Önemli olan bu cfw deki belle modu. CFW nin kendisi değil.----------Eklendi @ 11:11:37 ---------- Yazıldı @ 09:44:07 ----------Belle modunda karşılaştığım sorunları aktarayım:- Menü, Seçnekler gibi yazıların tümü simgeye dönüşüyor. Mesela ev ekranına widget ekleyeceğimiz zaman Menü seçeneği simge haline geliyor. Bu yüzden can sıkıcı.- Telefon o kadar sade bir hale geliyor ki, herşey simgeye dönüşüyor. Yani artık hangisi seçenek hangisi geri hangisi çıkış karıştırabiliyorsunuz.- Belle modlu cfw de yeni bir uygulama kurduk diyelim. Mesela ovi haritaların son versiyonu ya da sohbetler uygulamasının son versiyonu. Önceki versiyon belle barı içeriyorken, sonraki versiyon yine eski haline döndürüyor. Yine can sıkıcı. Bunun için bütün uygulamaları belle moduna çevirmek gerekiyor. Tamamen gereksiz bir uğraş.- Telefonda bazı simgeler belle simgelerine dönüyor ve bu çok saçma bir hal alıyor.Belle barını düşünen arkadaş şöyle yapmış:- Öncelikle belle barındaki simgeleri telefonundaki yazı tipindeki "â" gibi simgelerle değiştirmiş.- Sonra tüm *.r01 ingilizce dil dosyalarını tek tek düzenleyerek, örneğin Seçnekler yerine "â" yazmış.- Ardından çok gerekli olan ev ekranındaki Rehber kısayolu yerine çok gereksiz olan Menü kısayolunu yerleştirmiş. Böylece rehbere artık sadece uygulamasından erişebiliyoruz.- Telefonun bazı yerlerinde özel simgeler dolayısıyla hatalar oluşmuş ve bu hatalar yüzünden telefon kendi kendine reset atar hale gelmiş.Yani belle barını düşünen kişinin aklındaki fikir, yazı tipindeki bazı simgeleri belle simgeleriyle değiştirmek ve dil dosyalarındaki Seçenekler gibi yazıları bu simgelerle değiştirmek. Ancak belle barına sahip olmak için bu kadar çok çabayı anlamıyorum. 2 simge eklemek için kendim gün boyu uğraşmıştım. Fakat düzgün birşey ortaya çıkarmadığım ve yukarıdaki saydığım olumsuz özellikler için bu modu yapmaktan vazgeçtim. Telefonun orjinalini bozmak yerine orjinal kullanmak çok daha mantıklı.Artık belle barı ile ilgili modları yazmayın, mod listesine eklemeyeceğim. Hiç yoktan cfw yi kullananlar buna katlanmak zorunda olmasınlar. Onun dışında herkes kendisi için bir belle barı uygulayabilir.