Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
beyler birşey sorucam bu cfw yi hazırlamanız ortalama ne kadar zaman sürer ? tahmini olabilir.Ama bu kadar insan toplanırsa çok çok çok iyi bir cfw olur eminim.

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye
beyler birşey sorucam bu cfw yi hazırlamanız ortalama ne kadar zaman sürer ? tahmini olabilir.Ama bu kadar insan toplanırsa çok çok çok iyi bir cfw olur eminim.

Ayın 20'sinde biteceği yazılmış zaten :)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
hm tm pardon görmemişim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo bana acilll yer isimli uygulamada konumlama seceneklerinde wifi yok ya bana onun modu lazım yarın sehir dışına cıkıcam ve gps testi yapmam lazım net paketide alcam yarın sabah yola cıkcam cunku

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya rambo ben bu hafta cok flas attım gunde 2 yada 3 kez 2 gunden berı tel donuyo arada acaba bunun etkısı var mı ??

Flashın donmaya etkisi yok. Bazen mod hataları diye düşündüğümüz hatalar hafıza kartındaki sistem klasörlerinin kalması sonucu flash atıldığında da oluşabiliyor.

rambo bana acilll yer isimli uygulamada konumlama seceneklerinde wifi yok ya bana onun modu lazım yarın sehir dışına cıkıcam ve gps testi yapmam lazım net paketide alcam yarın sabah yola cıkcam cunku

Benim telefon 5230 olmasına rağmen benim konumlandırma seçeneklerimde wifi var. Yani sende olmaması çok tuhaf bir durum. Acaba İngilizce dile geçince wifi çıkar mı?

anılbaran

anılbaran

Üye

Flashın donmaya etkisi yok. Bazen mod hataları diye düşündüğümüz hatalar hafıza kartındaki sistem klasörlerinin kalması sonucu flash atıldığında da oluşabiliyor.

Benim telefon 5230 olmasına rağmen benim konumlandırma seçeneklerimde wifi var. Yani sende olmaması çok tuhaf bir durum. Acaba İngilizce dile geçince wifi çıkar mı?

valla abi temiz portu ilk yukledigimde bile yok tu bu arada yarın toplantıya sehir halinde iken bile katılacagım ama gps test yapsam iyi olacak wifi secenegi modu hazırlarmısın acil olarak ?

pitbull16

pitbull16

Üye
valla abi temiz portu ilk yukledigimde bile yok tu bu arada yarın toplantıya sehir halinde iken bile katılacagım ama gps test yapsam iyi olacak wifi secenegi modu hazırlarmısın acil olarak ?
ben onu bi yerde gördümüştüm anıl bi kaç gün önce ama v60 versiyona olurmu bilmiyorum bulayımda vereyim sana bulabilirsem

anılbaran

anılbaran

Üye
ben onu bi yerde gördümüştüm anıl bi kaç gün önce ama v60 versiyona olurmu bilmiyorum bulayımda vereyim sana bulabilirsem

telefonda denede öyle ver bari bide onun sorunuyla ugrasmıyam (şimdi işim var sana listeyi bi ara yollucam )

pitbull16

pitbull16

Üye
ya bulamadım ki :( aradım ama bulamıyom bi ara gözüme takıldı bidaha göremedim arayınca bulanmaz... :( tmm bekliom bende

----------Eklendi @ 16:26:58 ---------- Yazıldı @ 16:25:37 ----------

telefonda denede öyle ver bari bide onun sorunuyla ugrasmıyam (şimdi işim var sana listeyi bi ara yollucam )
buldum anıl http://www.maxicep.com/symbian-s60v...eklerine-wifi-ag-secenegi-eklemek-459617.html burda bi orichi paylaşmış zaten :D ama denemedim

anılbaran

anılbaran

Üye
ya bulamadım ki :( aradım ama bulamıyom bi ara gözüme takıldı bidaha göremedim arayınca bulanmaz... :( tmm bekliom bende

----------Eklendi @ 16:26:58 ---------- Yazıldı @ 16:25:37 ----------

buldum anıl http://www.maxicep.com/symbian-s60v...eklerine-wifi-ag-secenegi-eklemek-459617.html burda bi orichi paylaşmış zaten :D ama denemedim
olurmuki bu acaba ya olmassa kötü olcak bıdaha uzun süre şehir dısına cıkmaycam cunku araba ile giderkwn bakam bulcakmı benim kıde umut dünyası işte ya bulursa...

----------Eklendi @ 17:36:38 ---------- Yazıldı @ 16:46:05 ----------

ümit attm ama cıkmadı yıne

----------Eklendi @ 17:45:07 ---------- Yazıldı @ 17:36:38 ----------

yaaa bu geceye kadar halletmem lazım yaa

anılbaran

anılbaran

Üye
heyy yarın toplantı varrr kımler katılcak ben katılıyorum bu arada hala konumlama yontemındeki wifi olayını çözemedim malesef acill geceye kadar lazım

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
anılbaran

anılbaran

Üye
ümit de gelebilir ama dükkanın işleri vamış yani pek belli degil onunki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İkinci ve son toplantımız için hazırsınızdır inşAllah :) Kendim sırf bu toplantıda CFW yapımı bitiriliyor diye son 2 gündür geceli-gündüzlü çalıştım. Allah'a şükür ki bitti. Sonuca gelirsek; kendi CFW'm için konuşayım: Rofs2'de 10 MB boş alan kaldı. 111 mod uyguladım (içinde sonradan yapım kendi modlarım mevcut). Tüm modlar sorunsuz ve istediğim gibi çalışıyor. Sıra sizde. İkinci toplantı ile ilgili bilgileri özel mesaj ile modder arkadaşlara iletiyorum.

Kendim için bir mazaret öne süreceğim: Kendimi upload için muaf tutuyorum. Çünkü internetim AVEA ve internet cafede kısa süre duracağım toplantı için. Ayrıca konuyu açan kişi olacağım için uploadı yetiştirebilirim. Ancak sizler için en iyisi toplantıya kadar upload kısmını halletmenizdir.

anılbaran

anılbaran

Üye
İkinci ve son toplantımız için hazırsınızdır inşAllah :) Kendim sırf bu toplantıda CFW yapımı bitiriliyor diye son 2 gündür geceli-gündüzlü çalıştım. Allah'a şükür ki bitti. Sonuca gelirsek; kendi CFW'm için konuşayım: Rofs2'de 10 MB boş alan kaldı. 111 mod uyguladım (içinde sonradan yapım kendi modlarım mevcut). Tüm modlar sorunsuz ve istediğim gibi çalışıyor. Sıra sizde. İkinci toplantı ile ilgili bilgileri özel mesaj ile modder arkadaşlara iletiyorum.

Kendim için bir mazaret öne süreceğim: Kendimi upload için muaf tutuyorum. Çünkü internetim AVEA ve internet cafede kısa süre duracağım toplantı için. Ayrıca konuyu açan kişi olacağım için uploadı yetiştirebilirim. Ancak sizler için en iyisi toplantıya kadar upload kısmını halletmenizdir.

benımde bitti sayılır bi sistem modları kaldı onuda uygulucaktım ama ümitten haber beklıyom ovi store için ovi yı hangi modun bozdugunu tespit etmeye calışıyoz tespit ededelim gerisi zaten kolay aynı yani bize 3-4 gün filan gerekıyo temelli bitirmemiz için (sen bize mod göndercek abi performasn ile ilgili onu ne zaman göndericeksin ? hani şu sorunlu mod vadı ya ) ben yarın sabahtan sehır dısına gidiyorum toplantıya yolculuk esnasında katılıcam biraz zor olucak mobilden msn üzerinden giricem işte ümitinde cfw bitmesine az kaldı ama magaza sorunu ıle ilgileniyo suan .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam şöyle yapabiliriz; toplantıya katılırsınız. Diyeceklerinizi dersiniz. Uploadları CFW çıkarılış tarihine kadar bana iletirsiniz.

Bahsettiğim modları tüm modderlere şimdi ileteceğim.

*-king-*

*-king-*

Üye
hocam ben bunu yukledım fakat ıngılızce oldu nasıl duzeltıcem

*-king-*

*-king-*

Üye
orada 5800 için dosyaları vermıs yukledım jafla oldu su an yukledım denedım hala ıngılızce

Üst Alt