Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

punemr123

punemr123

Üye
yani belle navi bar yok .Ben goremedim listede(ama cok guzel yaw:()

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yani belle navi bar yok .Ben goremedim listede(ama cok guzel yaw:()

Dediğin yapım aşamasındaki versiyonu. Denedim, orjinal ev ekranınını kaldırmıyor. Bir program zaten. Yani isteyen herkes yükleyebilir.

----------Eklendi @ 21:10:41 ---------- Yazıldı @ 19:24:32 ----------

İnternetimi 1 saattir bağlamış bulunmaktayım. Yaptığım incelemeler sonucu birçok yeni mod ve port olduğunu gördüm. C6v41 için Türkçe yama yayınlayacağım. Aynı şekilde Türkçe yüklü C6v41 portlarını upload edip paylaşacağım. Çalışmalarımızı C6v41 üzerinden yapacağız.

C6v40 üzerinde çalışan modderlerimiz varsa çalışmalarını, ben yeni C6v41 portlarını konuya ekleyene kadar durdursunlar. C6v41 için sıfırdan modlamalaya başlayacağız. Mod Listesindeki modların bazıları uyuşmayabilir. Bunu normal karşılayacağız ve uyuşmayan modlar için, CFW çıkana kadar C6v41 versiyonunu bekleyeceğiz. C6v41'i henüz yükleyemedim. İndirme aşamasındayım. Türkçe yamasını kendim orjinal Nokia C6 v41 FW sini kullanarak Türkçe yama elde edeceğim.

Symbian Belle navigasyon paneli için yeni çalışmalara başlayacağım. C6v41 den sonra artık....

anılbaran

anılbaran

Üye
vayy c6v41 guzel

olmassa bendemı durdursam calsımayı senın verrcegın port daha ıyı olabılır

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben Binh24'ün sağladığı portu kullanacağım. Malum, adam 5230 ve diğer S60v5 cihazlar için port çıkarmış. Son kullandığım Binh24 portu oldukça sağlamdı (C6v40). Türkçe yamasınıda kendim ekliyordum, hatalarınıda modlarla gideriyordum. C6v41 için yine Binh24 ü tercih ediyorum. Eğer Hasan abi 5230 ve diğer S60v5 cihazlar içinde port çıkarsaydı onu kullanacaktım.

Keşke Hasan abi C6v41 için biraz daha çalışıp, Binh24 gibi S60v5 ler için portlar çıkarsaydı. O zaman mükemmel olurdu. Benim vereceğim C6v41 portunu, Hasan abinin portu ile biri karşılaştırırsa çok daha iyi olacak.

Tekrar söylüyorum; C6v41 kullananlar çalışmalarına isterlerse devam edebilirler.

punemr123

punemr123

Üye
Dediğin yapım aşamasındaki versiyonu. Denedim, orjinal ev ekranınını kaldırmıyor. Bir program zaten. Yani isteyen herkes yükleyebilir.[ver/B][/FONT]
benim buldugum duzenleme istiyodu seninki sis veya c2z lik bi seyse link atabilr misin (agzim sulandi:))

anılbaran

anılbaran

Üye
olsun ben senın v41 ı bekleyım bu hafta baya ılerlemeyı dusunuyom

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benim buldugum duzenleme istiyodu seninki sis veya c2z lik bi seyse link atabilr misin (agzim sulandi:))

Yükleyipte RAM yiyip kastığı için kullanmaktan vazgeçtiğim bir uygulamaydı. Sildiğim için şimdilik orjinal adresini bilmiyorum. Bulursam programın linkini eklerim.

olsun ben senın v41 ı bekleyım bu hafta baya ılerlemeyı dusunuyom

Peki, yarın derslerim var. Cuma günü boşum, o zaman portların tümünü indirip Türkçe yamayı entegre edip, Cuma gecesi upload yapmayı düşünüyorum. Cumartesi veya Pazar günü linklerini konuya eklerim.

anılbaran

anılbaran

Üye
Yükleyipte RAM yiyip kastığı için kullanmaktan vazgeçtiğim bir uygulamaydı. Sildiğim için şimdilik orjinal adresini bilmiyorum. Bulursam programın linkini eklerim.Peki, yarın derslerim var. Cuma günü boşum, o zaman portların tümünü indirip Türkçe yamayı entegre edip, Cuma gecesi upload yapmayı düşünüyorum. Cumartesi veya Pazar günü linklerini konuya eklerim.
tm peyki tum modlar uyum saglarmı acaba menü ve ıkonlarda sıkıntı olursa napccaz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tm peyki tum modlar uyum saglarmı acaba menü ve ıkonlarda sıkıntı olursa napccaz

Bu tür modları es geçeceğiz. Biz diğer modlamalarla ve ince ayarlarla uğraşırken, bu arada çalışmayan modların yerine yenileri mutlaka çıkacaktır. Bunları entegre edeceğiz.

pitbull16

pitbull16

Üye
v41 daha çok tutulur gibi me geliyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
v41 daha çok tutulur gibi me geliyor :)

Benim gördüklerim (henüz telefonuma yüklemedim), daha kararlı bir yapıda. Hata oranı iyice azaltılmış. Ayrıca bizde 41. versiyona giriş yapıyoruz. Artık mecburen tutulacak :) Şu belle modunu uygulayabilirsem çok güzel olur.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çıksın, bizim için farketmez :D (en azından benim için). Ortalık biraz karışıcak galiba :) Yeni V60 için port yapılmasını bekleyeceğiz.

----------Eklendi @ 12:51:49 ---------- Yazıldı @ 12:39:30 ----------

Nokia 5800 için çıktığı söylenen yeni V60 için bir bilgilendirme mesajını konuya ekledim.

anılbaran

anılbaran

Üye
olan yıne pitbull16 ya ve bana oldu sevineyyimi üzüleyimmi bilemedim :D cook ged gec geldi ;) neyse konuda demişsin ki 5800 ın modderleri v60 portu bekleyecek. sanırsam 3-5 gün içinde cıkar şimdi ben ofw dönüyüm diyom 52007 ye ordan v60 a güncellerim port cıkıncada dırek kurarım jafla diyom yapsam bizim konuyu engellemez dimi abi ??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
olan yıne pitbull16 ya ve bana oldu sevineyyimi üzüleyimmi bilemedim :D cook ged gec geldi ;) neyse konuda demişsin ki 5800 ın modderleri v60 portu bekleyecek. sanırsam 3-5 gün içinde cıkar şimdi ben ofw dönüyüm diyom 52007 ye ordan v60 a güncellerim port cıkıncada dırek kurarım jafla diyom yapsam bizim konuyu engellemez dimi abi ??

Hayır engellemez. V60 çıkana kadar sizler muafsınız.

anılbaran

anılbaran

Üye
Hayır engellemez. V60 çıkana kadar sizler muafsınız.
iyi o zaman aksam 52007 ofw doneyim ordan da v60a akarr :D

----------Eklendi @ 17:20:14 ---------- Yazıldı @ 17:02:29 ----------

yanlız aklıma bişi geldi pitpul16 da v60 geccek eee 2 tane v60 modder olucak işler iyice karıştı :)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
iyi o zaman aksam 52007 ofw doneyim ordan da v60a akarr :D

----------Eklendi @ 17:20:14 ---------- Yazıldı @ 17:02:29 ----------

yanlız aklıma bişi geldi pitpul16 da v60 geccek eee 2 tane v60 modder olucak işler iyice karıştı :)

bence 2 tane modder olunca daha iyi olur test açısından. zaten ben ve Rambo'da 2 mizde v50.0.001 için modderız :D

punemr123

punemr123

Üye
way be rambo 5800 hizimiza daha yeni yetisti

pitbull16

pitbull16

Üye
5800 çift modder daha ii oldu ya :D anılbaran benden tecrübeli zaten yardım ediodu bana :)

Üst Alt