerinden java oyunları veya java uygulamaları [web tabanlı] açmak istiyoruz skyfire vardı tabi o da gitti.Java nasıl yüklenecek bir yolu varmı gömülümü olacak?

tekrar kolay gelsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Merhabalar Modder Kardeşlerim ;

Öncelikle [ Rambo ] sınavlar için geçmiş olsun bende bilirim o duyguyu :)
Şimdi Bizim 58oo için Cfw Cumartesi Hazırmı onu soracaktım
Ha birde biliyorsunuz malum bu internet üzerinden java oyunları veya java uygulamaları [web tabanlı] açmak istiyoruz skyfire vardı tabi o da gitti.Java nasıl yüklenecek bir yolu varmı gömülümü olacak?

tekrar kolay gelsin.

Sınavları biliyorsan neler çektiğimide bilirsin :) Düşüncen için teşekkür ederim.

Java 2 gömülünce çok fazla yer kaplıyor. Ben kendi telefonumda Javayı gömebiliyorum. Ancak önemli olan 5800 için çalışan arkadaşlarımız neler yapabiliyor. Malum benim test edebileceğim tek telefon 5230 :)

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye

Sınavları biliyorsan neler çektiğimide bilirsin :) Düşüncen için teşekkür ederim.

Java 2 gömülünce çok fazla yer kaplıyor. Ben kendi telefonumda Javayı gömebiliyorum. Ancak önemli olan 5800 için çalışan arkadaşlarımız neler yapabiliyor. Malum benim test edebileceğim tek telefon 5230 :)

Anladım haklısınız tabi sizde :)

O halde siz anlatırmısınız 5800'a Java Gömmeyi acaba ? En azından yer kaplamasını isteyenler kaplatır :)
Ben pek bilmiyorum açıkcası o kadar araştırmama rağmen bulamadım ve çok lazım oluyor gerçekten :)

punemr123

punemr123

Üye
yaw beyler bu fwde mesajlardaki sohbetlere kinetic scroll ozelligi atabilr misiniz hic bi yerde bulamadim ben

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo mesaj attım ilgilenırsen sevınırm

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye

5800 Modder sensin galiba Anıl Kardeşim.
Java gömülecekmi cfw de ?
gömülmeyecekse bir anlatım varmı 5800a java kurulumu için [ web tabanlı java]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anladım haklısınız tabi sizde :)

O halde siz anlatırmısınız 5800'a Java Gömmeyi acaba ? En azından yer kaplamasını isteyenler kaplatır :)
Ben pek bilmiyorum açıkcası o kadar araştırmama rağmen bulamadım ve çok lazım oluyor gerçekten :)

Rofs2 dosyasında yer kaplıyor telefonda değil. Rofs2 de gerekli boş alan yoksa gömülemez zaten. Yani modder arkadaşlar gömmediyse siz hiç bulaşmayın ;)

yaw beyler bu fwde mesajlardaki sohbetlere kinetic scroll ozelligi atabilr misiniz hic bi yerde bulamadim ben

Sohbetler uygulamalası 3. parti bir uygulama. Kendisi böyle birşey geliştirmezse yapılacak birşey yok.

Aldım mesajını, cevabını ilettim.

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye

Rofs2 dosyasında yer kaplıyor telefonda değil. Rofs2 de gerekli boş alan yoksa gömülemez zaten. Yani modder arkadaşlar gömmediyse siz hiç bulaşmayın ;)

Sohbetler uygulamalası 3. parti bir uygulama. Kendisi böyle birşey geliştirmezse yapılacak birşey yok.

Aldım mesajını, cevabını ilettim.

O halde 5800 Modder arkadaş kimse onun uğraşması gerek bence çünkü sonuçta talep var bu konuda :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Yarın gece 00:01 de bekliyoruz cfw leri haberiniz olsun :D Nede olsa cumartesi oluyor ozaman :D

anılbaran

anılbaran

Üye
5800 Modder sensin galiba Anıl Kardeşim.
Java gömülecekmi cfw de ?
gömülmeyecekse bir anlatım varmı 5800a java kurulumu için [ web tabanlı java]

evet 5800 modder larından bir tanesiyim şimdi java uygulamalarda bi sıkıntı yok javaya gömmedik çünkü yer yok belki son anda degişiklik olabilir gömebiliriz ama yer yok yani birşey gömerken başka birşey çıkarmak zorunda kalırız, ama siz söyleyin tam bi sıkıntınızı java ile yani esas sorun nedir ? büyük ihtimal gömemicez ama olsun siz söyleyin bi sıkıntıyı ona göre bi bakalım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW nin çıkış tarihi kesin değil ve özellikle 00:01 gibi :D saatler koymayın :)

Java 1.4 zaten CFW de mevcut bu arada.

anılbaran

anılbaran

Üye
abi qt olayını denedim dedigin gibi sorunsuz çalışıyo .4.7.3 kullandım bıde bı qt uygulama yukledim sorunsuz oh bee bıdeo sorunu çözcem diye kafa yoruyodum ohh bee dunya varmış :D

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
c5-00daki real player olsa daha guzel olur

----------Eklendi @ 00:47:50 ---------- Yazıldı @ 00:45:10 ----------

orjinal iconlu mu?

anılbaran

anılbaran

Üye
c5 teki real playerın farkı ne peki ? 2. ıkon konusunda çook bilgi vermek istemıyorum ama sen nasıl isterdin mesala orgınal ıkon mu ,n8 ıkon mu,anna ıkon mu? :hmmm

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Valla n9 iconları olmasında ne olursa olsun :D Anna tercihimdir şahsen :)

Üst Alt