Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:vur

----------Eklendi @ 21:39:01 ---------- Yazıldı @ 21:18:55 ----------

evetttt rambo gecen bıze duzelttım dıger verdıgın mod var dı ya
sımdı sadece onu uygulayıp flash attım

ev ekranında ıken secenekler ıcerık duzenlede muzık caları sec sonra tamam a bas
muzuk calar wıdgetı tıkla tıkla tıkla tepkı yok

yanı bişeyi yaparken dıger bı tarafı bozdu o mod

ve ben o moda guvendım

2 gunden beri uykusuzca sorunu duzeltmeye calıstım olmadı

meger ise o senın verdıgın mod işleri bozuyomuş

tam fw yüzde 75 i bitmişti

şimdi yuzde 25 e düştü

:ağlarım:

onu duzeltırmısın ve kendı teleofnunda denersen çok iyi olur abi

yuzde 75 ı bıtmıs olan rofs alrı bılerık sıldım veee :vur

ben ne bıleyım senın verdıgın modun öyle bişi yapcagını :ağlarım: ayrıca bildirimler widgetinide yıne aynı mod çalışmasına izin vermıyo bence

6 adet kısayol mu bozuyor tam anlamadım :S Bildirimler widgetinde bir hata var sanırım. Bende Rofs2'ye sıfırdan mod uygulamaya başladığım için henüz bahsettiğin aşamalara gelemedim. Dediğin sorunlarla karşılaşırsam çözümünü bulduğumda bilgilendireceğim sizleri.

----------Eklendi @ 14:22:46 ---------- Yazıldı @ 14:18:43 ----------

MobileNC arkadaşımız Tester Modder'likten çıkmıştır.

anılbaran

anılbaran

Üye

6 adet kısayol mu bozuyor tam anlamadım :S Bildirimler widgetinde bir hata var sanırım. Bende Rofs2'ye sıfırdan mod uygulamaya başladığım için henüz bahsettiğin aşamalara gelemedim. Dediğin sorunlarla karşılaşırsam çözümünü bulduğumda bilgilendireceğim sizleri.

----------Eklendi @ 14:22:46 ---------- Yazıldı @ 14:18:43 ----------

MobileNC arkadaşımız Tester Modder'likten çıkmıştır.

Boot'tan (Telefon Açılırken) Gereksiz Programları Kaldırma + RomPatcher Oto. Başlatılma bunun duzeltmesını verdın ya işte o bozuyomuş :bilmm widgetler eklenmıyo o yuzden

----------Eklendi @ 16:39:40 ---------- Yazıldı @ 15:07:39 ----------

ayrıca bildirimde bı sıkıntı yok sadece o mod engelliyo bence test ettim çünkü

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bozacağını tahmin etmiştim. pitbull16'ya söyle o da bahsettiğin modu kullanmasın. 5230'dan elde etmiştim. Şimdi yeni bir mod daha veriyorum. Onun içindeki "Starter Ayarları By Rambo_FT [C6v41 Özel]" modunu yine kullanma.

Bu modu kendin oluşturmalısın. Şöyle: Orjinal V60 fwsinin Rofs2'sini (bunda starter dosyaları yoksa Core dosyasını) NFE ile aç ve arama satırına starter* yaz ve arat. Çıkan 4 starter dosyasını kopyala ve masaüstüne yapıştır. Ardından şuan yaptığın CFW nin Rofs2'sini NFE ile aç. Resource klasörünü aç. Resource klasörü içine bu starter dosyalarını sürükle-bırak. Böylece sorununu halletmiş olacaksın. Ayrıca bu starter dosyalarını pitbull16'ya vermeyi unutma.

anılbaran

anılbaran

Üye
Bozacağını tahmin etmiştim. pitbull16'ya söyle o da bahsettiğin modu kullanmasın. 5230'dan elde etmiştim. Şimdi yeni bir mod daha veriyorum. Onun içindeki "Starter Ayarları By Rambo_FT [C6v41 Özel]" modunu yine kullanma.

Bu modu kendin oluşturmalısın. Şöyle: Orjinal V60 fwsinin Rofs2'sini (bunda starter dosyaları yoksa Core dosyasını) NFE ile aç ve arama satırına starter* yaz ve arat. Çıkan 4 starter dosyasını kopyala ve masaüstüne yapıştır. Ardından şuan yaptığın CFW nin Rofs2'sini NFE ile aç. Resource klasörünü aç. Resource klasörü içine bu starter dosyalarını sürükle-bırak. Böylece sorununu halletmiş olacaksın. Ayrıca bu starter dosyalarını pitbull16'ya vermeyi unutma.

tamam abi hallderim ümite de yollarım :) son bi tane sorun var abi sistem modlarını uyguladıktan sonra oldu ovi magaza ya girince donuya telefon arka planda secruwıdget ul dıye bişi açılıyo çok ugrastım ama çözemedim nasıl yapabilirim :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ovi mağazayı mı entegre ettin?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW deki hataları ancak kendin bulabilirsin. Yani şöyle yapabilirsin; tekrar orjinal C6v41 portunun Rofs2'sine sadece sistem modlarını sırayla uygula telefona flashla. Her flashta hata aldığın kısıma bakarsın. Mesela 1 sistem modu uygula ovi mağazayı aç. Sorun çıkmazsa diğer sistem modlarından birini uygula rofs2ye ve flashla tekrar ovi mağazaya gir. Hatayı bulduğun zaman hangi modun bozduğunu bana bildirirsen birşeyler yapabilirim. Son olarak hata veren modu şuan düzenlediğin cfw deki Rofs2'den çıkarmak için, modun içerdiği dosyaları, orjinal C6v41 portundaki rofs2'den çekip şuanki cfw'ne at. Böylece ovi mağazanın hatasını giderirsin. Bu yöntemi hata aldığın her mod için kullanabilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
CFW deki hataları ancak kendin bulabilirsin. Yani şöyle yapabilirsin; tekrar orjinal C6v41 portunun Rofs2'sine sadece sistem modlarını sırayla uygula telefona flashla. Her flashta hata aldığın kısıma bakarsın. Mesela 1 sistem modu uygula ovi mağazayı aç. Sorun çıkmazsa diğer sistem modlarından birini uygula rofs2ye ve flashla tekrar ovi mağazaya gir. Hatayı bulduğun zaman hangi modun bozduğunu bana bildirirsen birşeyler yapabilirim. Son olarak hata veren modu şuan düzenlediğin cfw deki Rofs2'den çıkarmak için, modun içerdiği dosyaları, orjinal C6v41 portundaki rofs2'den çekip şuanki cfw'ne at. Böylece ovi mağazanın hatasını giderirsin. Bu yöntemi hata aldığın her mod için kullanabilirsin.

cook ugrastırcak ya neyse :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte bu CFW de en sevmediğim modları uygularken değil uyguladıktan sonra hataların çıkmasıdır. Yoksa ben daha geçen hafta CFW yi bitirmiştim.

anılbaran

anılbaran

Üye
İşte bu CFW de en sevmediğim modları uygularken değil uyguladıktan sonra hataların çıkmasıdır. Yoksa ben daha geçen hafta CFW yi bitirmiştim.

aynen abi benimkide bitcekti ama yapcaz bişiler artık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Müzik çalar widgeti, GPS ikonu çıkmaması ve RomPatcher v3.1'in otomatik başlatılması gibi sorunların tümünü çözdüm. Yine iş starter dosyalarında bitiyor. En düzgün hallerini upload yapıp link halinde modderlere vereceğim.

pitbull16

pitbull16

Üye
bu kadar sorun c6v41e geçtiğimiz için mi çıkıo rambo?

Maynard

Maynard

Üye
5230 uma gecen hafta photon c6-05 ing. kurdum. Program yuklerken operamini nin yeni versiyonu cikmis onu yukledm. 1 haftadir yogun kullanmama ragmen hic operadan atmadi. Bunun cfwle mi alakasi var operayla mi?

Yeni cfwde de olursa fena olmaz :)

anılbaran

anılbaran

Üye
5230 uma gecen hafta photon c6-05 ing. kurdum. Program yuklerken operamini nin yeni versiyonu cikmis onu yukledm. 1 haftadir yogun kullanmama ragmen hic operadan atmadi. Bunun cfwle mi alakasi var operayla mi?

Yeni cfwde de olursa fena olmaz :)

opera 6.5 mi? zaten artık operaya cok gereı yok c6v41 ile gelen tarayıcı cook iyi pc sitelerınde takılma donma kasılma yok denecek kadar az ben artık opera kullanmıyom bu yuzden:)

Maynard

Maynard

Üye
bazi sitelerde daha iyi opera. Eksisozluk vs. O yuzden kendi tarayicisi ne kadar iyi olursa olsun opera kurmak lazim :)

pitbull16

pitbull16

Üye
anil mobilim bi sorun yk kblsz nete bglndm gyt ii we hzli :)

anılbaran

anılbaran

Üye
bazi sitelerde daha iyi opera. Eksisozluk vs. O yuzden kendi tarayicisi ne kadar iyi olursa olsun opera kurmak lazim :)

evet dostum opera kötü degil ama girdigin sitede fazla resim yoksa guzel oluyo opera diger türlü çok can yakıyor :) biz elimizden geleni yapacagız bu tip konularda tabi belli olmuyor bu işler :)

----------Eklendi @ 18:43:40 ---------- Yazıldı @ 18:42:43 ----------

anil mobilim bi sorun yk kblsz nete bglndm gyt ii we hzli :)

tamamdır :)

----------Eklendi @ 18:56:21 ---------- Yazıldı @ 18:43:40 ----------

rambo 2 moddan şupheleniyom ya fota satırı kaldırma modu yada java yada rompatcher ovi store u bozuyo bende daha denemedim ama tahmın ediyom cunku uyguladıgım sistem modları cok buyuk modlar degildi çogu ayar dosyası idi 10202be9 üzerinden yapılmıştı en iyi ümit üzerinde bir test yaptırayım liste cıkarayım bakalım hangisi ben yeterince test yaptım sıra ümitte :D

pitbull16

pitbull16

Üye
evet dostum opera kötü degil ama girdigin sitede fazla resim yoksa guzel oluyo opera diger türlü çok can yakıyor :) biz elimizden geleni yapacagız bu tip konularda tabi belli olmuyor bu işler :)

----------Eklendi @ 18:43:40 ---------- Yazıldı @ 18:42:43 ----------

tamamdır :)

----------Eklendi @ 18:56:21 ---------- Yazıldı @ 18:43:40 ----------

rambo 2 moddan şupheleniyom ya fota satırı kaldırma modu yada java yada rompatcher ovi store u bozuyo bende daha denemedim ama tahmın ediyom cunku uyguladıgım sistem modları cok buyuk modlar degildi çogu ayar dosyası idi 10202be9 üzerinden yapılmıştı en iyi ümit üzerinde bir test yaptırayım liste cıkarayım bakalım hangisi ben yeterince test yaptım sıra ümitte :D
tmm bekliyom :D

Ferzan

Ferzan

Üye
nokia n97 içinde modder alıp cfw geliştirseniz çok iyi olur ben eskiden uğraşırdım ama şimdi işten pek zaman bulamıyorum ilgilenirseniz sevirim...

anılbaran

anılbaran

Üye
ya modladıkça batıyorum resmen offf neyse performans en son uygulama kararı aldım ortada uygulayınca oturmuyo sanki tam olarak en azından yarın ümit ovi store sorunu çözerse cok iyi olacak daha dogrusu ben çözdürcem ama neyse.

----------Eklendi @ 22:50:15 ---------- Yazıldı @ 21:24:44 ----------

ya rambo ben bu hafta cok flas attım gunde 2 yada 3 kez 2 gunden berı tel donuyo arada acaba bunun etkısı var mı ??

Üst Alt