Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
elefonıu guncelleyemedım guncelleme paketı telefonla uyumlu degıl dıyooo:ağlarım:

Sorun etmene gerek yok, V60'ın C6v41 portunu kullanırsın çıkınca. Hem V60 daki yenilikler öyle beklenen efsane türü yenilikler değil. Yeni tarayıcı (aslında eski bile, C6v41 ile daha iyi bir tarayıcı çıktı) ve sürüklemeli tuş kilidinden başka bir yenilik yok. Telefonum hızlandı diyenler, hard format attığı için telefonun belleği boşaldı. O yüzden telefon hızlanmış gibi geliyor.

----------Eklendi @ 21:55:30 ---------- Yazıldı @ 21:46:45 ----------

İlk C6v41 izlenimimi buradan yazayım:

- Ev ekranına eklenebilir sadece 2 kısayol widgeti var.
- Mediabar çalışmıyor.
- Tuş ışıkları ve tuş kilidi titreşimi sorunsuz.
+ Daha yeni web tarayıcı (altta simgeleri olan)
- Wlan widgeti 5230 portunda ne arıyor :D
- RAM miktarı artmamış (Ramblow + Giriş ekranı ve 3 widget açıkken 58 MB boş RAM gördüm şimdilik)
+ Türkçe T9 sözlüğü güzel çalışıyor, kelime kıtlığı var ama T9 un çalışması önemli. Kelime eklenebiliyor.
+ Tema sayısını 5230 portunda 5 e çıkarmış Binh24. Bu güzel bir özellik. Gereksiz temaları silerek daha fazla alan kazanabiliriz.
- Ovi Haritalar v3.04 yüklü
? Stabilite (kararlılık) hakkında birşey söyleyemeyeceğim.

Binh24'ün yazdığına göre kameradan silme yapıldığında hata artık oluşmuyormuş. Kamera hatalarını giderip test ettiğimde sonucu yazacağım.

anılbaran

anılbaran

Üye
abi v60 ın özelligi umrumda degil ofw kullanmıcam ki ben şimdilik . Ama güncellememiz lazım niye bu hatayı veriyo ki :( millet guncelliyo bi biz güncelleyemedik. nası iş bu v60 portu cıkınca benimkisi 52007 direk kurulumda sorun cıkmazmı ? hadı kurduk diyelim bişi oldu ofw ye dönmem lazım diyelimki o zaman v60 bulup onlamı flashlıcam?? ve daha navide bile yok v60 abi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Telefonun orjinal kodunun firmwaresini navifirmden bulup indir. JAF ile flashlarken "Change also product code" yi işaretleyin. V52'yi yükledikten sonra FOTA dan güncelleyin.

Başka bir konuda yazmıştım.

C6v41'de kamera düzeltme modunu uyguladım. OmegA v4.6'da kullandığım starter özel modunu uyguladım. Geçtim testlere:

+ Kamera dokunmatik çekim simgesi çalışıyor.
+ Kamera flash simgesi yerine foto-video değişimi simgesi geldi.
+ Kameradan çekim yapıldıktan hemen sonra silme işlemi yapınca "kamera kullanılıyor" hatası artık YOK!!!
+ Kamera fotoğraf ve video çekim kalitesi orjinal haline getirilmiş. Ancak yinede videoda yakınlaştırma yapınca ara sıra video takılıyor.
+ Mediabar çalışıyor. Bu demek oluyor ki OmegA için uyguladığım performans modu çalışıyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
peyki bi deneyeyim bari

punemr123

punemr123

Üye
rambo bence cfw de yaptigin gorsel modlarin orjinal halini de yayinla yani orj. ikon tema cart curt(efektler senden ama bu konuda zevklisin:))bu sayede isteyen gorsel isteyen de performans tarzinda kullanir.NFE biliyorsa

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo bence cfw de yaptigin gorsel modlarin orjinal halini de yayinla yani orj. ikon tema cart curt(efektler senden ama bu konuda zevklisin:))bu sayede isteyen gorsel isteyen de performans tarzinda kullanir.NFE biliyorsa

Bunu yapmak o kadar kolay değil. Bu yüzden modları paylaşmıyorum. Bende herhangi bir FW nin istenildiği gibi modlanmasını istiyordum, ancak uyumsuz, çakışan veya çalışmayan modlar yüzünden çoğu kişi modlamanın yarısında vazgeçiyor. O yüzden en iyi seçenek şuan yaptığımızdır.

punemr123

punemr123

Üye

Bunu yapmak o kadar kolay değil. Bu yüzden modları paylaşmıyorum. Bende herhangi bir FW nin istenildiği gibi modlanmasını istiyordum, ancak uyumsuz, çakışan veya çalışmayan modlar yüzünden çoğu kişi modlamanın yarısında vazgeçiyor. O yüzden en iyi seçenek şuan yaptığımızdır.

Sen daha tecrübelisin bu konuda neyse en azından eski iconlara dönsem bile ram kazancı olur zaten çok abartmaya gerek yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eski ikonlar RAM kazancı sağlıyor ayrıca hızda da artış oluyor. Yeni Anna veya N8 ikonları daha kaliteli görünüme sahip oldukları için, sistem bunları önbelleklerken hem zaman hem performans kaybı çıkıyor ortaya. Ben yeni CFW de orjinal ikonları kullanacağım.

----------Eklendi @ 14:03:21 ---------- Yazıldı @ 13:34:12 ----------

http://www.maxicep.com/modifikasyon...m-kilavuzu-bilesen-portlama-dahil-556726.html

Yukarıdaki adrese NFC'nin kolay kullanım kılavuzunu ekledim.

pitbull16

pitbull16

Üye
abi v60 ın özelligi umrumda degil ofw kullanmıcam ki ben şimdilik . Ama güncellememiz lazım niye bu hatayı veriyo ki :( millet guncelliyo bi biz güncelleyemedik. nası iş bu v60 portu cıkınca benimkisi 52007 direk kurulumda sorun cıkmazmı ? hadı kurduk diyelim bişi oldu ofw ye dönmem lazım diyelimki o zaman v60 bulup onlamı flashlıcam?? ve daha navide bile yok v60 abi
BENDE bugün orjinal 101e döndüm güncelleme yap dedim hata verdi bendede yapmıo güncellemeyi en iisi rambo bize port verene kadar beklemek

anılbaran

anılbaran

Üye
BENDE bugün orjinal 101e döndüm güncelleme yap dedim hata verdi bendede yapmıo güncellemeyi en iisi rambo bize port verene kadar beklemek
Bende rambonun dedigi yöntemi denicem bugun belki olur ;)

pitbull16

pitbull16

Üye
Bende rambonun dedigi yöntemi denicem bugun belki olur ;)
Change also product code jaf programının neresinde bu bulamadım da kısaltmamı kullanmışlar :D
bi dk gördüm onu sanki :D xpye geçipte bidaha filaşlayım :D

----------Eklendi @ 15:32:38 ---------- Yazıldı @ 15:13:20 ----------

Change also product code bunu seçip yaptım ama hala aynı no updates avaible yazıo kablosuz modemden update yapmaya çalışıorum ben mi yanlış yapıorum :D ben en iisi cfwde kalayım ya :)

anılbaran

anılbaran

Üye
olmuyo dımı öfff kafam bozuk zaten portu beklıcez navıfrımde de yok zaten :angry:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Navifirm ve Nokia nın resmi sitesine en kısa süre içerisinde güncellemeler düşer.

anılbaran

anılbaran

Üye
Güzel bir maceraydı okumuştum :) Ama güzel yöntem ;)
Aynen ama naviden indirim zamanınıda herseye baktım ürün kodu rengi ıvırı zıvırı kontrol ettim öyle indirmiştim niye oyle oldu anlamadım neyse sonucta yukledi oh be :D

pitbull16

pitbull16

Üye
hayırlı olsun kardeşim :D ben cfw de bekliom hala :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6v41 portlarının adresi ve ortak modderler hakkında bilgilendirmeyi konuya ekledim.

----------Eklendi @ 11:31:23 ---------- Yazıldı @ 11:12:11 ----------

Yeni modlar var elimde, onları C6v41 ile test ettikten sonra konuya ekleyeceğim. Bu modlar için üye oylaması yapılmayacaktır. Bu modları modderler kendi isteklerine göre uygulayacaklardır.

----------Eklendi @ 12:18:30 ---------- Yazıldı @ 11:31:23 ----------

Seçenekler, Geri vs. butonlarını belle simgeleri yapma modunu uyguluyorum, biraz yorucu bir iş. %35 gibi bir yerdeyim. Tüm Türkçe dil dosyalarını (*.r14) tek tek düzenliyorum. Haydi hayırlısı.

pitbull16

pitbull16

Üye
rambo 5800 modderler beklicekmi hala yoksa ben mi yanlış aladım :)
tmm tmm biz bekliyoruz diğer konunu okudum :D

Üst Alt