Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
pitbull 16 bak simdi 2 tane v60 cfw si yapcaz. Ortak modları uygulacaz ikimizde onlar bittikten sonra çakısan modlar var ya konuda yazılmış ya ordan birbirimize haber edicez mesala atıyorum ben n8 ikon modu uygulucam sen anna ikon uygulucan sen c5 kilidi ben n8 kilidi uygulucam. böylelikte tüm 5800 kullanıcıları istedikeri olmus olucak ve herkes hangisi secerse onu indircek. sanırsam dogru anllattım :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tebrikler anılbaran, olayı iğneden ipliğe çözmüşsün. Böylece MaxicCep Üyeleri CFW Hazırlıyor! hedefine ulaşacak :oke:

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar merak ettiğim hangi yazılımları kullanıyorsunuz acebaa ?

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar merak ettiğim hangi yazılımları kullanıyorsunuz acebaa ?

C6v41 yazılımlarını kullanıyoruz kardeşim.
Bu yazılımlar
5800 için v60,
5230 için v50,
X6 için ise v32 üzerinde yapılacak.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet. Ben 5230 için sonlara geldim. Serdar ile görüşüyoruz. Onda CFW deki sorunlarını çözüyor. Bu arada "Ev ekranına 6 kısayol" ekleyen modda küçük bir dil hatası var. Bu modun yenisini upload edip özelden modderlere göndereceğim.

pitbull16

pitbull16

Üye
Evet. Ben 5230 için sonlara geldim. Serdar ile görüşüyoruz. Onda CFW deki sorunlarını çözüyor. Bu arada "Ev ekranına 6 kısayol" ekleyen modda küçük bir dil hatası var. Bu modun yenisini upload edip özelden modderlere göndereceğim.
rambo ev ekranında 6 kısayol ekliyoruz ya cfw ye filaslayıp telefonu açtığında seçeklerden içerik ekle diyorum kısayol 3 4 5 6 neyse işte hepsinde ı yerine kare bişey çıkıo sendede mi aynı sorun var?

----------Eklendi @ 11:38:23 ---------- Yazıldı @ 11:37:52 ----------

pitbull 16 bak simdi 2 tane v60 cfw si yapcaz. Ortak modları uygulacaz ikimizde onlar bittikten sonra çakısan modlar var ya konuda yazılmış ya ordan birbirimize haber edicez mesala atıyorum ben n8 ikon modu uygulucam sen anna ikon uygulucan sen c5 kilidi ben n8 kilidi uygulucam. böylelikte tüm 5800 kullanıcıları istedikeri olmus olucak ve herkes hangisi secerse onu indircek. sanırsam dogru anllattım :)
tmm anıl anladım :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Tm abi bekliyoruz :)

----------Eklendi @ 12:12:32 ---------- Yazıldı @ 12:11:19 ----------

rambo ev ekranında 6 kısayol ekliyoruz ya cfw ye filaslayıp telefonu açtığında seçeklerden içerik ekle diyorum kısayol 3 4 5 6 neyse işte hepsinde ı yerine kare bişey çıkıo sendede mi aynı sorun var?----------Eklendi @ 11:38:23 ---------- Yazıldı @ 11:37:52 ----------tmm anıl anladım :D
Anladıysan sorun yok :)

Maynard

Maynard

Üye
5230 için hazırlanan cfw ne durumda acaba? Şu an normal c6v41 portu kullanıyorum ancak hafıza dolu hatalarından bıktım :) yeni cfw nin çıkmasına daha varsa omega ya döneceğim çünkü.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya rambo bişi dicem ben bu portu kurdum . fakat gözüme ilginç bi hata takıldı ışık zaman aşımı var ya onu mesala 5 sn ye ye ayarladık. 5 sn hiç bişi yapmasam ekran kitleniyo . Orgınalındeki gibi nası yapcaz 5sn ye ayarlıyon ya ilk önce ışıgı azalıp sonra kapanıyo ya işte bana onun modu varsa verebilirmisin ?

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Güzel bir tema efektiyle gelse görsellik açısından iyi olur, speed theme effect olabilir mesela :)

pitbull16

pitbull16

Üye
ya rambo bişi dicem ben bu portu kurdum . fakat gözüme ilginç bi hata takıldı ışık zaman aşımı var ya onu mesala 5 sn ye ye ayarladık. 5 sn hiç bişi yapmasam ekran kitleniyo . Orgınalındeki gibi nası yapcaz 5sn ye ayarlıyon ya ilk önce ışıgı azalıp sonra kapanıyo ya işte bana onun modu varsa verebilirmisin ?
anıl bu sorun bence tuş kilidinin zaman ayarı yok farkettiysen [C6v40 İçin] Tuş Kilidi Zaman Ayarlı Özelliğini Açma bu modu uygulayıp ta tuş kilidi zaman ayarı 1 dk yapıp ışık zaman ayarınıda 5 sn yapsan büyük ihtimal düzelir benm aklıma bu geldi bi denemek lazım :)

----------Eklendi @ 10:20:45 ---------- Yazıldı @ 10:18:12 ----------

rambo bu dosya genel profili düzenlemek için mi verdiğin mod kılavuzunda buldum da eğer öyleyse biraz daha açıklamalı şekli var mı?
101f8798.txt profile settings
Standard Mode
0x7, the ring type, 0 is continuous, one for the crescendo, 2 rings once, 3 beeps, 4 silent.
0x8, the volume, 0 is off, 1 for volume one, volume 2 volume 2,3 to 3.
0xA in, Vibrating alert, 0 is off, 1 is open.
0xB, the warning tone setting, 0 for off, 1 to open.
0x12, the Say caller's name, 0 is off, one is open.
0x16, the call status, 0 starts, 1 silent and 2 for the do not disturb the silent mode ..
0x1000007, the above 0x7.
0x1000008, the above 0x8.

anılbaran

anılbaran

Üye
anıl bu sorun bence tuş kilidinin zaman ayarı yok farkettiysen [C6v40 İçin] Tuş Kilidi Zaman Ayarlı Özelliğini Açma bu modu uygulayıp ta tuş kilidi zaman ayarı 1 dk yapıp ışık zaman ayarınıda 5 sn yapsan büyük ihtimal düzelir benm aklıma bu geldi bi denemek lazım :) ----------Eklendi @ 10:20:45 ---------- Yazıldı @ 10:18:12 ---------- rambo bu dosya genel profili düzenlemek için mi verdiğin mod kılavuzunda buldum da eğer öyleyse biraz daha açıklamalı şekli var mı? 101f8798.txt profile settings Standard Mode 0x7, the ring type, 0 is continuous, one for the crescendo, 2 rings once, 3 beeps, 4 silent. 0x8, the volume, 0 is off, 1 for volume one, volume 2 volume 2,3 to 3. 0xA in, Vibrating alert, 0 is off, 1 is open. 0xB, the warning tone setting, 0 for off, 1 to open. 0x12, the Say caller's name, 0 is off, one is open. 0x16, the call status, 0 starts, 1 silent and 2 for the do not disturb the silent mode .. 0x1000007, the above 0x7. 0x1000008, the above 0x8.
tm ben bi bakıyım :)

pitbull16

pitbull16

Üye
tmm rambo genel tercihi düzenlemeyide başardım artık flashtan sonra genel tercihi düzenlememe gerek kalmadı :D

anılbaran

anılbaran

Üye
ya ben ılk önce muzık calar 15.2 yı attım

sonra muzık menusunden ovı muzk kaldırma modunu uyguladım flash attım ama halaa var orda ovi muzik

bıde bazı modlarda sıyah lı beyaz yuvarlak bı sımge var onu nası uygulucaz :ağlarım:

pitbull16

pitbull16

Üye
ya ben ılk önce muzık calar 15.2 yı attım

sonra muzık menusunden ovı muzk kaldırma modunu uyguladım flash attım ama halaa var orda ovi muzik

bıde bazı modlarda sıyah lı beyaz yuvarlak bı sımge var onu nası uygulucaz :ağlarım:
fofs2 yi aç bi klasöre sonra bu mod dosyasında dediğin simgeye gir orda dosya adı yazıo ... ya basarak rofs2den o dosyayı bul seç start de sonra rof2yi pakatle flashla böle olması lazım. bendede aynı ya o ovi muzik ve music timer var basıom yine açılmıyo sadece yazıları var senin dediğin modları uyguladım bende.

anılbaran

anılbaran

Üye
o dedıgını bı ara yapcam

ovı muzık sorun cook ılgınc yaa sımgesı kaldı öyle :hmmm

Üst Alt