Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Accelswitch mediabara eklendi. Btswitch telefonunun alfasayısal tuşlama kısmındaki 0'ı basılı tutma kısımına eklendi. Türkçe ve Belle özellikli Bildirimler widgeti eklendi. Yani bunlar hazır.

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo ev ekranına 6 kısayol ile ilgili bi dıl hatası var diyodun bize onunla ilgili bi mod gönderecektin bize ne zaman göndericeksin acaba :)

punemr123

punemr123

Üye
yaw rambo bu cfwde ses komutu ve mesaj okuyucuyu kaldircan mi ramdan kazanc olur bir nebze

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
rambo ev ekranına 6 kısayol ile ilgili bi dıl hatası var diyodun bize onunla ilgili bi mod gönderecektin bize ne zaman göndericeksin acaba :)

Banada tema efektleri göndericekti.. Bekliyoruz merakla :D

doa64

doa64

Üye
yaW biri bana 5800 için olan linki atarmi :) simdi sunrise v52.0.101 yüklü ve ben bunu kurmak istiyorum fakat linkler karışık geldi :) saygılarımla.kolay gelsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
yaW biri bana 5800 için olan linki atarmi :) simdi sunrise v52.0.101 yüklü ve ben bunu kurmak istiyorum fakat linkler karışık geldi :) saygılarımla.kolay gelsin.
Daha yapım asamasında :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Toplantı günü düzeltilen modları upload yapacağım ondan sonra sizlere vereceğim.

@punemr123: Tek yıldız alan mod isteklerinide toplantıda görüşeceğiz ve son kararı toplantıda vereceğiz.

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo rofs2 de gereksiz dosyalar mı varmı silincek yer acmak için falan :) (fw clean ile sildim ama biraz daha yer lazım )

----------Eklendi @ 23:29:20 ---------- Yazıldı @ 23:20:52 ----------

bide birimiz pil modu digeri cpu modu uygulucak ikisi aynı anda calışmıyo sanırsam:hmmm ben cpu uygulomda ondan dedim cpu modunun bize ne gibi fayda saglar biraz benim anlıyacagım dlide anlatırsan iyi olur :) işlemciyi dahamı iyi kullanır olmassa ne olur peki :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ses dosyalarını silebilirsin. Pil modu telefonun bazı özelliklerini yavaşlatır veya kapatır. CU modu ise hızlandırır. Yani klasörlere hızlı girersin, uygulamalar daha yüksek görüntüleme hızında çalışır.

Pil modu telefonun yazılımsal olarak pil gücü kaybetmesini azaltır. CPU ise pil gücü kaybetmesini hızlandırır.

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm ölmek yada yaşamak diyosun ikisinden birini sececez :) bide ses dosyaları derken zil seslerinin bir kısmını mı sileyim mesela ? :)

pitbull16

pitbull16

Üye
o zamn fwde pil modu uygulamasak mı ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
İkisindende azar azar :ehe:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pil modu isteyenlerde var CPU modu da ona göre herbir modder bir tane mod seçecek :)

Rofs2'de yer açmak için ses dosyalarından Nokia tone ve 1 ile sonlananlar hariç tümünü silebilirsiniz.

doa64

doa64

Üye
bence her ikisini de yayınlayın mümkünse.ben cpu diyorum 5800 için cpu önemli :)

anılbaran

anılbaran

Üye
neyse biz planımızı yaptık (h) size beklmeek düşer akadaslar... :oke:

joker.lg

joker.lg

Üye
slm arkadaşlar ben tüm yorumları okuyamadim birşey soracaktım nokia n97 mini RM555 version 30.0.004.c01.01 için türkçe hack yok mu böyle içerisinde tüm güzel özellikler olan bir cfw ? Ve varsa veya yapılacaksa en basit ve geniş anlatımıyla verir misiniz ? Çünkü ben ingilizce buldum ama onu yüklemek istemiyorum (denedim yapamadım o da ayrı :) ) ve tuşlari kilitlerken titresimi kapatmayın olur mu :) :) :)

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo bana dedin ya mesela hangı mod dıye genışletılmıs yatay menu yaması buna bak bı nasu ugulucaz

Üst Alt