Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Accelswitch mediabara eklendi. Btswitch telefonunun alfasayısal tuşlama kısmındaki 0'ı basılı tutma kısımına eklendi. Türkçe ve Belle özellikli Bildirimler widgeti eklendi. Yani bunlar hazır.
Banada tema efektleri göndericekti.. Bekliyoruz merakla
doa64
Üye
yaW biri bana 5800 için olan linki atarmi simdi sunrise v52.0.101 yüklü ve ben bunu kurmak istiyorum fakat linkler karışık geldi saygılarımla.kolay gelsin.
yaW biri bana 5800 için olan linki atarmi simdi sunrise v52.0.101 yüklü ve ben bunu kurmak istiyorum fakat linkler karışık geldi saygılarımla.kolay gelsin.
bide birimiz pil modu digeri cpu modu uygulucak ikisi aynı anda calışmıyo sanırsam ben cpu uygulomda ondan dedim cpu modunun bize ne gibi fayda saglar biraz benim anlıyacagım dlide anlatırsan iyi olur işlemciyi dahamı iyi kullanır olmassa ne olur peki
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Ses dosyalarını silebilirsin. Pil modu telefonun bazı özelliklerini yavaşlatır veya kapatır. CU modu ise hızlandırır. Yani klasörlere hızlı girersin, uygulamalar daha yüksek görüntüleme hızında çalışır.
Pil modu telefonun yazılımsal olarak pil gücü kaybetmesini azaltır. CPU ise pil gücü kaybetmesini hızlandırır.
anılbaran
Üye
hımm ölmek yada yaşamak diyosun ikisinden birini sececez bide ses dosyaları derken zil seslerinin bir kısmını mı sileyim mesela ?
Pil modu isteyenlerde var CPU modu da ona göre herbir modder bir tane mod seçecek
Rofs2'de yer açmak için ses dosyalarından Nokia tone ve 1 ile sonlananlar hariç tümünü silebilirsiniz.
doa64
Üye
bence her ikisini de yayınlayın mümkünse.ben cpu diyorum 5800 için cpu önemli
anılbaran
Üye
neyse biz planımızı yaptık size beklmeek düşer akadaslar...
joker.lg
Üye
slm arkadaşlar ben tüm yorumları okuyamadim birşey soracaktım nokia n97 mini RM555 version 30.0.004.c01.01 için türkçe hack yok mu böyle içerisinde tüm güzel özellikler olan bir cfw ? Ve varsa veya yapılacaksa en basit ve geniş anlatımıyla verir misiniz ? Çünkü ben ingilizce buldum ama onu yüklemek istemiyorum (denedim yapamadım o da ayrı ) ve tuşlari kilitlerken titresimi kapatmayın olur mu
anılbaran
Üye
rambo bana dedin ya mesela hangı mod dıye genışletılmıs yatay menu yaması buna bak bı nasu ugulucaz